• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım..

Nişanlılıkta ne yaptırırsan yaptırırsın. Şuan böyle düşünüyor ve yapıyorsa evlendikten sonra daha iyi bişey bekleme.

Hakkınızda hayırlısı.

Ayıp ediyor tatlım ya, açık açık konuş bunları, uyarmalısın onu. Nasıl hissettiğini söyle ve rest çek biraz. Sen zaten üzerine düşeni yapıyorsun, bir de bu şekilde seni üzmemeli.

Farkındayım :(

bi kere evleniyosun.
kusura bakmasın yani.

flört ederkendemi böyleydi?
Hayır, biz gidip sadece 2 takıma 15 bin verecektik, koltuk ve tv masası, orta sehpa bilmem ne hariç, hey gidi hey..

bazı insanlar maddi konular olunca belli ediyor kişiliklerini ..evlenmden önce bazı sinyaller gönderiyor aslında bununla mücadele edebiliim diyormusun yoksa acabaların varmı ona göre kararını gözden geçir
benim nişanlılık dönemimde gözüme batan tek şey eşimin ailesiyle aramızdaki kültürel uçurumdu ve değişik bir babası var sorun olabilir dediğin çoğu şey gerçektende evlendikten sonra dahada büyüyerek karşına çıkıyor ..evlenince değişir diye düşünüp sorunlarının üzerini sakın örtme ..karşına al konuş gerekiyorsa madde madde yaz seni rahatsız eden şeyleri aynı zamanda özeleştirinide yapki karşı tarafta sorunlarını çözmek için adım atsın

Yok örtmüyorum, örtülmemeli haklısınız düzelmez, kat be kat artarak geri döner sadece nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum?

yok yok olmaz böyle
bedavaya gelin oldum diye çok üzülürsün sonra
bence ne istiyorsan o olsun
sonuçta sende katmıyor musun harcamalara
sonra herşey içinde kalmaktansa
güzel güzel konuş istediğini belirt canım

Herşey ortak, o yatak odasını alacaksa ben koltuk ve yemek odası takımını, çeyiz, halı perde..
Bana da zaten bu koyuyor, ben bunu bunu istiyorum deyip köşeye geçsem, yapamıyorum smuwila dese de anlamasam, illa olacak desem amenna.

Bu kadar alttan alır adamın her dediğini yaparsanız, şu fedakarlık denilen şeyi yapıp kendinizden taviz verirseniz böyle olur. Siz kendinize değer vermiyorsunuz ki karşınızdaki insan versin. Bunları eşya için söylemiyorum. Eşya olsa da olur olmasa da.

Aksine hiç alttan almadım, eskiden neyse şimdi de o, zaten o yüzden hiç birşeyden vazgeçmiyorum ona göre, istediğim çok bişey değil, ondan vazgeçmiyorum ama laf arasında o lüks bu lüks diye lafı aynı yere getirince sonucu kavga oluyor ne yazık ki.

son derece iticidir cimri adam.
alın karşınıza konuşun, bu tavırlarına son versin, bir kere evlendiğinizi, zaten müsrif biri olmadığınızı ama bazı şeylerin içinize sinmesi gerektiğini anlatın.
zaten ikiniz karşılıyormuşsunuz.

yaranamadığın gibi , sonra çok da üzülürsün.

Alllah hayırlısını versin inşallah, giden 8 senem olur çok değil kalan ömrümü düşününce..

çok ayıp etmiş gerçekten o_O her şeye tamam evet dedikçe o da abartmış bayağı bir açık açık konuşun madem öyle

İyi niyetimi suistimal etti doğru, ailemle paylaşmayı düşünüyorum..

taviz tavizi doğurur kendinizden yeteri kadar vermişsiniz daha fazlasını almasına müsaade etmeyin..

Vermiyorum aslında, bu tartışmalar hep bu yüzden zaten, bir nişanda o da masraf yapmayalım ki en önemlisi düğün dedik, ki nişanım sürpriz gelişti, evde olacaktı annem yok diye eğlence istemedim, teyzemlerin zoruyla olunca gönlüm yoktu yani, korna bile bastırmadım düşünün, neredeyse ağlayacağım kendime yakıştıramadığımdan, o yüzden o konuda içimde kalan bişey olmadı, nişan istediniz yaptım gitti işte diyorum hala..

ulaşamazsın.
ne yaparsan daha fazlasını ister, yaptıkların gözüne görünmez.
gelinlik maliyetine gelmiş, ayakkabını da getirmeniz ister vs...

Vallahi doğru, en son kuaför konusunda takılı kalmıştı.

Farkındayım :KK43:

Hayır, biz gidip sadece 2 takıma 15 bin verecektik, koltuk ve tv masası, orta sehpa bilmem ne hariç, hey gidi hey..

Alllah hayırlısını versin inşallah, giden 8 senem olur çok değil kalan ömrümü düşününce..

İyi niyetimi suistimal etti doğru, ailemle paylaşmayı düşünüyorum..

