- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi hazin yagmur
kopsun sen kocanin kvnin hizmetçi misin?öylede canım benim eşim tam bir annecii.. ben gitmesem kıyameti koparıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kopsun sen kocanin kvnin hizmetçi misin?öylede canım benim eşim tam bir annecii.. ben gitmesem kıyameti koparıyor
ahh ahh ahh canım ben kendimi ezdiriyorum işte eşimde demiyor k ihastasın bırak yapma hizmeti başkası yapsın demiyor biz 3 eltiyiz diğerlerini elini sıcak sudan sudan soğuk suya sokmaz herşeye ben koşturyorumm. bir ortanca gelinse hiç gelmiyor bile. haksızlığa bakarmısınız artık yeter yaa diyorum ama eş kişi boşarım seni diyorİyi de canım sende tavrını koy. Sen yumuşak olursan tabii ki tepene çıkan çok olur . Ben elimden geleni yapıyorum zaten ama hastayım ve annenin yanına gidecek halim yok evde dinlenmem gerekiyor daha da hasta olacağım yoksa deyin eşinize karşılık verin hasta hasta gidip hizmet ederseniz tabii ki tepenize çıkarlar siz kendinizi ezdirirseniz el ne yapmaz.
eş kişisi diyorsun eşim kocam demiyorsun ? neyin oluyor?demedim mi znnediyorsunuz cnm dedim ki gerçekten rahatsızdım hasta hasta misafirlere hizmet ettim.. bu halde bile kayınvalde demesin mi eve hergün uğuyormusun da altın kafese bile koysan mutlu olmuyormusum da daha sıda var.. acısına veriyorum ama bende ççokk doldummm.. eş kişidide eman annemi yenlız bırakma gerekise ben hastalıktan oluyum umrunda değil ki
sevgili kk nın güzel ve değerli kadın
ahh ahh ahh canım ben kendimi ezdiriyorum işte eşimde demiyor k ihastasın bırak yapma hizmeti başkası yapsın demiyor biz 3 eltiyiz diğerlerini elini sıcak sudan sudan soğuk suya sokmaz herşeye ben koşturyorumm. bir ortanca gelinse hiç gelmiyor bile. haksızlığa bakarmısınız artık yeter yaa diyorum ama eş kişi boşarım seni diyor
en sonunda ben onu boşayacağım hiç haberi yok
Bir de sana seni boşarım mı diyor ay Allahım benim bile cinlerim tepeme çıktı şuan kız sen halâ nasıl ben kendimi ezdiriyorum işte diyebiliyorsun?Hadsiz kocana haddini bildir saygısız ve numaracı kayınvalidene de onların hizmetçisi olmadığını söyle ve lütfen artık daha fazla saf olma ölene dek köle gibi mi yaşayacaksın?
![]()
eş kişisi diyorsun eşim kocam demiyorsun ? neyin oluyor?
eşini sevmiyorsan kvne niye bakiyorsun?