şimdi boşanmazsan yakın gelecekte aldattığını iddia edip sana ve kızına kıyabilir.Aynen bnde oyle dusunuyorum ipler iyice gevsedi zaten inceldigi yerden kopsun tahammulum kalmadi cunku
Iyi aksamlar arkadaslar... işin içinden cikamiyorum ve sizinle paylasmak istiyorum ben 5 yillik evliyim 4 yasinda kizim var evlendigimiz ilk gunden beri hep esimin kiskanclik krizleriyle ugrasiyorum ilk basta tatli geliyodu ama zaman gectikce cekilmez hal almaya basladi surekli baski hakaret hamileyken bile devam etti gebeligimi goz yaslariyla gecirdim ufacik perde arali olsa kime bakiyosun yolda ufacik basimi kaldirsam basimin etini yiyo kime baktin hatta bi donem kapiyi kilitleyip ise gitti hic bir yere yalniz gidemiyorum mutlaka yanimda biri olacak simdilerde biraz daha azaldi ama devam ediyo kizdigim sucunu bastiriyon diyor sustugumda bak kabul ediyosun diyor hakaretlerinden biktim bunlari hak edecek bisey yapmadim cok asiri promlemli bi ailede buyumus sanirim ondan kaynaklaniyo kendim icin mutlu olacagim ne varsa bi sekilde mani oluyor ve bunca yasanandan sonra ipler koptu tahammulum yok ona artik ufacik dedigi batiyor ozguvenimi yitirdim uyanmak istemiyorum cok mutsuzum her seye sinirleniyorum küsüyorum agliyorum simdi de ben naptim sana boyle davraniyosun bahanemi ariyosun birini mi buldun diyo kafayi yicem anneligimden bile zevk almaz oldum cok yorgunum bitkinim napacam ben kizlar neyapmaliyim sizce ???
Üstünuze kapi mı kilitledi yok artık..Iyi aksamlar arkadaslar... işin içinden cikamiyorum ve sizinle paylasmak istiyorum ben 5 yillik evliyim 4 yasinda kizim var evlendigimiz ilk gunden beri hep esimin kiskanclik krizleriyle ugrasiyorum ilk basta tatli geliyodu ama zaman gectikce cekilmez hal almaya basladi surekli baski hakaret hamileyken bile devam etti gebeligimi goz yaslariyla gecirdim ufacik perde arali olsa kime bakiyosun yolda ufacik basimi kaldirsam basimin etini yiyo kime baktin hatta bi donem kapiyi kilitleyip ise gitti hic bir yere yalniz gidemiyorum mutlaka yanimda biri olacak simdilerde biraz daha azaldi ama devam ediyo kizdigim sucunu bastiriyon diyor sustugumda bak kabul ediyosun diyor hakaretlerinden biktim bunlari hak edecek bisey yapmadim cok asiri promlemli bi ailede buyumus sanirim ondan kaynaklaniyo kendim icin mutlu olacagim ne varsa bi sekilde mani oluyor ve bunca yasanandan sonra ipler koptu tahammulum yok ona artik ufacik dedigi batiyor ozguvenimi yitirdim uyanmak istemiyorum cok mutsuzum her seye sinirleniyorum küsüyorum agliyorum simdi de ben naptim sana boyle davraniyosun bahanemi ariyosun birini mi buldun diyo kafayi yicem anneligimden bile zevk almaz oldum cok yorgunum bitkinim napacam ben kizlar neyapmaliyim sizce ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?