canım anlattığının fazlasını yaşadım.şöyle basit örnek veriyim. 22 yaşında üniversite öğr. karşıdan karşıya geçerken bir elimden kendi diğer elimden komşu teyzeme tuttuyordu :)) canım sıkıldı arkadaşlarla dolaşmaya çıkıcam derdim benimde sıkılıyor diyip işini bırakıp beraber çarşı pazar geziyorduk.bu arada çok iyi bir puan almama rağmen başka şehre gitmeme izin vermedi ailemin yanında üniversiteye gittim... vs.. neyse halk eğitimde açılan kurslara okullun tiyatro grubuna fala katıldım ve mecbur olduğumu söyledim. sonra bahaneler üreterek yemediğim halt kalmamıştı.sonra karşısına geçip bak sen böyle baskı yaptıkça ben kötü şeylere yöneliyorum beni biraz rahat bırak ve ne yaptığı dürüstçe anlatıyım kontrol edebil dedim. sen benim anlattığımı annene anlat hani anneler komşu çocuklarla bizi kıyaslar ya :))) sende şöyle bir yazı okudum kızın biri baskı görüyomuş aynı benim gibi ama yalanlarla yemediği halt kalmamış ben sana yalan söylemiyorum ama çok daralıyorum bana lütfen güven diyebilirsin.o da sana ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum dicek ama :)) mutlaka annenle görüş.........