Bunaldım

Haklısın bu zamana kadar hiçbir şey zoruma gitmemişti benden para isteyip kardeşime araba alcakmış içim acıdı kendi enayiliğime zaten

Valla okudukça sinirden küplere bindim. Bubaraba işinde ısrar ederse işten ayrılırım parayıda rüyanızda görürsünüz de gitsin.

Babaniz 2 bir ev almis soinucta oradan kira geliyordur ,
O kadar merakliysa araba almaya kardesine ,kardesinde calissin,
Sende biraz kendini geri cek ,ne bitmez borcmus ,
Ev kredisini sana odetiyor yarin oburgun hak gormez emin ol,
Annende de viucdan yok belli ,bir evlat bu kadar ezilmemeli

Annemin sözünü dinleyen onu da umursayan Yok kadının stresten ayaklarında Sedef çıkmış..baş edemiyor ne oğluyla ne kocasıyla

Hepiniz çok haklısın ben babama evi sat borç kalmasın ben de içim rahat olsun dedim Yok diyor ilerde kardeşim evlenince o oturacak orda onun hesapları bunlar
Çalışmayan adam evlenip ne yapacak ev tek başına karın doyurmuyor yine senmi yollican para onumu istiyorlar dertleri sen evlenene kadar yada para musluğunu kesene kadar oğullarına gelecek yapmak

bu hayatta kadınlar ancak evlenmeden önce bekarken ne biriktirdilerse o yanlarına kar kalıyor
bence gönderdiğini azalt artık
zaten erkek çocuğu ile bir tutma lafından sonra bunu yapman daha kolay olur

Ben sizin yerinizde olsam baba artık ödeyemiyorum evi sat borçları kapat kalanlar araba alın deyin yoksa ev de arabada sizin paranızla kardeşinize alınmış olacak daha sonra sadece annenize aylık harçlık gönderirsiniz

Canım çok haklısın. Verdiğin parayı yavaş, yavaş azalt. Kendi masraflarını öne sür. Kendine araba al. Ümitlerini kessinler. Yarın bir gün sende evleneceksin, o zaman ne olacak. Evleneceğin adam razı gelecek mi yardım etmene. Evleneceğin zaman çeyiz, eşya alabilecekler mi sana. Sen öncelikle kendini düşün. Kardeşinin sorumluluğu babana, annene ait,sen sadece abla olarak arada sırada hediye alıp, harçlık verebilirsin. Senin görevin sorumluluğun kardeşine ev, araba almak değil. Baban çok istiyorsa, kendine güveniyorsa alsın oğluna ne istiyorsa. Kusura bakmayın ama, aileniz evlat ayrımı yapıyor. Kardeşinize babanız biraz sorumluluk vermeli evlendiğinde evinide baban geçindirir bu gidişle, yetmeyince de senden isterler herhalde.

Senin yardımınla kredi çekip aldığı evi de kardeşine verir kesin

Dini açıdan da senin yardım etmek gibi bir zorunluluğun yok aksine baban ya da erkek kardeşin veya abin sen evlenene kadar sana bakmakla mükellef amma nerde o kafada erkek bu devirde !!!hiç sıkma kendini paranıda biriktir seni senden başka kimse düşünmüyor malesef inş hayırlı bir insan çıkar karşına evlenip yuva kurarsın

Evlenene kadar ne koparsak kızdan kardır hesabı yapmışlar sanki ,seni evlendirmekte istemezler muhtemelen .akan bir musluk var ne güzel kardeşinede yazıklar olsun!koca adam olmuş artık .benim kardeşlerim 15 -16 yaşında elleri ekmek tutmaya başlamıştı vah gariplerim millet ne şanslı böyle bir ablası kızı olduğu için !üzgünüm ama kullanılıyorsun

Kardeşime bende kızıyorum çalışması lazım diye evlenmeme karşı değiller neyse ki

Şu an desteğini çeksen en kötü ihtimalle diğer evi satar rahata ererler. Yapma tabii. Bu zamana kadar yapmışsın şimdi yapmazsan kötü sen olursun. Ama acilen bi krediye gir. Hem sana birikim olur. Bişey diyemesinler.Krediden dolayı desteğini yavaş yavaş azalt. Araba al kendine. Olmuyo de arabasiz. İşe gelip giderken zor oluyo akşam saatinde rahatsız ediyorlar vs diye yer hazırla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…