Vallahi doğru, en son kuaför konusunda takılı kalmıştı.

evet hemde baya suistimal etmiş saçmalamaya başlamış hatta artık , bence de paylaşın o_O

Hep derim eşime, sana ve ailene kalsaydık bir kilim bir koltuk takımıyla gelin alacaktın beni diye, o da kızar bana ne istiyosan almadım mı der, aldı aldı da sorunlar mücadeleler beni yıprattı... Kimler yaşamıyor ki bunları be arkadaşım... Sana tavsiyem bunları nişanlınla sen konuşma, ailen karşısına alsın konuşsun. Ve asla taviz verme, taviz tavizi doğurur.

O konuda netim, zaten versem de görünmeyecek, bir gün bana isteseydin, yaptırsaydın demeyeceğinin garantisi var mı? Atı alan Üskadarı geçti nihayetinde, öyle der tabiii, yine de niye yaşayalım ki bunları? Makul olduğuma inanıyorum çünkü ben..

ama 8 yılda bunu görmüş olmalıydın öyle değil mi ?o_O

Böyle değildi ki? Maskodan, modokodan, tepehome' dan eşyalar bakıyorduk, neler düşünüyorduk biz =)
İnanması zor değil mi? O zaman karşımdaki neyse şimdiki de o halbuki, ne uzadı ne kısaldı.
O yüzden bu ani değişime anlam veremiyorum..

Nişanlılıkta ne yaptırırsan yaptırırsın. Şuan böyle düşünüyor ve yapıyorsa evlendikten sonra daha iyi bişey bekleme.

Hakkınızda hayırlısı.

Amiin..

smuwila bilmem biliyormusun ama biz seninle çoook yakın oturuyoruz.
allah aşkına bizim orada kuaför ne kadar olabilir ki yahu
yani ben biraz daha meydana doğru gitmiştim haliyle 500 tl idi herşey dahil

Bi ev alma mevzusu geçti sadece, normalde evlendikten sonra alacaktık takı vs ile. Kiralar yüksek, peşinatı depoziti derken boşuna uğraşacağız peşinatı ayarlayalım, öyle direkt eve girelim, düğün takılarıyla da peşinatı öderiz dedim, o zaman girdi yine mobilya ama yine diyorum çünkü bu konuda düşünceleri hep aynı, mecburiyetten yapacak yani, benim ısrarımla. Ona göre lükstü kiradayken bozulurmuş, bilmem ne olurmuş zaten hiç bir zaman sıcak bakmıyordu insanlar eşya almayın dermiş işte o yüzden, iyi de illa alınacak boş evde oturamayacağımıza göre sanki 30 bine ev döşemek istiyorum ben, gören öyle zannedicek. Ben buna tahammül edemedim, kiradayken yok ev alırken yok at yere bir yatak, bir de yer minderi otur geç işte, gelirimiz de iyi, sanki borçtan korkuyor, riske girmek yerine hiç olmamasını tercih ediyor..

Bi ev alma mevzusu geçti sadece, normalde evlendikten sonra alacaktık takı vs ile. Kiralar yüksek, peşinatı depoziti derken boşuna uğraşacağız peşinatı ayarlayalım, öyle direkt eve girelim, düğün takılarıyla da peşinatı öderiz dedim, o zama girdi mobilya konusuna tamam ona göre hep lükstü kiradayken bozulurmuş, bilmem ne olurmuş zaten hiç bir zaman sıcak bakmıyordu insanlar eşya almayın dermiş işte o yüzden, iyi de illa alınacak boş evde oturamayacağımıza göre sanki 30 bine ev döşemek istiyorum ben, gören öyle zannedicek. Ben buna tahammül edemedim, kiradayken yok ev alırken yok at yere bir yatak, bir de yer minderi otur geç işte, gelirimiz de iyi, sanki borçtan korkuyor, riske girmek yerine hiç olmamasını tercih ediyor..
bence bu sacma canım
yanı yine aynı yerden dem vuracagımdan bır suru yenı bına var oturacaksın kıraya yenı bınaya esyalarınla tanısırkende hersey paketlenecek tasınacaksın yanı bız once 4 ay kırada oturduk daha sonra kendı evımıze gectık 2 senedırde buradayız. hala bısıler alıyoruz suandakı ev daha buyuk hatat kısa zamanda tekrar tasınma planı var vah vah esyalarımıza bısey oldu modunda degılız kı olmadı cunku

Nişanlılık dönemi önemli,
İyice tanıyın işte...
Tuhaf biri cidden çekilecek gibi değil.......

bence bu sacma canım
yanı yine aynı yerden dem vuracagımdan bır suru yenı bına var oturacaksın kıraya yenı bınaya esyalarınla tanısırkende hersey paketlenecek tasınacaksın yanı bız once 4 ay kırada oturduk daha sonra kendı evımıze gectık 2 senedırde buradayız. hala bısıler alıyoruz suandakı ev daha buyuk hatat kısa zamanda tekrar tasınma planı var vah vah esyalarımıza bısey oldu modunda degılız kı olmadı cunku

Hem ev diyormuşum, hemde eşya hiç birşeyden fedakarlık etmeyip herşeyi aynı anda istiyormuşum..
Ya zaten lüks anlayışı 4 bin, 5 bin' lik mobilya ise ben diyorum ya gidicez bit pazarına ya da 2. elcilere..
Anlayışında bir gariplik var maalesef..

