Haklısın bu zamana kadar hiçbir şey zoruma gitmemişti benden para isteyip kardeşime araba alcakmış içim acıdı kendi enayiliğime zatenIyi o zamanda kendi tabirinle esek gibi calisan sen kilini kipirdaadan mal sahibi olan kardesin.
Benimde ailemden hic bir zaman beklentim olmadi ama ailemde hicbir zamab kazandigini bize ver kardesine mal mulk alalim demedi.
Yapmissin yapacagin yardimi zaten. Onlar araba almadan sen elini cabuk tut ehliyet al ve cek bir araba.
Hatta sonra onlara dert yan nasil odeyecegim diye.
Biraz kendilerine ceki duzen verirler belki.
Onu da dedim daha önce babam ben sana çalış demiyorum ben param yettiği kadar bakarım size diyorValla okudukça sinirden küplere bindim. Bubaraba işinde ısrar ederse işten ayrılırım parayıda rüyanızda görürsünüz de gitsin.
Onu da dedim daha önce babam ben sana çalış demiyorum ben param yettiği kadar bakarım size diyor
Annemin sözünü dinleyen onu da umursayan Yok kadının stresten ayaklarında Sedef çıkmış..baş edemiyor ne oğluyla ne kocasıylaBabaniz 2 bir ev almis soinucta oradan kira geliyordur ,
O kadar merakliysa araba almaya kardesine ,kardesinde calissin,
Sende biraz kendini geri cek ,ne bitmez borcmus ,
Ev kredisini sana odetiyor yarin oburgun hak gormez emin ol,
Annende de viucdan yok belli ,bir evlat bu kadar ezilmemeli
Çalışmayan adam evlenip ne yapacak ev tek başına karın doyurmuyor yine senmi yollican para onumu istiyorlar dertleri sen evlenene kadar yada para musluğunu kesene kadar oğullarına gelecek yapmakHepiniz çok haklısın ben babama evi sat borç kalmasın ben de içim rahat olsun dedim Yok diyor ilerde kardeşim evlenince o oturacak orda onun hesapları bunlar
Dediğiniz gibi ben küçüklükten bu yana ezilerek büyüdüm babam erkek çocuğu o kendini onunla kıyaslama derdi kardeşim marka giyinirken üniversite yıllarında markette sucuk satar babamdan para almazdım aileme hiç yük olmadım kızım çok iyi demekle olmuyor malesef
Kardeşime bende kızıyorum çalışması lazım diye evlenmeme karşı değiller neyse kiEvlenene kadar ne koparsak kızdan kardır hesabı yapmışlar sanki ,seni evlendirmekte istemezler muhtemelen .akan bir musluk var ne güzel kardeşinede yazıklar olsun!koca adam olmuş artık .benim kardeşlerim 15 -16 yaşında elleri ekmek tutmaya başlamıştı vah gariplerimmillet ne şanslı böyle bir ablası kızı olduğu için !üzgünüm ama kullanılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?