bunaldım soğudum yoruldum duruldum hayat ben bıktım...

Yani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.

Yani kv'ye hadi yürü git işine diyebiliyosan itebiliyosan normalde sanırım böyle konuşuyorsun onunla. İkinizde de suç var.
Her insan birbiri ile anlaşamaz yada uzlaşamaz çünkü negatif enerji diye bişey var bazi insanlaın düşunceleri davranşlari yani hayata bakış açıları farklı olabiliyo oyüzden bu gibi sorunlar çıkabiliyor onun için hayat senin bu hayatta kendine ait vereceğin kararlari bi baskasinin karar vermesine izin verirsen karşındaki seni acınacak yada zavallı görür yani baştan ipler kimin elinde ise o iple seni kukla gibi oynatir oynatamazsa zarar vermeye seni yıkmaya çalışır çünkü kendimden biliyorum...

yok normalde böyle konuşmuyorum başkasının kötü durumundan beni vurmaya çalışınca bende aynı şekilde ilk defa karşılık verdim artık can boğaza dayandı olayı oldu bende yoksa bu şekilde karşılık veren biri değilim :KK43:

Her insan birbiri ile anlaşamaz yada uzlaşamaz çünkü negatif enerji diye bişey var bazi insanlaın düşunceleri davranşlari yani hayata bakış açıları farklı olabiliyo oyüzden bu gibi sorunlar çıkabiliyor onun için hayat senin bu hayatta kendine ait vereceğin kararlari bi baskasinin karar vermesine izin verirsen karşındaki seni acınacak yada zavallı görür yani baştan ipler kimin elinde ise o iple seni kukla gibi oynatir oynatamazsa zarar vermeye seni yıkmaya çalışır çünkü kendimden biliyorum...

haklısınız ben kendimi eşime çok fzla teslim ettim kendimden çok fazla ödün verdim bu yüzden belkide bu durumdayım

Çok sıkılmışsın belli bence de alışmış keşke söylemeseydiniz skyp i Allah göstermesin acil bir şey olsa skyp 112 ti arayabiliyor mu telefon kesinlikle şart

Nerede oturuyorsunuz havalar ısınmaya başladı yakınınızda park falan yok mu alın bebeğinizi koyun arabaya biraz size aburcubur bebeğe kıyafet çıkın gezin yeni arkadaşlıklar edinirsiniz sizin için çok iyi olur

bunu defalarca söyledim eşime ya acil bi durum olsa el kadar bebekle ben kimin kapısına gideyim ya :KK43: allahtan karşı komşum yaşlı çok hanım bi teyzede başım sıkışınca gidebilirim yinede bu çözüm değil eşimin beni anlamadığını düşünüyorum zorla beni bu duruma düşürdü

Eşinizin gerçekten parası yoksa birşey diyemeyiz.ama var da telefonunu yaptirmiyorsa evi temizletmiyorsa yaptığı hiç hoş değil.ver eline deterjan kovayi bezi kendisi silsin koltukları halıları.bu arada hali ya ise di demiştin nasıl ise di ya:KK66:

Ya sonuçta hadi100 lira olsun temizlikçi parası niye çağırmıyor halilarida yikatsin anladığım kadarıyla bunlara yetecek para var ama aile huzursuzlugunu tercih ediyor allah sabır versin yok mu kıyıda köşede paran temizlikçi cagirsan

Offf bu gaynanalar öbür dünya da nasıl hesap verecekler ya.Yuva yıkmaya calısmak, eziyet etmek off ki ne of,topu gebersede kurtulsak.

Sürekli annenizle telefonla konuştuğunuz için telefonunuzu bilerek yaptırmıyor gibime geliyor...

Çocuğun altı pisken bile konuşuyormuşsunuz..

Burda tek hatalı eşiniz değil
Kusura bakmayın

Ayrıca kayınvalide bir evi nasıl bu kadar kirletir halıya işer kusura bakmayın ama hiç inandırıcı gelmedi

Ya böyle bie insana evine gelmiş olsa bile ne hızmet ediyordunuz. Emri vaki davranın, bakın dalganıza ! Ben çocuğa bakayım da anne, şu benim camlar sılınecek sen de onları sılsene yaa deyin mesela. Pişgin olun biraz, gercektn işe yarıyo

Bana hakaret, küfürler etti, o*ospu dedi. Diyorsunda önce yanında eşim diye gezdirdigin insana bak bence kv derdi yazacağına. Bana küfürler edip, o*ospu diyecekler. Eşim bide kendi eliyle alıp evime misafir getirecek! Eşim onlari dediklerine pişman ederdi. Evime filanda gelemezlerdi asla. Bende kalkip bana o...pu diyene hizmet edecek midede bende yok zaten. Evet esinin zavalli diyecegi kadarda varsın. Koca diye bisey yok ortada eltin seni savunmaya baslamis heralde acıyıp.

Back
X