- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailen seni somuruyor ve evet senin zor durumda kalarak, kit kanaat zamanlar gecirerek verdigin para ile kardesine malvarligi yapiyorlar. Secim sana ait ne yapacaksin? Ben de kardesimin her seyini yaptim hep destegim ama hata ettim. Bagimli oldu resmen kendine guveni yok, hep mutsuz.Dediğiniz gibi ben küçüklükten bu yana ezilerek büyüdüm babam erkek çocuğu o kendini onunla kıyaslama derdi kardeşim marka giyinirken üniversite yıllarında markette sucuk satar babamdan para almazdım aileme hiç yük olmadım kızım çok iyi demekle olmuyor malesef
Benim kardeşim de özgüvensiz haklı da kaç yaşında insana babası küçük çocuk gübi davrandığı içinAilen seni somuruyor ve evet senin zor durumda kalarak, kit kanaat zamanlar gecirerek verdigin para ile kardesine malvarligi yapiyorlar. Secim sana ait ne yapacaksin? Ben de kardesimin her seyini yaptim hep destegim ama hata ettim. Bagimli oldu resmen kendine guveni yok, hep mutsuz.
Yollama. Sen yolladıkça parayı onlar coşacak. Kusura bakma da kardeşin eşek kadar olmuş. Hiç öyle dershaneye yazılıp da evde yatacak yaşta değil. Eğer çok istiyorsa okumayı bu yaşa kadar zaten tüm imkanları varmış. Bundan sonra az yesin de azıcık o da çalışsın. Alışmışlar seni kullanmaya. Borca girdiğini, kredi çektiğini falan söyle gerekirse ama o bin tl'yi de yollama. Çünkü zor durumda olan ailene yollamıyorsun sen o parayı. Keyfi için para harcayan, seni bir kenara atıp eşek kadar kardeşini besleyen ailene yolluyorsun.merhaba ben burayı uzun zamandır takip eden Yen'i üye olan biriyim umarım bana da yardım edersiniz
Yaklaşık 2 yıldır ailemden uzakta çalışıyorum başka bir şehirde ..öncelikle şunu söyleyeyim babam emekli annem çalışmıyor..oturduğumuz ev bizim babam emekli ikramiyesinin üzerine kredi çekerek bir ev daha aldı 4 yıl önce alma dedim krediyi ödeyecek durumumuz yok evimiz var dedim aldı ilerde siz oturursunuz dedi bir erkek kardeşim var 21 yaşında dersaneye gidiyor
Kardeşim kazandığı okullara gitmeyen yıllardır dersaneye yazılıp evde yatan yazın tatilde bile çalışmayan biri anksiyete bozukluğu var ilaç kullanıyor bu sebepten hiç üstüne gitmedik istediği gibi yaşıyor evden çıkmadan doğru düzgün
Ben 2 yıldır başka bir şehirde yaşıyorum babamın çok borcu var işe girdiğimden bu yana her ay düzenli destek oldum ..yıllık izindeyim ve ailemin yanına geldim..kardeşim dediki abla yazın babam araba alacak söz verdi..anneme nasıl alacaksınız dedim babam demişki bizim kızdan para isteriz biraz da kredi çekeriz ben de dayanamadım 28 yaşına geldim benim arabam Yok madem babamın araba alcak durumu var ben de kendime biriktirir paramı kendime alırım dedim haklısın dedi annem
Daha sonra babam kızım her Ay bin tl yolluyorsun bu ay ikramiye aldıysan aZ fazla yolla çok borcum var dedi ben hiç sesimi çıkarmadım sadece ben tek yaşıyorum kira faturalar derken kredi kartı kullanıyorum param yetmiyor bin tl yollarım bu ay ona göre durumunu ayarla dedim ama içim çok yanıyor it gibi çalışıyorum ayıptır söylemesi ne zorluklar çekerek bu yazdığıma ek kardeşimin annemin tüm giyim masraflarını ben karşılıyorum hiçte zoruma gitmiyor ama babamın bana yaptığı acımasızlık içimi deldi geceden beri uyumadım benim paramla kardeşime araba alma planı yapıyor resmen kredi çekse ödeyemez dayanamaz ben öderim ne de olsa..ben neden bu kadar safım..kız çocuğuyum ben ya
