- 8 Nisan 2015
- 17
- 1
- 29
- Konu Sahibi labellaa46
nasil anlatcagimi bilemiyorum almanyada yasiyorum benim sevgilim var 1 sene olacak benim ailemin haberi var zaten sevgilimi taniyorlar eskiden tanışıyoruz yani. ben alevi sevgilim sünni kürt biz evlenmeyi düsünüyorduk ama sevgilimin annesi beni ve ailemi cok sasirtti cünkü beni istemiyor ve nedeni alevi olmam. yok aleviler almanlar gibi yok aleviler bizim kültüre uyamazlar felaan filan bizi cok iyi taniyorlar annem bazen gider cayini icer cok iyi insanlar aslinda benide tanir ve sever ben bahane oldugunu düsünüyorum kendisi hep ogullarina söylerdi ay cok güzel bi kizi var akilli simdi oglu gelmis beni istiyor ama annesi buna karsi ve neden? alevi oldugum icin napcagimizi şaşırdık annesi yok diyor olmaz baska birsey de demiyor kacmak gibi bir planim yok bunu asla ve asla anneme yapamam bunuda ona söyledim zaten. simdi biz konuştuk ve bir karar verdik iki sene daha beklicez belki annesi kabul eder diye eger etmezse annem ve babamla konuscagiz ve annesinden gizli evlenecegiz sence dogrumu yanlismi? biz birbirmizi cok seviyoruz sevgilimde diyor ya sen ya hic kimse oda simdi bu iki sene icerisinde calisip para kazanip ikimize bir ev almak istiyor isi zaten var cok iyide para aliyor..yani sıkıntı cekmeyiz bende okulu bitirdim mesleğe basliyorum sence arkadaslar?