Bunaldım

konunuzu okuyunca sizin adınıza çok üzüldüm.. ben evli değilim, burda bunları okuyunca da korkuyorum açıkçası evlilikten :(
ama bir kadın hiç bir nedenle bunları yaşamak zorunda değil..
çocuğunuz bile olsa katlanmamalısınız bu tür davranışlara ki allahtan çocuğunuzda yok
inşallah en yakın zamanda kendi ayaklarınızın üstünde duracağınız mutlu bir hayatınız olur

çok sağolun arklar:( tam 4 yıldır görüştüğüm arkadaslarıma daha bir gun acmadım bu konuyu hep ya duzelirse bu evlilik anlattığım şeyle hatırlamasınlar diye hep attım içime.daha elim kınalı balayında otelde şiddet gördüm kulağım yarıldı içime attım :( aileme el öpmeye gittik kulağımın üstüne yatamadım ama belli etmedim içime akıttım gözyaşlarımı ve doldum taştım artık...

Son düzenleme:
bence bu adamdan ayrılmalısın cunku bunu sana cogu kez yapmıs artık alıskanlık halıne getırmıs bırak ne halı varsa gorsun boylelerı adam fılan olmaz o senı kaybettıne uzulsun

çok sağolun arklar:( tam 4 yıldır görüştüğüm arkadaslarıma daha bir gun acmadım bu konuyu hep ya duzelirse bu evlilik anlattığım şeyle hatırlamasınlar diye hep attım içime.daha elim kınalı balayında otelde şiddet gördüm kulağım yarıldı içime attım :( aileme el öpmeye gittik kulağımın üstüne yatamadım ama belli etmedim içime akıttım gözyaşlarımı ve doldum taştım artık...

daha balayındayken ne kadar büyük bir sorun yaşamış olabilirsiniz ki size vuruyor? çok büyük sorun yaşasanız da vurmaya hakkı yok o ayrı konu. eşinizin kesinlikle psikolojik sorunları var lütfen ailenize anlatın. kendi başınıza bir yere gitmeyin gelip sizi alsınlar. böyle ruh halindeki adamdan her şey beklenir. lütfen ailenizi arayın :(

İnanamıyorum ya :(

Ve siz böyle bir adama 4 yıl mı dayandınız? :(

Çok bile. Bir an önce boşanın...

selam canım, bencede bu evlilik kangren olmuş. insanın canını acıtsada kesilip atılmalı. umarım ailen yanında olur. allah yardımcın olsun

Çok üzüldüm gerçekten. Ağladığınızda bile ağlama diyerek tekrar tekrar döven bir adam ile evliliği sürdürmek çok da mantıklı olmasa gerek. Yaşadıklarınız ufak şeyler değil. Bu insan değişmeyecek, siz de ömrünüzün sonuna kadar onu çekmek zorunda değilsiniz. Çocuğunuzun olmaması çok büyük bir şans.
Lütfen boşanmayı ciddi bir şekilde düşünün.

daha yazdıklarım neki :( kacta kaçıki :(( şuan sabahı bekliyorum bikaç önemli eşyamı alıp gidicem..buakşam çalışıyo kardan dolayı arkadaşı aldı arabayı cıkaramadığı için.normalde gece 11,12 gibi gelir ama ben mesaj attım ve gelme açmıcam dedim.hiç bizaman normali yasamadı bu evlilik yaa eşim çoook iyi davrandı (ki ya dövmüştür ozaman yada kırmıştır beni) yada yerin dibine vurdu.bazen çok anlayışlı çok savunur beni ama bazende bir keske önce baksaydın belliydi dediğime hakaret eder bıktım dengesizliğinden :(

ilk oturduğumuz ev ailesinindi.o ev bi çöplükken alçısıyla dolabıyla fayansıyla onca borçla eve cevirdi üstelik bukadar borc yapma ödeyemeyiz dediğim halde :( ailesi evlenirken hiç bir yardımda bulunmadı bırakın yardımı inanın 5 kuruş takmadı bile benim ailemse a dan z ye kadar ustlerine ne düşüyosa yaptılar.herneyse oturduk o eve ve aile apartmanıydı ve ailesiyle beraber yatmıyorum diye kavgamı cıkmadı eşim borçla harçla bunalıp beni evdenmi kovmadı ağlıyorum diye üstüme damacanayla sumu boşaltmadı eşimi doldurup ne dayaklar attırdılar ve daha bir çok şey yaptılar yani rahat vermedi aileside ve birgun babam bizdeyken camide olduğu sırada eşim beni dövdü aileside üstüme yürüdü tokat attı tükürdü:( sonra ben camiye gittim aglayarak dayak yediğimi söyledim ve esyalarımı alıp babamla döndük memleketime ..sonra bu ağlamalar yalvarmalarla evi ayırıcam demeyle geri döndürdü beni.3 buçuk yıldır kiradayız aileside çatır çatır hakkımızı yiyo bu oğlumun gelinimin hakkı demiyorlar ve en çok kızdığımda ne biliyormusunuz bana bukadar gucu yeten eşim bu evi ben ev yaptım takılarımızla borçları ödedim,karıma bu borçlar yüzünden ne çektirdim ne dayaklar ne işkenceler çektirdim revamı bu diyemiyo..gücü hep bana yetti ve artık dayanamıyorum...

