Bunaldim sıkildim biktim:(

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Benimde sorunum annemle ilgili hic birseye izin vermiyor cok bunaliyorum artik :( yasimda kucuk degil cokta iyi bir universitede okuyorum sadece evden okul okuldan ev. Arkadaslarimla zaman geciremiyorum bir yere gitmek icin plan yapiyorlar surekli bir bahane bulmak zorunda kaliyorum :( haftasonlari disari cikmam imkansiz gibi hic cikamiyorum diyebilirim. Bide izin istedigim zaman hakaret ederek surekli geziyosun felan diyor:( kucuklugumden beri cok sessiz bir kizdim hic bir isteklerine karsi gelmedim artik izin bile istemeye calismiyorum herseyi icime atip gizli gizli agliyorum. Eve biraz gec kalsam hemen arayip telden bagiriyo nerde kaldin gel gostericem ben sana diye oyle uzuluyorum ki halbuki kendiside biliyor bi otobusu kacirinca digri 40 dkka felan sonra. Okuldan geliyorum direk odama geciyorum orda tek basima bi kac saat oturup uyuyorum . Onada laf ediyo yok odamdan cikmiyormusum hic konusmuyormusum cok skldm artk ya bu yasta olupta bu kadar baski gormem normal mi ya :( biraz karisik oldu kusurabakmayin kendimi hic iyi hissetmiyorumda:'(

canım anlattığının fazlasını yaşadım.şöyle basit örnek veriyim. 22 yaşında üniversite öğr. karşıdan karşıya geçerken bir elimden kendi diğer elimden komşu teyzeme tuttuyordu :)) canım sıkıldı arkadaşlarla dolaşmaya çıkıcam derdim benimde sıkılıyor diyip işini bırakıp beraber çarşı pazar geziyorduk.bu arada çok iyi bir puan almama rağmen başka şehre gitmeme izin vermedi ailemin yanında üniversiteye gittim... vs.. neyse halk eğitimde açılan kurslara okullun tiyatro grubuna fala katıldım ve mecbur olduğumu söyledim. sonra bahaneler üreterek yemediğim halt kalmamıştı.sonra karşısına geçip bak sen böyle baskı yaptıkça ben kötü şeylere yöneliyorum beni biraz rahat bırak ve ne yaptığı dürüstçe anlatıyım kontrol edebil dedim. sen benim anlattığımı annene anlat hani anneler komşu çocuklarla bizi kıyaslar ya :))) sende şöyle bir yazı okudum kızın biri baskı görüyomuş aynı benim gibi ama yalanlarla yemediği halt kalmamış ben sana yalan söylemiyorum ama çok daralıyorum bana lütfen güven diyebilirsin.o da sana ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum dicek ama :)) mutlaka annenle görüş.........

denedim birkaç kez konuşmayı ama olmuyor sanki dışarı çıkmak gezmek kötü birşeymiş gibi davranıyor. oysa gece çıkmayıda istemiiyorum ben zaten sabah çıkım akşam olmadan gelirim diyorum yok yok yok yani çok bunaldım artık . ve hiçbi şeye izin vermiyor bide verincede çok geziyosun felan diye bagrıyor napıcagmı şaşırdım :(

anne yuregı ne kadar kızsanda kızsakta haklılar. orencı oldugun ıcın anlamıyacaksın bu olayı ama evlılık asamasına gel. senınde artık bı cocugun olabılır dusuncesıne bır gır annem az yapmıs bıle dıyebılırsın. zaman cokkötü ınan. benm annem senınkınden daha beterdı. ama sımdı ona mınnettarım . basıma bırsey gelmedı hep korundum ve evlenme asamasındayım.

Back
X