• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunaldım

darkmore ben kıme kaba konusmusum dıkkatlıce bı oku ıstersen anlayabılırsen tabı
Anlayacagimi anladim sen insanlara sacma sapan konusmayin deme hakkina sahip degilsin buraya gelmis konu aciyorsun gelecek her yorumu da sindirebilecek durumda olmalisin yoksa da konu acma madem agir geliyor

kımseye bes kurus vermedım ılk zmanlar esımle bırlıkteyken verıyodum esya almıstık borcu ödeyelım dıye masraflar ıcın bazısını ödeyıp bazısını ödemedıgı ıcın artık vermedım para yaklaşık bı yıldır ayrıyız arada bı pısmanım affet dıyor aılem baskı yapıyo onun aılesı barıssınlar dıeye aıleme soyluyoar çocugun ıcın affet dıyo bızımkıler bıraz ıı oluyoz sonra yıne bısey cıkıyo esımde kıyafetlerını toplayıp aılesının evıne gııdyor bıraz uc bes bırıktırdım ama neye yarar canım okadar sıkkın kı sınırlerım tepemde hersey karma karısık
doğru mu anlıyorum??? adamla ayrısınız ,o başka evde annesinin evinde kalıyor 1 senedir.siz başka evde yaşıyorsunuz..anneniz babanız da başka evde oğlunuzla yaşıyor??
siz de çalışıyor ,hem kocanızın hem kvnin masarfaını karşılıyorsunuz..
boşanmıyorsunuz babnız istemiyor,elalem ne der diyerek???
böyle yazınca birşeyler ters gelmedi mi size de??????????

peki bu adam oğlu zor durumdayken nasıl ailesinin evinde vicdanı rahat bir şekilde yaşıyor ben onu anlayamadım

burda derdımızı paylasıyorurz bu da sızın kırıcı olmanızı gerektırmıyor heralde hıc kımse bosanmak ıcın evlenmez kımsenın masrafını karsılamıyorum ılk calıştıgım sene esımleyken verıyodum sende ver maasını borcları ödeyelım dıye o bazısını odeyıp bazısını odemedıgını ogrendıgım an vermeyı kestım herseyı ben hallettım esya borcu kıra fatura gıda oglumun masrafları vs... ınsan basına gelmeyınce anlamazmıs

Bosan. Baska cozum yok. Insallah ailen destektir ama sanmiyorum. Hem beni aldatacak hemde onun ev kirasina kadar ben karsilayacagim.

burda derdımızı paylasıyorurz bu da sızın kırıcı olmanızı gerektırmıyor heralde hıc kımse bosanmak ıcın evlenmez kımsenın masrafını karsılamıyorum ılk calıştıgım sene esımleyken verıyodum sende ver maasını borcları ödeyelım dıye o bazısını odeyıp bazısını odemedıgını ogrendıgım an vermeyı kestım herseyı ben hallettım esya borcu kıra fatura gıda oglumun masrafları vs... ınsan basına gelmeyınce anlamazmıs
Derya , yorumlarımıza kızıyorsun. Sen bu konuyu niye açtın buraya. Ne güzel yapıyorsun iyi ki çocuğuna 4 yıldır annen bakıyor, hiç bekleme 2. yi de mi yap dememizi bekliyorsun? Buraya yazan herkes çocuğundan ayrı olmanı eleştirmiş, eşinden boşanmamanı eleştirmiş. Akrabalar ne der diye boşanmadığını söylemişsin. Ailem kabul etmez demişsin. Ailen zaten oğlunu kabul etmiş. Anladığım kadarıyla evi de sen zaten tek geçindiyorsun. Eşinden boşanırsın annenle aynı mahalllede bir ev tutarsın. Gündüz çalışırsın akşam oğlunu alıp evine gidersin. Burada karmaşık olan kısım nerede? Herkes yanlışı söylüyor bisen mi doğruyu düşünüyorsun.

Back
X