Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off valla çok zor ya.Sizi çok iyi anlıyorum insan ailesini düşünmekten bazen kendi dertlerini bile sorgulayamıyor.Ailenizin evi kiraysa taşınabilirler yada kendilerininse kiraya verip ablanızla oturabilecekleri bir yere taşınabilirler.Ayrı ayrı masraf daha zor.Anneniz çocuklara bakar ablanız çalışır bence bir araya toplanmaları lazım.Yoksa çok zor geçinirler.Allahım güzel kapılır açsın inşallahAnnemlerin evi 1 artı 1 çok küçük bi oda kardeşimin zaten.. 4 çocuk ve ablam gerçekten sığamazlar.. O civarda da kiralar yüksek yakına taşınsın desek..ve Annemlerin bulunduğu yer yeni yerleşim alanı biraz şehir dışı haliyle okullara çok uzak.. Servise vermeye kalksa kiraları geçer.. Annemin babamın da emeklisi yok onlara da kardeşim bakıyor.. Valla bunaldım..kardeşim de yarın öbür gün yuva kurmak isteyecek.. Annemler, ablam 4 çocuk..Ne yapacağımızı bilmiyoruz bizim de kendi ailelerimiz ve sorumluluklarımız var..
İş bulamıyoruz, başta çok aradık bulamadık, zaten herkesin eleman çıkardığı bi dönem.. Bi kreşte yemek yapımı falan olsa çok güzel olur aslında hem küçüğünü de alabilir yanına ama öyle bi şey de zor.. İnşallah buluruz..Off valla çok zor ya.Sizi çok iyi anlıyorum insan ailesini düşünmekten bazen kendi dertlerini bile sorgulayamıyor.Ailenizin evi kiraysa taşınabilirler yada kendilerininse kiraya verip ablanızla oturabilecekleri bir yere taşınabilirler.Ayrı ayrı masraf daha zor.Anneniz çocuklara bakar ablanız çalışır bence bir araya toplanmaları lazım.Yoksa çok zor geçinirler.Allahım güzel kapılır açsın inşallah
Evini kapatıp ailenizin yanına taşınması daha mantıklı değil mi sizce de?
İnsan 4 cocukla biryere sigamaz ana baba sıgdırsa o sıgamaz zor bir durum... mutlaka is bulmali parttime olsa bile ...Neden tek yaşıyor ailenizin yanına gidemez mi sonuçta ekstra kira fatura derdi olmaz
Gerçekten yemek konusunda iyidir.. Ama çevremiz yok..Benim bikaç iş arkadaşım o kadar.. İnstagramda takipçim de yok, takipçi toplatabilecek durum ve psikolojide değilim ordan birilerine yemek konusunda ulaşayım desem..Evini kapatıp ailenizin yanına taşınması daha mantıklı değil mi sizce de?
Ve çevreniz var mı? Eğer varsa çalışan annelere yemek falan yapabilir. Catering gibi birşey. Ya da internetten sarma, tatlı, pasta falan satabilir,amigurumi yapabilir.
Kendisi bir sayfa açsın. Büyük fenomenler falan reklam verebiliyorsanız verin, en azından 1 2 tane verseniz yeter ya da sayfasını büyütmeye çalışsın ne bileyim her gönderinin altında reklam yapabilir falan. Gerçekten bu tarz yerler bu ara çok rövaçta. O yüzden ben biraz takipçiyle ablamızın tutunabileceğini düşünüyorum. Varsın günde 5 saat sarma sarsın, mutfaktan çıkmasın,getirisi mükemmel olacak ve çocuklarına yetecek buna eminim.Gerçekten yemek konusunda iyidir.. Ama çevremiz yok..Benim bikaç iş arkadaşım o kadar.. İnstagramda takipçim de yok, takipçi toplatabilecek durum ve psikolojide değilim ordan birilerine yemek konusunda ulaşayım desem..
10 saat da sarar yeter ki müşteri olsun..Kendisi bir sayfa açsın. Büyük fenomenler falan reklam verebiliyorsanız verin, en azından 1 2 tane verseniz yeter ya da sayfasını büyütmeye çalışsın ne bileyim her gönderinin altında reklam yapabilir falan. Gerçekten bu tarz yerler bu ara çok rövaçta. O yüzden ben biraz takipçiyle ablamızın tutunabileceğini düşünüyorum. Varsın günde 5 saat sarma sarsın, mutfaktan çıkmasın,getirisi mükemmel olacak ve çocuklarına yetecek buna eminim.
Valla ne desem bilemedim. Gerekirse bizde yardımcı oluruz. Burada çalışan bir sürü anne var, illaki alan çıkar. İllaki misafirleri için birşey hazırlatmak isteyen çıkar. Ablan bir sayfa açsın hepimiz destek oluruz yani merak etme. Allah yardımcısı olsun.10 saat da sarar yeter ki müşteri olsun..
Fenomenler 3 bin 4 bine reklam yapıyormuş biraz araştırdım da..Kendisi bir sayfa açsın. Büyük fenomenler falan reklam verebiliyorsanız verin, en azından 1 2 tane verseniz yeter ya da sayfasını büyütmeye çalışsın ne bileyim her gönderinin altında reklam yapabilir falan. Gerçekten bu tarz yerler bu ara çok rövaçta. O yüzden ben biraz takipçiyle ablamızın tutunabileceğini düşünüyorum. Varsın günde 5 saat sarma sarsın, mutfaktan çıkmasın,getirisi mükemmel olacak ve çocuklarına yetecek buna eminim.
Eski eşiyle ben büyük bi kavga ettim.. Olur da çocukları göreceğim diye gelip benim çocuğumu görürse çocuğuma zarar dahi verebilir böyle bi insan o riski alamam..Sizin çocuğunuza baksın ve siz kreş parasını ona verin. Yani iş bulana kadar. Çocuklar için derneklere başvursun. Umarım yardım eli uzanır
Yazmışlığım vardı ama görmedi.. Çocuklara en azından ufak çaplı bi burs bulabilir diyeOf benim de içim sıkıştı. Twitter’da Haluk Levent’e yazsanız keşke, belki o iş bulur ablanıza.
Güneydoğuda bir ildeyiz.. 3 ü okuyor çocukların.. Biri bebek henüz meme emen..Of cok zor bi durum. 4 cocukla bi yere de sıgamaz cok zor.. Benim bile yuregim sıkıştı burda. Hangi ilde yasiyor? Belki burdan yardimci olmak isteyen birileri cikar? Bide Haluk leventin grubuna uye bikac arkadas vardi burda belki onlar bisey yapabilir. Cocuklardan okula giden var mi? Belki ogretmenleride biraz yardim edebilir durumdan haberdar olurlarsa
Annem ortaokul mezunu ve bulaşıkçılık yapıyor.İnanın öyle değil.. Önlisans mezunları şu an fabrika, atölye her yerdeler. Gerçekten fabrika temizliği için bile özel olarak görüştük çok ihtiyacımız var diye almadılar.. Ya kendi tanıdıklarını alıyorlar ya da cv si en iyi olanı..
Ben kendi çapımda bakıyorum bi şeyler henüz bulamadım... Bebek var çünkü bi de ona bakacak kimse yok.. En azından part-time bulmaya çalışıyorum..Annem ortaokul mezunu ve bulaşıkçılık yapıyor.
Üniversite mezununun iş bulması daha zor.
Bulaşık işine girebilir.