• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım ve mutsuzum

kızlar beni psikolojik olarak çok zorluyor ki anlatılmaz. aynı işyerinde ve aynı servisteyiz birde! geçen akşam japonlarla ilgili bir mevzu oldu bende ben japonları severim dedim. bana whatsapp tan msj yazmış. biliyorum hiç dostun sevenin yok kimsenin umurunda da değilsin ama ben dostun olarak seni uyarıyorum gönlüm el vermiyor öyle şeyler söyleme insanlar yanlış anlıyor demiş...:KK47:
manyak mı ne :)
daha aileler görüşmeden pazarlık yapmış resmen
sırtını babana dayayıp kendi ailesini yormadan evlenmekmiş niyeti, açıkça da söylemiş
evlenirseniz üzülen taraf hep sen ve ailen olacak belliki

merhaba,
konuya şöyle başlayayım 34 yaşında bekar bir bayanım normal bir işim var ve önüm açık mesleki anlamda. bu arada 3 yıldır öyle yada böyle çok mükemmel diyesem de devam eden bir ilişkim vardı. erkek arkadaşımla aynı işyerindeyiz. geçen yıl evlenmeyi düşündük ailelerimizle tanıştırdık birbirimizi filan. erkek arkadaşım ısrarla annemlerin kaç ilezik istediğini sordu bizim orda normalde takı çok takılır (doğulu musun demeyin aksine egeliyiz) ailemde 6 tane bilezik istedi başta. erkek arkadaşım aşırı şekilde ailesine düşkün ve onlardan hiç bişey talep etmeyeceğini söyleyerek bunu karşılayamam dedi. ancak biz yine ayrılmadık. en son annemler benim onu ne kadar sevdiğimi görünce bilezik olayından da vazgeçti. yılbaşında aile yemeğine davet ettiler. bu sırada erkek arkadaşım bu mevzuyu açtı - benim annem babam hasta siz onlardan bişey isteyecek olursanız üzülürler ben gerekirse ömür boyu bekar kalırım yeter ki annem babam üzülmesin diye lafa başladı babam neden üzülsünler oğlunu evlendirirken dedi ancak babamdan teminat istedi kesinlikle hiç bişey istemeyeceksiniz diye. babam ailen gelsin sen konuşma bunları dedikçe hala aynı şeyleri söyledi bana teminat verin zaten kızınız kaç yaşına gelmiş dedi. babam tamam annenlerle konuşuruz onlarda buna durumumuz yok böyle olsun der konuşulur hepsi demesine rağmen biz kızkardeşim için hiç bişey talep etmedik nasıl istiyorsanız öyle yapın dedik dedi (kız kardeşi astsubayla evli ve durumları çok iyi bizim gibi özel sektör de değil) babamda siz bişey yapmamışsınız istememişsiniz benim tek kızım ben üstüme düşeni yaparım el aleme bak kızına bişey yapmadı dedirtmem dedi. bu da el alemin ne dediği hiç önemli değil hatta istemeye dahi gerek yok bence biz karar verdikten sonra dedi ve babam bugüne kadar tektim diyorsun bundan sonra bizde senin aileniz arkandayız annen gelsin hiç konuşmasın ama gelsin tek otursun dedi. siz bana hiç birşey talep etmeyeceğinize dair teminatveriyor musunuz dedi. babam da bir insan neden annesini babasını getirmek istemez ya sağ değildir ya üveydir. ki onlar dahi bir büyük getirir diyince fırladı kalktı ve kimse benim aileme aciz diyemez diyerek vurdu kapıyı çıktı gitti.

biraz uzun oldu kusura bakmayın biraz uzun oldu evlenseydik şöyle olacaktı 1+1 ev tutacaktık annesinin kullanmadığı perdeler varmış onu alacaktık gelinlik kira, bir kanepe ve yatak takı dediğim gibi zaten yok ve düğünde olmayacaktı nikah sadece. beyaz eşyada bulaşık makinesi gereksiz dedi. hepsini evlendikten sonra yapacakmışız şimdi diyor ki ben çok şey istemişim (takı zaten istemedim eğer bu sefer olacaktı) paragöz ve gösteriş meraklısıymışım düğün istemişim koltuk takımı istemişim perdeyi yeni istemişim haksız mıyım kızlar sizce? sürekli psikolojik baskı kuruyor. arkadaşları öyle evlenmiş hatta kızın annesi babası demiş nikahtan götürebilirsin düğün luzumsuz diye ama ailemde hatta sülalede tek kız benim ve düğün olmadan da olmaz sanırım

Siz bu adamla bir de hala evlenmeyi mi düşünüyorsunuz. Ben o carptigi kapiyi yedirirdim o adama ...hadsiz. Kendi ana babası kıymetli siz ve senin ailen bir hiç öyle mi...

