• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım ve mutsuzum

SALLA GITSIN!.. bu gereksiz antipatik sahis, nefesi bile bedava oldugu için alip veriyor!!! ucunda para olsa onu bile yapmayacak...
bunun gibi gereksizleri adam yerine koyup kendinize dert ediyorsunuz yaa.. yazik vallahi çok yazik!!
gelip burda da anlatmiyor musunuz??? saçlarimi baslarimi yolasim var...!

cnm ıykıde olmamıss.. verılmıs sadakan varmıs ..bundan bı cacık olmazmıs.. aılene yaptıgı resmen saygısızlık

Wuhuuuuu. Şaka gibi!! Yol ver kıtzekalıya.
Seni ondan başka kimse almaz, sana ondan başka kimse dostluk yapmaz, senin kafan ne doğru ne yanlış ayırt etmeye basmaz. Bu gerçekten kendini nimetten sanıyor; büyük lütuf senin için. Sömürür tüm hayatını, yaşam enerjini..Sakın bu kötülüğü kendine yapma.

yuhh adama bak be... iyice sinirlendim eee! tamamen psikolojik eziyet onun yaptığı, valla sakın hee koy tekmeyi bırak gitsin sen herkesten değerlisinnnn

Bu ne ya siz evlenseniz adam para gitmesin diye dogalgazli evde degil sobali evde oyurtur seni, gezmeye goturmez eve tikar seni, kole gibi calistirir seni. Bildigin cimri bu herif. Kac yasina gelmis ne yaa ona guvenerek diyo herakde bunlari, artik evlenmesi gerek seviyo beni birakamaz diye mi dusunuyo aklinca. Terbiyesiz herif

"bana teminat verin zaten kızınız kaç yaşına gelmiş dedi."

sanki ortada alacak verecek mal davasi söz konusu gibi
yazik valla evlenip hata yapmayin
omur boyu bekar kalin daha iyi
sizi sevecek deger verecek mal gibi görmeyecek birini bulursanuz insallah

işyerimize gelen müşteri bir kız vardı. kız işyerinde ne kadar bekar erkek varsa eklemişti facebook tan bende tabi carladım bunu görünce o kıza. o kız şimdi geçen hafta iş arkadaşlarımızdan biriyle nişanlandı. söylediğine göre o kızın ailesi hiç bir talepte bulunmamış nikahtan alın gidin demiş. ikide bir bana onu örnek veriyor. sanırım hayatımda sen olmasan ben onu alırdım bedava üstelik demek istiyor. ben bu yazıyı yazarken bana mesaj atmış. ben ona engel oluyormuşum(!) daha önce tanıştığı bir kaç kişiyle yeniden görüşecekmiş.

Kaç evlilik yaptın konu sahibi hiç bir şey istemeyeceksin . Kaçarak mı evleniyorsun sen .:KK14: Baban Annen bayağı seviyormuş seni ki bu adama bu kadar göz yummuşlar . Bilezikleri geçtim eski perdeler falan vs . bırak gitsin başkası ile görüşsün bu ne böyle :KK20: Hele kızınızın yaşına bakın çok ağır ve gurur kırıcı o an kapıyı ben açar çık dışarı derdim atardım evden :KK11:

2 kızla tanışmış onlar kabul etmiş benle neden ayrıldığını da söylemiş çok güzel şeyler söylemişler ama benimle paylaşmayacakmış. biz mutlu olduktan sonra ev para takı düğün önemsiz demiş kızlar. :)
Kiskandirma ve kabul ettirme cabalari vol 1 :D peki bu iki kizin birbirinden haberi olsa yine ayni seyi soylerler miymis :D

İki taraf da fedakarlık eder durum yoksa...Zaten sen seviyorsan ne dügünde, ne gelinlikte, ne evde gözün oldugunu sanmıyorum. Ama ortada baska bir sey var teminat gibi. Zaten kızınız kac yasına gelmiş degersizin teki...Ben de iste evimde isimi görecek, gerektigi zaman icine bosalabilecegim biri olsun istiyorum, bedavaya getirmek istiyorum gibi bir mantıgı var arkadasın. Demek ki genc olsa idin, yani vücudun daha diri olsa idin daha cok seyi hak ediyordun. Sana (vücuduna) fiyat bicip degersiz olduguna karar vermis demek ki. Sevgiye fiyat bicen adamlardan uzak durmak lazım. Erkek arkadasının mantıgını sevmedim.

sevgilin seninle evlenince senin ailenin ustune para vercegini sandi galiba. teminat istiyor birde , kendi kac yasindaymiski senin yasina takmis insan evlenecegi insana bunu soylermi birde ailesinin yaninda gorgusuz herif. ne guzel aslinda senin acindan kisiligini belirtmis yasin kac olursa olsun karsina yine biri cikacaktir dunyada kalan son erkekmiki tum bu terbiyesizlikleri yiyip yutun.

Sakiiiin arkana bakmasan kac adamin cebinde akrep var boyle biriyle evlensen markete gitsen alma etme dicek. Utanmasa ekmegini kendin yap der boyle tipler. aman deyim haa sakin

Insan (kadın ya da erkek) evlenirken Herşeyin en iyisi olsun yapabileceğim kadarını yapayım der.. Hayallerini gerçekleştirmek ister maddi olarak yettiğince..Sana değer vermeyen sana elinden gelenin en iyisini Layık görmeyen bu kişiyle kaldı ki daha evlenmeden babana hadsizlik eden adamla zor..iyi düşün kardeşim.

Bu adamdan bir cacik olmaz.
En güzel zamanlariniz suan. Hic birsey istemeyeceksiniz diye babandan garanti almasi ne kadar cirkin, ne kadar cirkeflik.
Adamin tutumu cok tuhaf. Parasi mi yok acaba? Belki babasi anasi cimridir almak istemez, o da bu yüzden sizinle arayi yapmaya calisiyor?

Back
X