Bunaldm eşimin ailesi yüzünden

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Moralim çok iyiydi 10 dk öncesine kadar şimdi çok sinirliyim

Sebebi de eşimin ailesi 3 erkek evlatlarının üçününde arabası var ama her işlerini bize yaptırırlar bunaldım 3 ayda.gocunmam yaparım eşimde yapar ama gına geldi. Kayınvalidem kızımıza bakıyor evinde acaba ondan mı diyorum bu beklenti. İş çıkışı kızımı almaya gittiğimde sürekli bi iş söylerler eve gelip kahvaltı etmem öğledn sonra üçü bulur ki aç olduğumu bilirler. Anladığınız üzere çalışıyorum bi hafta sonumuz var plan yaptık eşimle annesigil görümcemde, onları alıp evlerine götürücem eşimde çarşıdaki işlerini halledecekti o sırada ondan sonra buluşup gezecektik ama ne oldu kayınpederm aradı bi iş çıkardı yine eşimde hayır diyemedği için geliyorum dedi bnde abini arasaydı bi kere de işimiz vardı dedim sinirlendi,atıştık çamaşır sepetini kıracaktı neredeyse. Gitti biraz önce sinirden ağlıyorm şu an

Bana da kızınıza baktıkları için böyle yapıyorlar gibi geldi. Ya da diğer oğullarını bıktırmış olabilirler, nazikçe reddedilip bozulmuşlardır.

Eşiniz hatası hayır demeyi öğrenmeli
Ama cocugunuza bakmaya devam ederse de istekleri bitmez.
Biz sizin cocugunuza bakıyoruz sizde bir iki işimize koşmuş sunuz nolmus diyecekler

Hi gocunmam yaparım diyorsanız ya muallime hanımcım
He hepsi bundan oluyor, biri bana bu cümleyi kursa bütün işleri yıkarım üstüne bakın çok ciddiyim.

Yapmayın, lütfen yapmayın. Sonra böyle kadınlar sanki hizmet etmek zorundaymış gibi düşünülüyor.
Siz de kayınvalidenize açık açık deyin, aaa kaynana hanım gelemem öyle zırt pırt iş söyleme deyin.

O çamaşır sepetini kıran adamla da küsün. Gelsin özür dilesin

Ay ya kv nin oldugu sehre gelinir mi...ayni hatayi bende yaptım cok pismanim.Sınırlama koymazsanız bu boyle gider.Ben bi patladim bi gun tayinimizin 3 haftasinda daha yeni gelmişiz zirt pirt ariyor geliyor çağırıyor..gina gelmisti sürekli onlarla olalim istiyor.Walla tepkimi koydum ama bitti mi bitmedi tabiki yillardir sorun yasiyoruz esimle bizi cok yipratti..ah bu sehirden bi gidebilsek diye dua ediyorum

Bunların olacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını değil ya

Iş söylerler aç olduğumu bilirler demişsiniz

Nereden bilsinler ben açım gideceğim onu sonra yaparız dediniz de aç kal mı dediler zira ben öğlen saatinde daha kahvaltı yapmamış biri olduğunu düşünemem mesela

Kimse müneccim değil yapmak istemediğinizi söyleyin

Çocuğunuza baktırıyorsanız da bir iki işlerini yapmanız da normal onlar saatlerce evde çocuğun başını bekliyorlar zira

Çocugunuza güzel bakıyorlarsa onlar da sizin şçin işlerini aksatıyor olabilir mi hiç bu açıdan baktınız mı

Yeni tayin isteyip geldik kimseyi tanımıyorum kime bırakayım
Bu asla bir mazeret olamaz. Bizde tanimadigimiz pek cok yere gittik ve annem calistigi icin hep sora sora duzgun birilerini bulurdu. Allah'a sukur ne ben nede kardesim zor bir cocukluk yasamadik. Boylesi sizin evliliginiz icinde en iyisi olur. Ne kadar uzak o kadar iyi

Ya herşeye tamam deyince sonra sorun oluyor işte. Ben arada sırada beni rahatsız etmesede ufak tefek şeylerde aksilik yapıyorum. Önemsiz şeylr olduğu için eşimle aramda sorun çıkmıyor ama enazından sorması gerektiğini empoze etmiş oluyorum.

Yahu insanlardan yuvalardan ne istiyorlar anlamiyorum kendi kizlrinin yuvasiyla ugrassinlar ne terbiyesiz insanlar var ya aynisi benim basimda da vardi ne oldu huzurumuzu yerle bir ettiler psikolojimizi cokturduler anasi dursa bacisi durmaz bacisi dursa teyzesi durmz bunlarin. Allah hepimizin kapisindan nankorleri uzak tutsun

Kkdan anladığım kadarıyla ilerde çocuğum olursa kv ye baktırmayacağım

Back
X