bunalim bunalim

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
Kizlar cok fena bunalimdayim. Ozguvenim yerlerde can cekisiyor resmen. Bana ne oldu? Her kadin gibi ben de kendimi begenirdim aslinda ama ama ama bugunlerde aynaya bakinca bu ne beşeretlik diyorum resmen. Hic bi yere cikmak istemiyorum. Şukret kizim sagligin yerinde diyorum kendi kendimi telkin etmeye calisiyorum ama nafile. Icimden hic gelmiyor. Bu adam benimle nasil evlenmis bile demeye basladim:KK51:

Eşinize sorun bakalim neden evlenmis sizinle. Belki verecegi cevaplar sizi mutlu edip eski halinizin geri gelmesine vesile olur. Belli olmaz.. :KK66:
Bunu gecen gun sordum bilgece. Imm yani huyun desem harika bi huyun da yok sevdim iste bilmiyorum dedi. Yani acikcasi onun beni guzel buldugu icin evlendigini biliyorum. Simdi guzellik gitti nolucak

Bunu gecen gun sordum bilgece. Imm yani huyun desem harika bi huyun da yok sevdim iste bilmiyorum dedi. Yani acikcasi onun beni guzel buldugu icin evlendigini biliyorum. Simdi guzellik gitti nolucak
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: Neey? Nasıl sana öyle bir cümle kurabildi ki? İnanmıyorum, şaka gibi.. Sen ne dedin peki??

o yaşta yaşlanılmaz ya
bunun bır nedenı vardır farkında olmadığın hayatında durağan bıseyler ya da ne bıleyım birisinin bir sözü hareketi bakışı7
kendinizi sevin bence sağlıgınız yerınde mı ? maddı sıkıntı da yoksa gezın tozun eğlenın

bir hayvan doyurun bır cocuk sevındırın ilaç gıbı gelır, baskalarını mutlu ederek de mutlu olunur

Once beynını motıve et canımm beynını ınandır. Boyle dusunen bır kadın cırkın olamaz. Senın beynın fazlaca yorulmus. Kendını dınlendır bıraz ruhuna ıyı gelecek seyler yapman gerekır. Genclık ve guzellık bakımdan once pskolojısı de ve moraldedır bana gore . Kalk sılkelen spora basla ruhuna cok ıyı gelecek sıkılas. Kıtap oku. Rahatlatıcı muzıkler dınle sonra bakım ve makyaj... Hepsı bu ozguven yarat kendıne..

o yaşta yaşlanılmaz ya
bunun bır nedenı vardır farkında olmadığın hayatında durağan bıseyler ya da ne bıleyım birisinin bir sözü hareketi bakışı7
kendinizi sevin bence sağlıgınız yerınde mı ? maddı sıkıntı da yoksa gezın tozun eğlenın

bir hayvan doyurun bır cocuk sevındırın ilaç gıbı gelır, baskalarını mutlu ederek de mutlu olunur
Bebegim olduktan sonra col eve kapandim. Bugun artik oyle bunaldimki ben yapamicam dedim. Eaim sagolsun isten geldi oglumu aldi gezdirdi. Kendime gelince aradim geldiler. Gelgitlwrim cok olmaya basladi. Ve inanilmaz tahammulsuz oldum artik

Bebegim olduktan sonra col eve kapandim. Bugun artik oyle bunaldimki ben yapamicam dedim. Eaim sagolsun isten geldi oglumu aldi gezdirdi. Kendime gelince aradim geldiler. Gelgitlwrim cok olmaya basladi. Ve inanilmaz tahammulsuz oldum artik

hayatınız monotonlaşmış işte
eşinizle biseyler yapın
ya da kendınız ıcın yenılıkler bulun, baskalarını muhtaç kısılerı mutlu edin kafa dınleyın
cocuk ıyı gelmedı sanırım

Allah Allah çok ilginç. Nasıl bir huyunuz varmış ki? Kendiniz bile biliyorsunuz..
Yani bilgece nasil diyim zorum yani. Ozellikle oglum olduktan sonra iyice kaprisli tahammulsuz bi kadin oldum. Inan kendi annem bile baska adam olsa seni coktan bosardi diyor. Bu derece yani. Cok bunaldim. Tabi bin sukur sagligimiz yerinde ama esimi uzuyorum belli etmemeye calisiyor ama bence o da bigun isyan edecek. Ben nasil duzelecem ya

hayatınız monotonlaşmış işte
eşinizle biseyler yapın
ya da kendınız ıcın yenılıkler bulun, baskalarını muhtaç kısılerı mutlu edin kafa dınleyın
cocuk ıyı gelmedı sanırım
Evet. Daha bugun sinirlenince esim bizim bi sorunumuz yok cocuk yordugu icin boylesin biraz daha sabret buyucek dedi. O da farkinda her seyin. Artik icimden disariya cikmak bile gelmiyor. Hazir oglum uyumusken ben de dinleneyim diyorum hep

Yani bilgece nasil diyim zorum yani. Ozellikle oglum olduktan sonra iyice kaprisli tahammulsuz bi kadin oldum. Inan kendi annem bile baska adam olsa seni coktan bosardi diyor. Bu derece yani. Cok bunaldim. Tabi bin sukur sagligimiz yerinde ama esimi uzuyorum belli etmemeye calisiyor ama bence o da bigun isyan edecek. Ben nasil duzelecem ya
Demekki bir yerde bi sorun var. Psikolojik destek alsan nasıl olur? Evliliğinizin selameti için bence almalısın..

Demekki bir yerde bi sorun var. Psikolojik destek alsan nasıl olur? Evliliğinizin selameti için bence almalısın..
Aldim canim.. ama ne ollursa olsun olay ben de bitiyor sonucta. Esimi cantada keklik amann naparsam yapayim beni birakmaz seklinde gordugumden dolayi sanirim kendimi ona sevdirme ihtiyaci gormuyorum. Halbuki cok sacma bi dusunce bu. Kendime gelmwm lazim

X