eşin yaptıklarına güvenip,yapabileceklerinin sınırını zorluyor.
eşleri memnun etmek çok güzeldir.
eğer bundan şikayetin olmasaydın,devam derdim.
fakat bundan sonrası seni rahatsız ediyorsa,
ben yapabileceğimin maksimumunu yaptım benden bu kadar,lütfen artık müdahele etme,
bundan sonrası benim kişisel alanıma müdaheleye girer de.
evlilik fedakarlıklardan oluşur,
fakat bu kadar küçük meselelerle kredileri tüketmeyin.
yoksa ileride yapacağınız hiç birşeyin kıymeti olmaz.
aynı bugüne kadar yaptıklarınızın olmadığı gibi.
Eşine ayak uydurman elbetteki gerekli bir meziyet, fakat senden devamlı bir şikayetçi olması hali hoş değil.
Benim eşim kıyafetime veya kullandığım makyaja, ojeye karışmaz.
Fakat bende eşimi rahatsız edici kıyafetler giymem, herşey yerine göre olur.
Zaten çok fazla abartılı giyinmeyi veya çok aşırı makyaj yapmayı seven bir insan değilim.
Sen birden bu kadar taviz verdiğin için, o her daim fazlasını isteyecektir.
Keşke biraz daha tavizlerinde aceleci davranmasaydın.
Tabii ki dediğim gibi eşine ayak uydurmak ayrı birşey, fakat bunun aşırıya kaçması güzel birşey değil.
Bunu nasıl tersine çevirebilirsin tam olarak bilemiyorum, nasıl seni anlamasını sağlarsın, fakat artık bu kadar taviz vermesen belki o da anlayacaktır.
Şöyle düşün, biz eşim ile bu konular üzerine çok konuştuk ve ben ona demiştim zamanında "beni değiştirmeye çalışma, ben seni olduğun gibi kabul ediyorsam, sende beni olduğum gibi kabul etmelisin, eğer benden değişmemi farklı olmamı istersen, ben Souvvenir olmam... Senin istediğin kişi de olamam, çünkü ben benim, ortaya abuk subuk birşey çıkar. Ne souvvenir olabilirim, ne de istediğin kişi, ikimizde mutsuz oluruz..."
Belki sende eşine bu şekilde yaklaşabilirsen, seni değiştirdiği taktirde sen içinden geldiği gibi sen olamayacağından dolayı sorun yaratacağını, belirli dozda zaten eşine uyum sağlayacağını, onun istek ve düşüncelerini kulak ardı etmeyeceğini anlatabilirsen, belki faydası olur...
arkadaşım sende eşine müdahale et,
atıyorum top sakal istiyorum de, spor giymeni istiyorum de, (yani yaptıklarının tersi olacak şekilde) isteklerini sırala,
senin için değişmek istemeyecektir büyük ihtimalle, ben böyle rahatım diycektir.
al işte sana cevap hakkı, seni vurduğu yolla onu vur:)))))
sorun kalmıycaktır, biraz anlayışlıysa seni anlayacaktır...
canım çok iyi fikir
ama eşim ben ne dersem yapar sağolsun beni kırmaz
zaten bazen konuyu açınca da iki savunması var klasik
1)ben de seni mutlu etmek için herşeyi yaparım senin rahatsız olduğun bişey olsa asla yapmam ve bu beni rahatsız eden bişey
2) ben bunu evlenmeden söylemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?