• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim...

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.148
398
Arkadaslar uni.mezunuyum cok ariyorum ama bir is bulamadim..
cok bunaldim artik. Netten arastiriyorum kariyernet secretcv elemanonline yenibiris baska kalmadi..
Sizce daha neyapabilirim onerilerinz varmi?
Hastadanismani veznedar vs ariyorum

cok bunaldim artik. Netten arastiriyorum kariyernet secretcv elemanonline yenibiris baska kalmadi..

Allah yardımcın olsun seninde :) Bende arıyorum 1 sene oldu ama hala yok bütün sitelere üyeyim hergün kontrol ediyorum başvuru yapıyorum iş kura gittim gazete alıyorum aklına ne geliyorsa herşeyi denedim ama kısmet mi değil bilmiyorum artık:26:

Allah yardımcın olsun seninde :) Bende arıyorum 1 sene oldu ama hala yok bütün sitelere üyeyim hergün kontrol ediyorum başvuru yapıyorum iş kura gittim gazete alıyorum aklına ne geliyorsa herşeyi denedim ama kısmet mi değil bilmiyorum artık:26:

Aynen is konusnda basiretim baglandi sanirim..
Bu durumdan cok skldm

Hangi sehirde olduguna ne kadar deneyiminin olduguna bağlı olarak değişir sana dönmeleri. Hasta danışmanı neyse de veznedar kaldı mı ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

deneyimin yoksa o yüzden dönmüyor da olabilirler, hastaneye gidip bireysel başvuru yapmayı dene bence. bir de direkt vezne elemanı almıyor hastaneler, önce hasta danışmanı olarak başlatıyolar güven kazanırsan ve iyi çalıştığını görürlerse vezne elemanı oluyorsun.

İş arama sürecim seninki kadar uzun sürmedi ama ne sıkıntılı bunalımlı bi dönem olduğunu çok çok iyi biliyorum. Ama sıkma kendini, çabalamaya devam et, Allah elbet açacak hayırlı bir kapı böyle gönülden istersen. Sadece hastane odaklı da bakma bence. Hem şansını düşürür hem hastane ortamı çok streslidir. Çalışan arkadaşım var oradan biliyorum, şartlar çok zorlu olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun İnşallah canım..

Merhaba

Acibadem saglik grubu suan bir cok alanda eleman alimi yapiyor en yakin acibadem hastanesine git basvuru yap ariyorlar hemen.
Bol sans...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Merhaba

Acibadem saglik grubu suan bir cok alanda eleman alimi yapiyor en yakin acibadem hastanesine git basvuru yap ariyorlar hemen.
Bol sans...

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Canim acibadem cok uzak ordan aradilar ama besiktas fulyada

tecrübe sahibi olmak için mezuniyetten sonra bende uzun bir süre iş aradım
baktım olmuyor
ben başvurmayım onlar başvursun
:1:
ve sarı sayfalara
mezuniyetim niteliklerim çalışmak i
istediğim alanlar ve
çalışmak istediğim semtleri bildiren bir ilan verdim
öyle yoğun bir talep geldi ki
kendime olan güvenim arttı
ve takip eden ilk hafta işe girdim
:ssz:

seçilmedim seçtim

tavsiye ederim .

İş arama sürecim seninki kadar uzun sürmedi ama ne sıkıntılı bunalımlı bi dönem olduğunu çok çok iyi biliyorum. Ama sıkma kendini, çabalamaya devam et, Allah elbet açacak hayırlı bir kapı böyle gönülden istersen. Sadece hastane odaklı da bakma bence. Hem şansını düşürür hem hastane ortamı çok streslidir. Çalışan arkadaşım var oradan biliyorum, şartlar çok zorlu olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun İnşallah canım..

deneyimin yoksa o yüzden dönmüyor da olabilirler, hastaneye gidip bireysel başvuru yapmayı dene bence. bir de direkt vezne elemanı almıyor hastaneler, önce hasta danışmanı olarak başlatıyolar güven kazanırsan ve iyi çalıştığını görürlerse vezne elemanı oluyorsun.

hangi ildesin canım

İstanbul avrupa :(

tecrübe sahibi olmak için mezuniyetten sonra bende uzun bir süre iş aradım
baktım olmuyor
ben başvurmayım onlar başvursun
:1:
ve sarı sayfalara
mezuniyetim niteliklerim çalışmak i
istediğim alanlar ve
çalışmak istediğim semtleri bildiren bir ilan verdim
öyle yoğun bir talep geldi ki
kendime olan güvenim arttı
ve takip eden ilk hafta işe girdim
:ssz:

seçilmedim seçtim

tavsiye ederim .

Peki nasil oluyor netten baktin bulamadim bana linkini atarmisinz tam uye olunan yerin rica etsem

Back
X