- 26 Ekim 2013
- 1.801
- 1.398
- 198
Hah işte bu olabilir bakın. Burada sıkıntı eşyaları almaması değil düşüncelerinde geri adım atmaması olabilir ancak.Nişanlıma kötüdür diyemem içini bilsem keşke? Belki de mutlu etmek o da çok istiyordur ama biraz basite alıyor yok bitti gibi, evlilik bir kere, herşey zamanında güzel, ben bunları istiyorum diyip kenara çekilmiyorum ki, alacağı bir yatak odası yemek odası ve koltuk takımı bana ait, ben yapmaya çalışıyorum en azından çabam olsun, ona da çok dedim en azından çabanı göreyim diye, ama o çabalama zahmetine bile girmek istemiyor ne yazık ki, erkekler eşyaya önem vermez okey, ama sevdiği insan isterse bir şekilde razı olurlar, bu iş böyledir. O direkt kendisi gibi düşünmemi istiyor herhalde..
Ama bir de onun açısından düşünün, o da Smuwila benim düşüncelerime hiç değer vermiyor diyor olamaz mı? Sonuçta ortada yanlış bulduğu bir durum var. Nasıl ki siz diyorsunuz bence gerekli, o da diyor ki bence gereksiz. Siz nasıl ki düşüncelerinizden heveslerinizden vazgeçmiyorsanız o da vazgeçmiyor olabilir. Siz orta yolu bulmaya çalışıyorum diyorsunuz ama ikinizin aklındaki orta yol da farklı olabilir. Burada önemli olan bence nişanlınızın niyeti ve diğer tavırları, bunu da en iyi siz bilebilirsiniz.