Bunaldim sıkıldım hayatim boyunca hep başkalarını kiskanmaktan imrenmekten..

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Cok doluyum birilerine anlatmaya çok ihtiyacım var. Her gün evdeyim yaz gelsin istemiyorum, başkaları can atar güneş alsın yaz gelsin diye ama malesef ben öyle değilim. Millet güneş olunca gezmeye gider, bizse köye gidiyoruz is yapıyoruz tamam fazla bi işimiz yok ama bugünde hava güzel şuraya gidelim gezelim yok bizde, yarin hava güzel köye gideriz var. Onun dışında hergun evdeyim yasadigim yer küçük hic bi gidilecek gezilecek yer yok is imkânı da yok ..arkadaş cevrem yok okuldan iki arkadasim var onlarla da ayda yılda bi görüşüyoruz. Annem beni çok sıkıyo erkek arkadaşımı öğrendi uç ay oldu ne gezmeye gidebiliym ne bska bisiye . benim yasitlarimin internetlerde gezme resimlerini görünce imreniyorum ben gidemiyorm yaz gldi artık herkesin deniz fotolarini görürüm bn denize bile gitmedm bu yaşıma geldim.. Buradan kizlari goruyom hergun yaşadığım yere bağlı olan ile gidiyorlar o kadr çok kiskaniyorum ki bazen keşke onların yerinde ben olsam diye iç geçiriyorum. Annmle mahalle gezmesine gidiyorum tek yer bura çok bunaldim herşey yasak . pantolon gitmeme laf ederler oje surmeme kısa giyinmeye saç boyama gezmeye gitmeyi bi hafta gitsem bi ay gidemiym yeni gittim oluyo cunki çevrediler yapiyo geziyo ama herşey bana yasak sanki ya çok bunaldim cokkk

Allah sabir versin.

Daha yaşımın en güzel cagindayim ama ben gençliğimi yaşayamiyorum 20 yaşındayım canım
Evet yaa daha çok gençsin.. Annenin babanın güvenini sarsacak birşey mi yaptın mesela o yüzden mı kısıtlıyorlar seni?

okul dediginize gore yas ortalamaniz 18 den kucuk olmali. ergenlik doneminde bu tur hisler normal. ama baskalarinin gezmeleri v.s yerine okumalarini ,calismalarini daha faydali hallerine imrenmelisin bence ,cunku sana faydasi olacak yegane kurallar bunlardir

Başka bir şehirde okumayı düşündünüz mü yoksa o konuda da kısıtlama var mı?

Ben küçükken internet cep telefonu bilgisayar arkadaslarla bulusmak yasakti. Babam gelir kontrol ederdi ders calisayim kitap okumayayim diye. Askeri kamp gibiydi ev. Ben ne yaptim oss yi kazanip 700 km uzaktaki yere gittim. Hasret cekmem gurbette yaparim dedim iyi de oldu cok iyi bir egitim aldim.

Sonsuza kadar ailede baski gormus kucuk kiz olmayacaksin, elinden geleni yap kendini gelistir ve kaderinin iplerini eline al. Yoksa baba evinde baslayan esaret koca evinde devam eder.

okul dediginize gore yas ortalamaniz 18 den kucuk olmali. ergenlik doneminde bu tur hisler normal. ama baskalarinin gezmeleri v.s yerine okumalarini ,calismalarini daha faydali hallerine imrenmelisin bence ,cunku sana faydasi olacak yegane kurallar bunlardir
20 yasimdayim

Köyü yakın olanların en büyük derdi :KK70: çocukken güzel oluyordu da bağ bahçe, hayvanlar yeşillik falan büyüyünce işler değişiyor :) ben de köy ve yaşadığım semt arası çok fazla bir yer bilmezdim tek avantajım sahil kesimli olduğumuzdan bebekliğimden bu yana her yaz denize giderdik köye gidince... İş hayatına atılınca en çok bunun zorluğunu çekmiştim :-) ama senin hayatından bir farkım yoktu hep kısıtlıydım... Sonra ekonomik özgürlüğümü aldım elime yavaş yavaş gevşettim zincirleri :) ümitsizliğe kapılmak yerine hayallerle, hedeflerle yolunu çizmeye çalışsan daha iyi olur sanki.

Evet yaa daha çok gençsin.. Annenin babanın güvenini sarsacak birşey mi yaptın mesela o yüzden mı kısıtlıyorlar seni?
Yok canım baştan beri oyle bi yere gitmk istesem bi hafta öncesi izin alirdm zar zor şimdi hic yok

Köyü yakın olanların en büyük derdi :KK70: çocukken güzel oluyordu da bağ bahçe, hayvanlar yeşillik falan büyüyünce işler değişiyor :) ben de köy ve yaşadığım semt arası çok fazla bir yer bilmezdim tek avantajım sahil kesimli olduğumuzdan bebekliğimden bu yana her yaz denize giderdik köye gidince... İş hayatına atılınca en çok bunun zorluğunu çekmiştim :-) ama senin hayatından bir farkım yoktu hep kısıtlıydım... Sonra ekonomik özgürlüğümü aldım elime yavaş yavaş gevşettim zincirleri :) ümitsizliğe kapılmak yerine hayallerle, hedeflerle yolunu çizmeye çalışsan daha iyi olur sanki.
Yaşadim yer küçük is imkânı yok bska ilede ailem gondermiyo

bilmem ne kadar faydasi olur da, sosyal medyada gordugun fotolardaki abartili mutluluga bakip kendini yeme.. oraya baksak, anaaa kimsenin derdi tasasi yok, paso gezme tozma yeme icme laylaylom.. ve asla kiyas yapma..

20 yaş 5 senelik ilişki hııım :)) konuş neyi bekliyosun ki.

bilmem ne kadar faydasi olur da, sosyal medyada gordugun fotolardaki abartili mutluluga bakip kendini yeme.. oraya baksak, anaaa kimsenin derdi tasasi yok, paso gezme tozma yeme icme laylaylom.. ve asla kiyas yapma..
Biliyorum ama onlar en azından sevdiklerinin yasıtlarının yanında bi günde olsa egleniyolar arkadaş çevreleri var kendime bakiym bide bombos

X