Para yollamasam Pazar'a gitçek paraları kalmıyor bunlar hiç sorun değil ki ta ki araba lafını duyana kadar benim de hayalim arabam olsun para da kazanıp alamıyorum ehliyet alacak para kalmıyor cebime çok bunaldım içim bunalıyor nereye kadar bu böyle gidecek bilmiyorum sadece babamın bu kadar acımasız olmasına çok fazla üzüldüm para hep kazanılır harcanır duruma göre bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum arada omlardan gizli kenara üç beş kuruş para atıyorum o bile içime sinmiyor onların ihtiyacı var diye ama ben kimsenin umurunda değilim
Buna ek olarak evi satıp özel üniversiteye yollayın dedi aileme daha borcu bitmemiş evi babam kararsız kaldı zamanında dedim ki özele gitsin tamam da orda nasıl baş edeceksin her gördüğünü isteyen çalışmadan herşeyi aldırmak isteyen bir çocuğun var bana güvenmeyin özel üni için dedim bu konu öyle kapandıYollama. Sen yolladıkça parayı onlar coşacak. Kusura bakma da kardeşin eşek kadar olmuş. Hiç öyle dershaneye yazılıp da evde yatacak yaşta değil. Eğer çok istiyorsa okumayı bu yaşa kadar zaten tüm imkanları varmış. Bundan sonra az yesin de azıcık o da çalışsın. Alışmışlar seni kullanmaya. Borca girdiğini, kredi çektiğini falan söyle gerekirse ama o bin tl'yi de yollama. Çünkü zor durumda olan ailene yollamıyorsun sen o parayı. Keyfi için para harcayan, seni bir kenara atıp eşek kadar kardeşini besleyen ailene yolluyorsun.
Evet bu mantıklıAilene para filan gönderme. Erkek kardeşin de araba istiyorsa, bir zahmet iş bulsun. Çalışsın kazansın alsın arabasını...
Sende kendini borçlandır.. Bir ev borcuna, bir arsa borcuna gir.. Ailene de söyle.. Mecbur isteyemezler..
Biraz da kendini düşün canım, ailen seni düşünüyor mu? bekar bayansın. Yarın bir gün evlenirsin. O zaman ailen ne yapacak? Bu devir de geçim çok zor. Her insan kendini zar zor geçindiriyor.. Ayrıca da babanın krediyle aldığı evde erkek kardeşine kalır.. Benden söylemesi, gözlerini aç artık. Kendini kullandırtma.
Dediğim gibi hiç para yollama. Hatta ben senin yerinde olsam gerçekten borca girerdim. Ev için kredi mi çekersin, kendine araba mı alırsın bilemem ama paranı bir yere bağla. Ben olsam beş kuruş vermem. Resmen kardeşin için seni kenara itiyorlar. Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir baban varsa o aldığı evlerden de sana hayır gelmez zaten. Ya kardeşinin üstüne yapar, ya satar parasını ona harcar.Buna ek olarak evi satıp özel üniversiteye yollayın dedi aileme daha borcu bitmemiş evi babam kararsız kaldı zamanında dedim ki özele gitsin tamam da orda nasıl baş edeceksin her gördüğünü isteyen çalışmadan herşeyi aldırmak isteyen bir çocuğun var bana güvenmeyin özel üni için dedim bu konu öyle kapandı
Csnm babanda seni hic onemsemiyo sen kiz halimle baska ywrkerde calisip para gonderiyosun.baban erkek haliyke sendwn destek aliyo pes yaanimerhaba ben burayı uzun zamandır takip eden Yen'i üye olan biriyim umarım bana da yardım edersiniz
Yaklaşık 2 yıldır ailemden uzakta çalışıyorum başka bir şehirde ..öncelikle şunu söyleyeyim babam emekli annem çalışmıyor..oturduğumuz ev bizim babam emekli ikramiyesinin üzerine kredi çekerek bir ev daha aldı 4 yıl önce alma dedim krediyi ödeyecek durumumuz yok evimiz var dedim aldı ilerde siz oturursunuz dedi bir erkek kardeşim var 21 yaşında dersaneye gidiyor
