- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
Bende diyorum ki eşya konusunu kadına bıraksınlar erkek kısmı fazla estetiği önemsemiyor onlar için maddi konular önemli yani öyle erkeğin herşeye karşı çıkması hoş değil bu eşyaların temizliğide var , döşeme kumaşın yazın oturduğunda ısıtmasıda işin içine bir sürü ayrıntı giriyor , erkeğin aklının ucundan dahi geçmeyen
çok bilmiş ama aslında birşey bilmeyen erkekte çekilir gibi değil
böylesiylede ömür çürütmek zor
Aynen öyle, o hiç rastlamamış etrafında onlarda da herşey en basit haliyle, alalım denmiş o an beğenip alınmış. Benim bu ay çocukluk arkadaşım evleniyor. Mudo dan orta sehpa ve küçücük bir köşe almış, hemen hemen herkes bilir mudo' nun fiyatlarını, sadece bir yemek masasına 3 bin vermiş mobilyası 20 bin masası hariç, bir tane halısı sadece 8 bin, zorla morla istediğini aldırıyormuş dediler, şoklara giriyorum sonra kendimi düşününce yani

Nasıl bir fedakarlık bekliyor ki senden de yaptıkların yetmiyor ona?
Yetinmeme meselesi böyle bişey herhalde, hep daha fazlası bekleniyor..
kendi bildigin dogruyu yap boşversene.
yeni gelin olucan neden gözünde kalsınki..
hem eşyaları bi kez alıyosun. ve düzgün olmazsa hep gözünde kalıcak
10 yıl sonra eşya alınsa umrunda olmucak belkide. gözünde kaldıgı için.
ilkin yerini hiç bişi tutmaz.
Öyle, aynı sizin gibi düşünüyorum o illk heyecan, heves başkadır. Bi 5-10 yılı devirdikten sonra herşey farklı olur, heves heyecan aynı olmaz. Büyük eltim mesela öyle diyor, o da 20 senelik evli, yeni yeni bazı şeylerin sahibi oldu, aslında istekleri de var ama çokta önemsemiyor. Amaaan napiim ben bu yaştan sonra eşyayı baksana boyum kadar çocuklarım var, herşey zamanında güzel diyor.