Hem ev diyormuşum, hemde eşya hiç birşeyden fedakarlık etmeyip herşeyi aynı anda istiyormuşum..
Ya zaten lüks anlayışı 4 bin, 5 bin' lik mobilya ise ben diyorum ya gidicez bit pazarına ya da 2. elcilere..
Anlayışında bir gariplik var maalesef..
ailesimi dolduruyor dersin

Arabayla kuaförü sorun edeni de ilk kez duydum.hani yil 2014 yani...

Of ne pahali is bu vs gibi söylenebilir ama maddi acidan kotu değilseniz sürekli fedakarlk beklemesi çok bencilce.

Ya cimri ya size değer vermiyor. Ya da ikisi birden.

Aminnnnn..
Size karşı düşkün mü peki.
İlgili mi, aşık mı nasıl yaniii?

Orası hepten tuhaf, her hafta fix görüşürüz, hatta bazen haftaiçi de, bensiz adım atmaz çay içerken bile elimi tutacak, otobüs, taksi hiç farketmez eli hep elimde. Bugün buluşmayalım, ben şunu yapacağım desem yüzü düşer beni göremediği için.

O kadar yıprandım ve yoruldum ki söze nereden başlayacağımı bile bilmiyorum? Nişanlımla ilgili ilk defa konu açıyorum, nişan olduğundan bu yana hazmetmeye çalıştım, görmezden geldim, kalbimi bozmadım ama sonunda yani şuan o kadar yıprandığımı ve yorulduğumu farkettim ki, yüzümde donuk bir ifade, ne heves var heyecan..

Nişanlımla bir türlü ortak noktada buluşamıyoruz çünkü ona herşey fazla geliyor, baktığım zaman hiç birşey yapmamız ya da evleniyoruz işte deyip nasıl olursa olsun mantığıyla evlenmemiz gerekiyor.

Ona da ben gelemiyorum. Çünkü tek taraflı değil çift olarak herşeyi yapıyoruz, eşyalarımızı ortak alıyoruz, takı isteme adetimiz olmadığından bişey istemedik. Gelinliğim, kına abiyem akrabamızdan maliyetine gelecek, bunları hiç konuşmaz ama kuaförü sorun eder, gelin arabasını sorun eder ondan bundan bedavaya ayarlamaya çalışır, balayını bile gözünde büyütmüştü, gitmeyecektik. 1 şeyden vazgeçersin, 2 şeyden vazgeçersin ama herşey mi büyütülür, abartılır? Ona göre mobilya da gereksiz, 4 bin' lik mobilya aldığın zaman evini lüks döşemiş oluyorsun, öyle diyor bana, halbuki oturma odası yapmıyorum, gerçi onu da yapalım desem ne olurdu kimbilir? Kesin asilzade kızı olurdum. Onun mantığına göre bir yatak bir dolap, bir de koltuk takımı, birbirimizi sevdikten sonra eşyanın ne önemi var samanlık seyran..:KK14:

Herşeyi geçtim bana koyan yaptıklarımın görünmemesi, hep daha fazlasını beklemesi, onca yaptığım fedakarlığa rağmen ona göre hiç bir fedakarlığım yok. Ben isterdim ki görmemezlikten gelmesin, önemsesin, demek ki benim değerim yokmuş diyorum artık, sürekli hiç fedakar değilsin demesi, herşeyi istiyorsun demesi (hepsi yapılması gereken normal şeyler) hele hele eltimle mukayese etmesi, bak gör de, örnek al der gibi övmesi kendimi bana çok kötü hissettirdi bu ne demek desen sadece söylemiştir, ama sen bişey söyle tam tersi yönde, şu da şunları almış de, o o kişi değildir ki, herkes farklıdır.

Normal mi bunlar hiç bilmiyorum? Nişanlılık döneminde yaşanıyormuş böyle şeyler de ben biraz abartılı yaşamıyor muyum sizce de?o_O
Hangi nişanlılık döneminde yaşanıyormuş bunlar.Milattan önce dönemde mi.Kendini böyle avutma.Senin hatan,ne diye gözüne girmeye,fedakarlık yapmaya,herşeyi kabullenmeye çalışıyorsun.Karşında senin için kılını kıpırdatmayan,heveslerine hayallerine isteklerine önem vermeyen,taktir etmeyen,bir de bu yetmezmiş gibi onunla bununla kıyaslama hadsizliğini gösterip saygısızlık yapan biri için hala nişanlım diyorsun,hala normal mi diye soruyorsun.Adamın kazma olduğu ortada da,sen normal değilsin bence.Evde mi kaldın,karşındaki bulunmaz hint kumaşı mı.

Back
X