Son düzenleme:
arkadaşım 1 sn bile düşünme ve bekleme derim.çocuk olunca işler tamamiyle değişiyo ama çooooooooooooook büyük bir şans düşünmen bile saçma geldi neden dayak yiyeceksin sen ya elin adamından bu ne demek kimin beni dövmeye hakkı olabilir ki ne dinde var böyle bişey ne ahlakta ne erkeklikte sakın düşünme arkadşım sakın

canım bu gece neden tavır yapıcan ki bırakıp gidecegin adama sakın yapma onun yapacagı şey belli kendine yaptıma bu kötülügü hiç bişey olmamış gibi davran sabah da çek git hönk olsun sana bişeyler yapar ayrılıcam gidicem falan da deme

canım bu gece neden tavır yapıcan ki bırakıp gidecegin adama sakın yapma onun yapacagı şey belli kendine yaptıma bu kötülügü hiç bişey olmamış gibi davran sabah da çek git hönk olsun sana bişeyler yapar ayrılıcam gidicem falan da deme

tavırla alakası yok yüzünü görmek istemiyorum gidene kadar çünki gece geliyo ve yataga gel diyo elimden tutup ve dövecek diye gidiyorum yataga :( ben çok soğudum görmekde sesini duymakta istemiyorum gidene kadar.gidiceğimi bilsin çünki bikez haber vermeden bilet aldım gelip iptal ettirdi otagarda buldu beni.

gecen gün prasa yaptım ve epeydir yapmayınca özlemişim bitabak daha koydum sonrada sanada koyayım dedim tabağıma bakıp az önce yediğin kadar tekrarmı koydun prasa dedi bende ayıp değilmi hep bunu yapıyorsun dedim.hep yemek yerkken konuşuyo böyle muhabbetler yapıyor çünki,sonra bana bağırığ çağırmaya basladı elindeki çatalı çarpıp küfredip gidip yattı.en ufak en en ufak örneği bu..

ilk oturduğumuz ev ailesinindi.o ev bi çöplükken alçısıyla dolabıyla fayansıyla onca borçla eve cevirdi üstelik bukadar borc yapma ödeyemeyiz dediğim halde :( ailesi evlenirken hiç bir yardımda bulunmadı bırakın yardımı inanın 5 kuruş takmadı bile benim ailemse a dan z ye kadar ustlerine ne düşüyosa yaptılar.herneyse oturduk o eve ve aile apartmanıydı ve ailesiyle beraber yatmıyorum diye kavgamı cıkmadı eşim borçla harçla bunalıp beni evdenmi kovmadı ağlıyorum diye üstüme damacanayla sumu boşaltmadı eşimi doldurup ne dayaklar attırdılar ve daha bir çok şey yaptılar yani rahat vermedi aileside ve birgun babam bizdeyken camide olduğu sırada eşim beni dövdü aileside üstüme yürüdü tokat attı tükürdü:( sonra ben camiye gittim aglayarak dayak yediğimi söyledim ve esyalarımı alıp babamla döndük memleketime ..sonra bu ağlamalar yalvarmalarla evi ayırıcam demeyle geri döndürdü beni.3 buçuk yıldır kiradayız aileside çatır çatır hakkımızı yiyo bu oğlumun gelinimin hakkı demiyorlar ve en çok kızdığımda ne biliyormusunuz bana bukadar gucu yeten eşim bu evi ben ev yaptım takılarımızla borçları ödedim,karıma bu borçlar yüzünden ne çektirdim ne dayaklar ne işkenceler çektirdim revamı bu diyemiyo..gücü hep bana yetti ve artık dayanamıyorum...

