Bunaldim calismak istiyorum

Deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
234
0
116
- Yurtdışı
Slm arkadaslar,31 yasindayim nerdeyse 5,5 yasinda bi oglum var,yurt disinda yasiyorum ve cok yanlizim,ailemden kimse yok burda.5 yil once actigim konuya bakarsaniz esimin ailesini anlatmama gerek kalmaz cunku durumlar hala ayni.Calismayi cok istiyorum ama is bulmsk malesef kolay degil,aklimda hep ticaret var ama nasil ve ne yapabilirim,ya da int den calismak.Bu konu hakkinda bilgisi olanlariniz vardir eminim ,tr den buraya ne getirebilirim ya da burdan oraya,ne biliyim iste akil verin arkadaslar

ah canimya bende aynen yurtdisindayim cok zor burda yasam alisma devri dil ögrenme drken yillar sikintiyla gidiyo..bende 3. yilimdayim calismayi cok istdeim ama hep dili önüme sürdüler iyi bi is istiyordum öle temizlik filan degil geldimden beride kurslara gidiyorum ama is bulamadim hep ret cvbi geldi simdide hamileyim bebegim dogsun o arada birazdaha dil calisiym ins o 2 yasina gelincede bi is bulurum
yapacagin ise gelincede arada bende ticaret isini düsünüyorum ama hic bi fikrim yok

Keske canim ya keske is bulabilsek,ama hicbisey istedigimiz gibi olmuyo bu yurt disinda,kendimi ise yaramaz hissediyorum hep hayallerdeyim,isim olsa dukkanimi sabahtan gidip acsam,oglusum okuldan yanima gelse vs oyle buyuk biseyde istemiyorum ha kucucuk olsa yeter,insallah bebegini sag salim kucagina alirsin canim hersey istedigin gibi olsun insallah

bu konuda benim tecrübem yok ama bir arkadaş bahsetmişti. "gelin çiçeği gibi gelin ürünleri satıyorum. insanlar göz kırpmadan para harcıyor" demişti. bir yerden topluca alıyor. gittig.....r adlı sitede satıyor. eğer o arkadaşla iletişim kurabilirsem ayrıntılı yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…