bunaldımmm...

hazin yagmur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
60
41
3
o kadar çok bunaldım kii yazıp anlatmak dertleşmek istiyorum
içimi ferahlatmak istiyorum..
nerden hangi sorunumdan başlayım bilemedim. iş yeri işe igli sıkıntılarım uzun süredir burda çalıştıgım için her işi bana yaptırıyorlar.. bıktım artıkk. basıp çıkıp gidecem aa ödemelerimiz çookk.. tek maaşla hallolacak gibi değil.. o kadar çalışmama karşım hakkım olanıda vermiyorlar.. o kadar sinirliyim ki kapana kısılmış gibi hissedyorumm..

diğer konum ise evimde rahat bi oturamamam.. kayınvaldemlerde kalıyorum kayınpeder vefat etti. işten yorgun argın çık eve uğra üst değiştir. evi temizle sil süpr sonra bi ooturamadan oraya geç gelen giden misafir ağırla valla bıktım artıkk

benim bu çilem ne zaman dolacakk.. eş kişiside sürekli şehir dşında o beni zaten hiç anlamadıı. hiç de yardım cı olmuyor. ne yapacam artık bilmiyorum 5 yıllık evliyim değişmedi.

İşyerinde hiç kimse dört dörtlük mutlu değil maalesef.
Ama kayınvalideyle evleri ayırın,bir an önce. Gerekirse yan apartman olsun ama çatınız ayrı olsun.
Eş nasıl rahat ediyor çok ilginç.
İnsan işten gelince eşiyle 3 kelime başbaşa sohbet etmek istemez mi hiç?

Keşke es boşamak kolay olsa da boşasak hayat zor kadinlara daha zor rabbim yardimcin olsun

canım beni 2 yıl beraber kaldım eş,min ailesiyle madii olanaklardan kaynaklı.. tam ev aldık geçtik evimizi 1 yıl oldu daha doğru dürüst kalamadık bile.. eşime kalsa hiç annesigilden gitme taraftaraı değilimm.. ben anlamaıyorum yaa ailenden ayrılmak istemiyorsunda ne diye evlendinnn

yanlız kalmasın diye her akşam orda kalmak zorundayız

Bence bu kadarı fazla değil mi? Dediğinize göre misafirleri de geliyor. Başka çocukları yok mu? Bir insan bir akşamı veya günü yalnız geçirse pat diye ölmez. Kendinize bu kadar yüklenmenize gerek yok. Üstüne misafire hizmet etmek zorunlulugunuzda yok.

öylede canım benim eşim tam bir annecii.. ben gitmesem kıyameti koparıyor

Gitmeyin kendisi gitsin annesine ,ugrassin
Taviz tavizi dogurur

zor bir durum Allah kolaylık versin her zaman ortayı bulmak en iyisidir bunu da ancak esin sağlamalı kayınvalidenizle ilişkiniz nasıl anne kız gibi mi mesafeli mi

öylede canım benim eşim tam bir annecii.. ben gitmesem kıyameti koparıyor
Koparsın?
Dunyaya bir kere gelmıssiniz, ne kadar yasayacagınız belli degıl omrunuzu neden heba edersiniz ki ıstemediginiz seylerle.
Adam uzakta yanınızda degıl, isten cıkmak istiyorsunuz borc var, eve gelip dinlenmek istiyorsunuz kaynanayı yalnız bırakamam dıyıp dinlenmek söyle dursun, misafirlerine hizmet ediyorsunuz.

Bu hayat sızın ve sızın ıstedıgınız hıcbısey olmuyor.
Normal mi sizce bu?

Her akşam orda kalmak zorundayız diyorsunuz da nereye kadar? Kv denizde vefat edene kadar her akşam orada mı kalacaksınız? Hastayım deyin, bugün iyi hissetmiyorum deyin birkaç gün en azından kaçın evinizde dinlenin hazır eşinizi de şehir dışındaymış zaten yalnız kalmak iyi gelir

hayır normal değil tabiki.. aam insanin çaresiz kaldığı zamanlar oluyor.. işte oyle bir zaman diliminden geçiyorumm. allaha dua ediyorum bir an önce geçsin atlatayım diye..

demedim mi znnediyorsunuz cnm dedim ki gerçekten rahatsızdım hasta hasta misafirlere hizmet ettim.. bu halde bile kayınvalde demesin mi eve hergün uğuyormusun da altın kafese bile koysan mutlu olmuyormusum da daha sıda var.. acısına veriyorum ama bende ççokk doldummm.. eş kişidide eman annemi yenlız bırakma gerekise ben hastalıktan oluyum umrunda değil ki

Ne kadar oldu kp öleli? Tavrınızı koymazsanız oraya yerleşirsiniz. Bir de işten çıkarsanız hepten kv ye hizmetçi olursunuz.

İyi de canım sende tavrını koy. Sen yumuşak olursan tabii ki tepene çıkan çok olur . Ben elimden geleni yapıyorum zaten ama hastayım ve annenin yanına gidecek halim yok evde dinlenmem gerekiyor daha da hasta olacağım yoksa deyin eşinize karşılık verin hasta hasta gidip hizmet ederseniz tabii ki tepenize çıkarlar siz kendinizi ezdirirseniz el ne yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…