Ayıp ediyor tatlım ya, açık açık konuş bunları, uyarmalısın onu. Nasıl hissettiğini söyle ve rest çek biraz. Sen zaten üzerine düşeni yapıyorsun, bir de bu şekilde seni üzmemeli.
Farkındayım
bi kere evleniyosun.
kusura bakmasın yani.
flört ederkendemi böyleydi?
Hayır, biz gidip sadece 2 takıma 15 bin verecektik, koltuk ve tv masası, orta sehpa bilmem ne hariç, hey gidi hey..
bazı insanlar maddi konular olunca belli ediyor kişiliklerini ..evlenmden önce bazı sinyaller gönderiyor aslında bununla mücadele edebiliim diyormusun yoksa acabaların varmı ona göre kararını gözden geçir
benim nişanlılık dönemimde gözüme batan tek şey eşimin ailesiyle aramızdaki kültürel uçurumdu ve değişik bir babası var sorun olabilir dediğin çoğu şey gerçektende evlendikten sonra dahada büyüyerek karşına çıkıyor ..evlenince değişir diye düşünüp sorunlarının üzerini sakın örtme ..karşına al konuş gerekiyorsa madde madde yaz seni rahatsız eden şeyleri aynı zamanda özeleştirinide yapki karşı tarafta sorunlarını çözmek için adım atsın
Yok örtmüyorum, örtülmemeli haklısınız düzelmez, kat be kat artarak geri döner sadece nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum?
yok yok olmaz böyle
bedavaya gelin oldum diye çok üzülürsün sonra
bence ne istiyorsan o olsun
sonuçta sende katmıyor musun harcamalara
sonra herşey içinde kalmaktansa
güzel güzel konuş istediğini belirt canım
Herşey ortak, o yatak odasını alacaksa ben koltuk ve yemek odası takımını, çeyiz, halı perde..
Bana da zaten bu koyuyor, ben bunu bunu istiyorum deyip köşeye geçsem, yapamıyorum smuwila dese de anlamasam, illa olacak desem amenna.
Bu kadar alttan alır adamın her dediğini yaparsanız, şu fedakarlık denilen şeyi yapıp kendinizden taviz verirseniz böyle olur. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki karşınızdaki insan versin. Bunları eşya için söylemiyorum. Eşya olsa da olur olmasa da.
Aksine hiç alttan almadım, eskiden neyse şimdi de o, zaten o yüzden hiç birşeyden vazgeçmiyorum ona göre, istediğim çok bişey değil, ondan vazgeçmiyorum ama laf arasında o lüks bu lüks diye lafı aynı yere getirince sonucu kavga oluyor ne yazık ki.
son derece iticidir cimri adam.
alın karşınıza konuşun, bu tavırlarına son versin, bir kere evlendiğinizi, zaten müsrif biri olmadığınızı ama bazı şeylerin içinize sinmesi gerektiğini anlatın.
zaten ikiniz karşılıyormuşsunuz.
yaranamadığın gibi , sonra çok da üzülürsün.
Alllah hayırlısını versin inşallah, giden 8 senem olur çok değil kalan ömrümü düşününce..
çok ayıp etmiş gerçekten
her şeye tamam evet dedikçe o da abartmış bayağı bir açık açık konuşun madem öyle
İyi niyetimi suistimal etti doğru, ailemle paylaşmayı düşünüyorum..
taviz tavizi doğurur kendinizden yeteri kadar vermişsiniz daha fazlasını almasına müsaade etmeyin..
Vermiyorum aslında, bu tartışmalar hep bu yüzden zaten, bir nişanda o da masraf yapmayalım ki en önemlisi düğün dedik, ki nişanım sürpriz gelişti, evde olacaktı annem yok diye eğlence istemedim, teyzemlerin zoruyla olunca gönlüm yoktu yani, korna bile bastırmadım düşünün, neredeyse ağlayacağım kendime yakıştıramadığımdan, o yüzden o konuda içimde kalan bişey olmadı, nişan istediniz yaptım gitti işte diyorum hala..
ulaşamazsın.
ne yaparsan daha fazlasını ister, yaptıkların gözüne görünmez.
gelinlik maliyetine gelmiş, ayakkabını da getirmeniz ister vs...
Vallahi doğru, en son kuaför konusunda takılı kalmıştı.