Bunaldimm!

1Minikhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
391
255
23
İyi günler kızlar. Derdim tabi ki de eşim
Eşim çok vurdum duymaz bir insan evle hiç ilgilenmiyor kış temizliği yapacağım ama ben hala onu bekliyorum bir perdeyi bile takmadi 1 haftadır. Varsa yoksa işi pazarımız bile yok akşam geliyor yemek yesin TV karşısında otursun sonrada uyusun sabah kalksın işe gitsin bu. Aylardır durum bu. İş yönünden sıkıntısı var anlıyorum ama bende hamileyim bunalıyorum yanımda bir destekçi istiyorum ailem de burada değil zaten... Bu sabah çok afedersiniz yaklaşmak istedi ben kabul etmedim istemediğimi söyledim sinirlendi beyefendi! Artık tepki göstermek istedim ama yine suçlu ben oldum.! Napcam ben kızlar akıl verin lütfen

Son düzenleme:
Konuşmayı dene canım.öyle sessiz tepkilerle olmaz.her seyi acikca sakince soyle.Allah yardım etsin

Konuşmayı dene canım.öyle sessiz tepkilerle olmaz.her seyi acikca sakince soyle.Allah yardım etsin

Yaklaşık 3 aydır gündem bu her akşam konuşuyorum daha doğrusu konuşmaya çalışıyorum tamam diyip gecistiriyor beni anlamıyor yani konuşmak faydasız

Temizlik için yardımcı almayı teklif etsen nasıl olur?
Belki iş sıkıntıları yüzünden o da kendini hiç bir şeye veremiyordur.
Olur öyle dönemler.

Sen konuşmaya çalışıyorsun o böyle boş boş tv ye filan bakıyor dimi dinlemiyor yada olur yaparız ederiz peşinde hep

erkeklerin cogu boyle degilmi ev islerine yardim etmek İstemezler. Benim eşimden hiçbir beklentim yok temizlik anlamında ya da evle alakalı işlerde çünkü yapmayacağıni biliyorum ki ben de hamileyim bir şekilde kendim halletmeye çalışırım beklentiye girerseniz sizin siniriniz bozulur başka birisinden rica edin

Benim ev işlerine yardım et diyeceğim bi eşim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…