Ayy şöyle adamları bogup atadim geliyor ya

2 kızla tanışmış onlar kabul etmiş benle neden ayrıldığını da söylemiş çok güzel şeyler söylemişler ama benimle paylaşmayacakmış. biz mutlu olduktan sonra ev para takı düğün önemsiz demiş kızlar. :)

bu adam yeni böyle olmadı heralde 3 sene nasıl dayandın hiç arkadaşın senenin yok ne demek seni alenen aşağılıyo dava açsan2 açarsın valla

2 kızla tanışmış onlar kabul etmiş benle neden ayrıldığını da söylemiş çok güzel şeyler söylemişler ama benimle paylaşmayacakmış. biz mutlu olduktan sonra ev para takı düğün önemsiz demiş kızlar. :)

Sen ona "kiz evi gibi nazlana nazlana bir hal oldun kendini adamdan sayan kisilik dikkat et gelinlik giyme düğününde" de....

Ayyy kafayi yedimmm o adam bana catacakti ki ahh neler ederdim neler derdim gicik

Ayrica niye muhattapsiniz bu adamla

Sen de ki ona "kiz evi gibi nazlana nazlana bir hal oldun skendini adamdan sayan kisilik dikkat et gelinlik giyme düğününde" de....

Ayyy kafayi yedimmm o adam bana catacakti ki ahh neler ederdim neler derdim gicik

Ayrica niye muhattapsiniz bu adamla

muhatap değilim ortaya anlatıyor aynı yerdeyiz sadece

Yeme sakın iki kızla tanışmışta onlar kabul etmişmiş.. hayır anlamadığım bi kız da değil iki kız birden buldu, sevdiğine inandırdı, evlenmeye ikna ettii... ne yetenekli bir beyefendi hemde tam bir BEYEFENDİ.. yalan söylüyor doğruysa bile kızlar bunun içyüzünü görünce ardına bakmadan kaçar.. sinir oldum olduğum yerde eşim ailem geldi gözümün önüne, babam o adamı gömerdi olduğu yere babanın efendiliğine hayran kaldım.. sakın aileni harcatma bu adama kendini geçtim yazık o babacığına.. ha bide ben senin yerinde olsam ona bende evlilik teklifi aldım evleniyorum hakkımızda hayırlısı olsun der bi daha da cevap vermezdim işyerinde yok gibi davranırdım ki kudursun hadsiz herif..

nasıl bi kişiliksiz bi tip nasıl sabrediyorsunuz ağzının payını verin allah aşkına konuşamasın bir daha...

Yaa bak ne hatunlar var...
Hint kumasi bizi alsinda ortada kalmiyalim erkek yok piyasada diye dusunmusler... hatta seninki az daha kotulese seni belki ikisine bir bile almaya ikna edebilir...

Bacim durma kac...
Bunlar yarin oburgun senin maasla ev araba sahibide olurlar seni almasak evde kaldıydin diye....
Lutfen Cenabi Hakkin kadina verdigi degerin kiymetini bilen size sahip oldu diye ALLAHA hamdeden eslerle evlenin...
O zaman elbet esyaninda altininda degeri kalmaz...
Kimse boynu bukuk kalmaz...
Kendinize deger verin ltfn...

Ne Kadar densiz bi adammis ya herseyi kendi yapcaksa illa herseyden mahrunm mu kalmaniz lazim bu devirde anasindan kalan eski perde saka gibi uzak durun bu adamdan bi hayir gelmez aksine uzulursuz..

arkadaşları öyle evlenmiş hatta kızın annesi babası demiş nikahtan götürebilirsin düğün luzumsuz diye ama ailemde hatta sülalede tek kız benim ve düğün olmadan da olmaz sanırım
olur canım düğün olmadan da olur.
hatta çok güzel olur bu düğünün olmaması.
kendi adıma konuşuyorum; erkek arkadaşım henüz hiç bir vasfı olmadığı halde benim ahnemde benim aileme böyle bir tavır takınacak, üstelik yeşına başına bakmadan dalga geçer gibi koca adamdan teminat isteyecek, ben de oturup onunla pazarlık yapıcam.. asıl bu düğün olursa vay haline..

Kuzum bu nasıl bişey ya?
Sanki seni zorla ona veriyolarmış gibi. Oldu bide size iç güveysi gelsin.
Bırak bunu bırak ne hali varsa görsün.
Onun annesi babası kıymetli de senin annen babanın hiç mi kıymeti yok? Senin hiç mi kıymetin yok?
Terbiyesiz herif.

Cenin cehenneme deseydin.yol ver gitsin bu adamdan bi halt olmaz

Bu tarz böyle tip erkeklerden nefret ediyorum. Ama maalesef karşılaşıyoruz. Bırak canım benim, bir ömür böyle karaktersiz bir adamla geçmez. 34 yaşındasın diye kendi kendine; senin özgüvenini sarsmaya çalışıyor. Hiç üzülme canım önemli olan adam gibi bir adam olması. Belki üzülürsün ama canım kesin ve net olarak bitir bence. Rabbim mutlaka doğrularla karşılaştırır. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X