Bunaldim evlilige 1 ay kala yasananlar

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
O kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam

Birlik gitmeyi kabul etme ya insan bunalımdan bunalıma giriyo valla...seviyorum diye hayatını mahvetme...coooook iyi de olsalar olmuyor...evini aldırmaya bak bir an önce...

O kadar cok bunaldimki ne heyecan var ne istek.. 1 ay sonra evleniyorum kizlar ama ortada ev yok esya yok...Ve ne kendi ne ailesi bi telasta degiller durumlari ortahalli herseyi yapabilirler Krediyi rahatlikla cekebilirler.
Babasi istemeue geldiginde soz verdi ev alinacak diye 1 sene oldu.
ev herturlu alinacak diyorla. Ama bizden ceyiz sermek isterler neryee serecekler..kayinvalidemler yazlik yere gecicekler o evide bana birakicaklarmis esya almadan ev 60 senelik bi ev bende kabul Etnedik kiralikta olsa kendi evimiz olsun dedim.
Sonra ben yazin kaynanmlarla kalicakmisim dahabyeni evli olucaz ve ben kaynanamlarla kalicam ? O uzilmesin diye tamam dedim ama annem asla yapamazsin sen diyor ve haklifa dusunmeden karar verdim... bilemiyorum ne yapicam
oo senin kırılıp dökülmeni düşünmüyor ama

Cok Dedim sonra ev konusunu.aciyorum.diye bunaliyor
Bunalıyorsa evlenmesin...hayatını mahv etme...böyle ailesinin uşağı olan adamlarla hayat yurumuyor...Sen daha yolun başında ne istediğini söylemişsin ailesinin aklıyla hareket ediyorsa yol ver gitsin...evlendikten sonra daha çok sıkıntı yaşarsın...kendine bunu yapma...

kendısıne ev kuramıycak erkek evlenmesin bundan sonra hiç bişeyde söz sahıbı olamaz buna tahammul edebilecekmısınız bence erteleyin iyice düşünün evlilik aceleye gelmez
Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip

Bunalıyorsa evlenmesin...hayatını mahv etme...böyle ailesinin uşağı olan adamlarla hayat yurumuyor...Sen daha yolun başında ne istediğini söylemişsin ailesinin aklıyla hareket ediyorsa yol ver gitsin...evlendikten sonra daha çok sıkıntı yaşarsın...kendine bunu yapma...
Dugunumuze tam 1 ay var.. ev ne zamana kdr olmazsa ne diyim nasi. Yapucam hicbisey bilmiyorum.

Ailem cok ustume geliyor bunca zaman.niye yapmadilar gibi
Evliligi nasil erteleyecegim ne deip
evlendikten sonra pişman olmak daha kötü ama böyle anlayışsız aileler oldukça kıslarda apar topar evlendırılıyor işte sonra boşansan daha fena mutsuz olursan ne deyip boşanacaksın nede olsa ailende ev işine sıkılmış sende rahatsızlığnı belli et bi düşünelim içim huzursuz de

Bence sorun nişanlında.
Kendi başına bir kiraya çıkıp evini geçindirecek özgüvene sahip değilse bu işin sonu yaş.
İlla eviniz olması gerekmiyor ama nişanlının şunu demesi lazım; ne olursa olsun ben seni perişan etmem, kirada otururuz yine evimiz olur. Böyle demiyor da anasının babasının ağzına bakıyorsa o insandan korkarım ben.

Dugunumuze tam 1 ay var.. ev ne zamana kdr olmazsa ne diyim nasi. Yapucam hicbisey bilmiyorum.
Bence sen değil de ailen girsin devreye ev yok daha bu nasıl is diye...en azından düğünü ertelersiniz biraz belki ev alınır bu süreçte...ailenin şart koşması lazım ev olmadan olmaz diye...ama bu çocuk ana kuzusuysa yakma kendini derim ben...evlenip ayrılsan daha mi iyi?

Ne diye acele ediyorsunuz yangından mal kaçırır gibi onlar ağırdan mı alıyor sen daha ağırdan alman gerekirdi zaten hep kadınlar fedakarlık tapıyor erkekler genelde çulsuz ve hazırsızlık oluyor evliliğe bu defa kurban sensin

Dugune 1 ay var daha ev yok...(nisanlın vurdum duymaz,hevessiz,isteksiz,heyecan sıfır !)
Herseyi gectim ben bu durumda bile deger verilmedigimi düşünür nokta(yı koyardım)..

Bu haftada ev olmazsa artik yeter dicem.yani
Bence çoktaaaann geç kalmışsın bile. Gerekirse kiraya çık ama bence o eve oturma. Hiç mi tadilat falan yapılmayacak 1 aya nasıl yetişecek o ev? Orada oturacak olsan bile kendi evim havası verebilmek adına gönlünce yaptır mutfağını banyosunu vs. Düğünü de ertele gerekirse. Var mı böyle kolay kız almak yahu?

X