Arkadaşım,, anlaşmazlıklar saygısızlıklar veya kötü huylar az çok konuşularak halledilebilse de dayak hakaret küfür varsa bunun ilerisi parlak olmaz. Ve kaldı ki ailesiyle de iyice yüz göz olmuşsunuz lütfen siz bir kadınsınız ve her şeyden öte bir insansınız, değil kocanız kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok. Bazı insanlar ne koca olmayı ne baba olmayı hak ediyor. Umuyorum ki sizin aileniz size destek olur ve eşinizden ayrılmanız konusunda yanınızda olurlar, bu durumda ailenin de desteği de önemli. Ayrıca madem siz o borç harç ve diğer sebeplerden sıkıntı çekmek zorunda kaldınız ve hiçbirine değmedi, siz de iyi bir avukatla (dayak şiddet küfür vs kanıtlayarak) eşinizden maddi tazminat alabilirsiniz. En büyük şansınız çocuğunuzun olmaması, bırakın çocuk yapmayı bu evliliği yürütmenizi bile tavsiye etmem. Çünkü bu evlilik değil iki insanın aynı evde yaşaması... Lütfen kendinize değer verin.

bazı yorumları okudum da herkez ne kadar kolayca boşan diyor bilmeden etmeden sadece bu yazdıklarınızdan yola çıkarak bir yuva kurmak kolay değildir hiç kolay değildir bunun için herkez kaç yıl emek veriyor ve biranlık bir şey ile de yuva yıkılmaz . :50: belki eşinizin bir sorunu var hiç düşündünüz mü ? size anlatamıyor çok sıkıntılı hiç aklınıza gelmeyen bir şey önce bunları sorgulamalısınız gitmek kolaydır kalmaktır zor olan yuvayı kurtarmaktır neden 4 yıldır çocuk yapmadınız özel bir nedeni yoksa bunu da sorabilir miyim .

bazı yorumları okudum da herkez ne kadar kolayca boşan diyor bilmeden etmeden sadece bu yazdıklarınızdan yola çıkarak bir yuva kurmak kolay değildir hiç kolay değildir bunun için herkez kaç yıl emek veriyor ve biranlık bir şey ile de yuva yıkılmaz . :50: belki eşinizin bir sorunu var hiç düşündünüz mü ? size anlatamıyor çok sıkıntılı hiç aklınıza gelmeyen bir şey önce bunları sorgulamalısınız gitmek kolaydır kalmaktır zor olan yuvayı kurtarmaktır neden 4 yıldır çocuk yapmadınız özel bir nedeni yoksa bunu da sorabilir miyim .

bu yazdıklarım yaşadıklarımın 100 de 10 u bile değil:( siz olsanız yaparmıydınız cocuk ?. ben cesaret edemedim çünki şuan kendime üzülüyorum ama çocuğum olsa bide onun için üzülecektim hemde eminimki kat be kat fazla üzülecektim..

Son düzenleme:
hayatım sen kendine dert mi arıyosun ? çile çekmekten mi hoşlanıyosun ? mazoşistmisin arkadaşım ? sen daha o evde ne duruyosun ya.
insan olan kişi bu anlattıklarını köpeğine yapmaz afedersin ama. hiç mi canının kıymetini bilmiyosun.
senin buraya konu açmak yerine pılını pırtını toplayıp çoktan otogara gitmen lazım.
sen kendi kıymetini bilmezsen hiç kimse bilmez.
Güçlü ol güçlü. dik ol. verdiğin kararın arkasında ol. ve sakın VİCDAN YAPMA. En azından burnu sürter belki hatasını anlar
acaba doğru mu yapıyorum diye düşünme. Allah sabırlar versin. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

Ahhh canım şunu okuyunca içim sızladı yemin ederim.Hepimizin eşiyle bazı sorunları oluyo az veya çok.Evlilik çok zor gerçekten.
Ama şiddeti asla haketmiyosun.Şu olaydan sonra eşinin tepkilerine bak,yarın giderken yine seni durdurmaya çalışacak mı?
Kesinlikle kararlı görün,seni kaybetmeye ne kadar yakın olduğunu ona hissettir.
Bu defa bitti mesajını ver.Süründür onu,ama kendini de onun öfkesinden koru.
Böyle büyük konuşmaktan çok korkuyorum ama senin yerinde olsam gücümün tükendiği yerde annemin evine dönerim.
Hele ki beni bağlayan evladım yoksa ki sen sanırım daha çok gençsin,hayatını düzene koyman daha kolay olur.
Allah yardımcın olsun

Back
X