Kardeşim kazandığı okullara gitmeyen yıllardır dersaneye yazılıp evde yatan yazın tatilde bile çalışmayan biri anksiyete bozukluğu var ilaç kullanıyor bu sebepten hiç üstüne gitmedik istediği gibi yaşıyor evden çıkmadan doğru düzgün
Ben 2 yıldır başka bir şehirde yaşıyorum babamın çok borcu var işe girdiğimden bu yana her ay düzenli destek oldum ..yıllık izindeyim ve ailemin yanına geldim..kardeşim dediki abla yazın babam araba alacak söz verdi..anneme nasıl alacaksınız dedim babam demişki bizim kızdan para isteriz biraz da kredi çekeriz ben de dayanamadım 28 yaşına geldim benim arabam Yok madem babamın araba alcak durumu var ben de kendime biriktirir paramı kendime alırım dedim haklısın dedi annem
Daha sonra babam kızım her Ay bin tl yolluyorsun bu ay ikramiye aldıysan aZ fazla yolla çok borcum var dedi ben hiç sesimi çıkarmadım sadece ben tek yaşıyorum kira faturalar derken kredi kartı kullanıyorum param yetmiyor bin tl yollarım bu ay ona göre durumunu ayarla dedim ama içim çok yanıyor it gibi çalışıyorum ayıptır söylemesi ne zorluklar çekerek bu yazdığıma ek kardeşimin annemin tüm giyim masraflarını ben karşılıyorum hiçte zoruma gitmiyor ama babamın bana yaptığı acımasızlık içimi deldi geceden beri uyumadım benim paramla kardeşime araba alma planı yapıyor resmen kredi çekse ödeyemez dayanamaz ben öderim ne de olsa..ben neden bu kadar safım..kız çocuğuyum ben ya
Para yollamasam Pazar'a gitçek paraları kalmıyor bunlar hiç sorun değil ki ta ki araba lafını duyana kadar benim de hayalim arabam olsun para da kazanıp alamıyorum ehliyet alacak para kalmıyor cebime çok bunaldım içim bunalıyor nereye kadar bu böyle gidecek bilmiyorum sadece babamın bu kadar acımasız olmasına çok fazla üzüldüm para hep kazanılır harcanır duruma göre bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum arada omlardan gizli kenara üç beş kuruş para atıyorum o bile içime sinmiyor onların ihtiyacı var diye ama ben kimsenin umurunda değilim
Csnm babanda seni hic onemsemiyo sen kiz halimle baska ywrkerde calisip para gonderiyosun.baban erkek haliyke sendwn destek aliyo pes yaanimerhaba ben burayı uzun zamandır takip eden Yen'i üye olan biriyim umarım bana da yardım edersiniz
O evden bir beklentim Yok aslında biliyorum zaten kardeşim oturur evlenince, hatta babamın hiçbir malından hak talep etmem yeter ki kendi kendilerine yetsinlerAilen 28 yasindaki kizin calisip gonderdigi parayla 21 yasinda hicbir halta yaramayan ogullarina araba alma dersindeyseler emin ol o evide sana vermeyecekler.
Sen calis onlar ogullarina ev ve araba alsin. Kardesin kilini kipirdatmadan ev ve araba sahibi olsun.
Senin elinde ne var 0 a 0 elde var sifir.
Hemen bir ehliyet kursuna yazil.
Baba ehliyete cok para lazim kursa gidoyorum bu ay 800 ile idare edin de.
Hatta bir daha ki ay 500 e dusur.
Yetmiyorsa kardesin gayette calisabilir.
Bu arada ben 21 yasinda universite son siniftaydim.
Kendin icin borca gir.
Ayaklarini azicik denk alsinlar.
O evden bir beklentim Yok aslında biliyorum zaten kardeşim oturur evlenince, hatta babamın hiçbir malından hak talep etmem yeter ki kendi kendilerine yetsinler