Bunalım sorunsalı

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Kızlar bunalım sorunsalı yaşıyorum. Ben anladım ki evliligimde ilk olarak kendimi aşmam gerekiyor. İçinde bulunduğum sorunsaldan kurtulup rahatlamaliyim. Bunalimda olduğunuzu düşünün ve yapılması en normal veya en uçuk şeyleri benimlede paylaşın lütfen. Biraz kendimi toplamaya ihtiyacım var. #not_ lütfen evde yapabileceğim şeyleri söyleyin. Kocamın sınırlarını aşıp kafasında soru işaretleri oluşsun istemiyorum

Evde kafanı meşgul etmek için kendin yap fikirlerini uygulayabilir,odaların düzenlerini değişebilir,mutfakta enterasan hamur işleri tarifleri yapabilir,film günleri ve geceleri yapabilirsin ben genelde bunları yapıyorum...

Evde kafanı meşgul etmek için kendin yap fikirlerini uygulayabilir,odaların düzenlerini değişebilir,mutfakta enterasan hamur işleri tarifleri yapabilir,film günleri ve geceleri yapabilirsin ben genelde bunları yapıyorum...
Rutin yaptığım şeyler bunlar zaten. Ben böyle kafam dagilsin istiyorum pata küte :)

Benim terapi yöntemim ya umursamamak için kendimi mutfağa verip börek çörek yapmak, heyecanlı diziler izleyip sezonları bitirmektir.
Ya da gerçketen duygusal, buram buram dram kokan filmleri izleyip bir güzel ağlayıp, gözlerimi kurbağa gibi yapıp, içimi akıtarak ertesi güne 'ohh bee' diyerek başlamaktır.

Ya spor beyni yormak için en iyi yöntem ama dışarı imkanınız varsa halk eğitimin falan güzel kursları var...
Yok bitanem benim insan içine karışmam sıkıntı. Koca kıskanç. Zaten izin vermez halk eğitime falan :) evde spor yapıyorum düzenli olarak :) ya cidden ben ne yapcam. Bi ara örgü yapiyodum baktım saatlerce örgü ile zaman harcayıp boynum felç gözler buğulu olmaya başladı bıraktım. Aslında yürüyüş yapmak istiyorum bazen ama sıkıntı yasayacagimi bildiğim için huzurumu bozmuyorum hiç

Benim terapi yöntemim ya umursamamak için kendimi mutfağa verip börek çörek yapmak, heyecanlı diziler izleyip sezonları bitirmektir.
Ya da gerçketen duygusal, buram buram dram kokan filmleri izleyip bir güzel ağlayıp, gözlerimi kurbağa gibi yapıp, içimi akıtarak ertesi güne 'ohh bee' diyerek başlamaktır.
Ben ağlama işini filmlere bırakmiyorum :) zaten inanılmaz aşırı duygusal bi insanım . Bazen hatta Allah'la sohbet ederken bi bakmisim dertler çıkmış ortaya . SOna sen gel bi de duygusal à bağla. Valla eğer gece basliyorsam sabaha kadar fix salya sümük ben. Ama gün içinde ise yüzüm gözüm şişmesin diye 1 saat falan ağlayıp geliyorum kendime :)

Ben ağlama işini filmlere bırakmiyorum :) zaten inanılmaz aşırı duygusal bi insanım . Bazen hatta Allah'la sohbet ederken bi bakmisim dertler çıkmış ortaya . SOna sen gel bi de duygusal à bağla. Valla eğer gece basliyorsam sabaha kadar fix salya sümük ben. Ama gün içinde ise yüzüm gözüm şişmesin diye 1 saat falan ağlayıp geliyorum kendime :)
Ağladığım günler asla insan içine çıkmam, zaten çıkabilecek bir surata sahip olamam.:rolleyes:
Demek ki sizin durumunuz önemsememek ya da başka zevk veren eylemlerde bulunmak olacak.
Yabancı dizi sever misiniz bilmiyorum ama, zevkinize göre uzun zezonlu bir diziye başlayabilirsiniz.
Ya da bilmediğim bir şeyi öğrenmek bana çok zamana mal olur, adeta iş gibi kendimi ona veririm saatlerce.
Bir oyun olabilir, el işi, gelişim kitapları, zorlu yemekler, makyaj ya da güzellik sırları olabilir.
Hepsini bir bir deneyebilirsiniz de.

Zorlu yemekler :) mutfakta çok iyi değilim Ama öğrenmeye açığım . Bugün de annemle yemek yaptık mesela. Bu arada hamile misiniz sizin yazılarda bebekle ilgili şeyler çıkıyor :)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İNŞALLAH (AMİİİİNN)

Bunalimi en guzel geciren sey konusmak bence.. hem kafan rahatlar hem laf lafi acar.
Surekli dert konusulmayacak tabi. Eften puften artik akliniza ne gelirse..
Ona buna artik kimle konusmak istersenn..
Tabi seni dinleyende iyi bir dinleyici olcak aman oyle bi dakikada sıkıldim kaciyorum hadi bye demeyecek..

Varsa değişik fikirlerin yatiralim masaya :)
Bak bugun bir kadinla tanistim ayak ustu muhabbet ettim kadinla.
Kadin tam kalkacakti ben anlattim o dinledi.
Ay dedi eve gidicektim ama biraz daha oturayim sizinle dedi.
Peki dedim
Keske demeseyeim
Konusmayi seviyorum ama dinlemeyi aslaaaa

Kadin anlatti da anlatti off..

Aksamim full kadinla gecti desem inanir misin..

Zatem bunalmistim az rahatliyim dedim.
Tam rahatladim tekrar bunaldim :D

Bunalimi en guzel geciren sey konusmak bence.. hem kafan rahatlar hem laf lafi acar.
Surekli dert konusulmayacak tabi. Eften puften artik akliniza ne gelirse..
Ona buna artik kimle konusmak istersenn..
Tabi seni dinleyende iyi bir dinleyici olcak aman oyle bi dakikada sıkıldim kaciyorum hadi bye demeyecek..
Şöyle diyim o zaman sana. Beni daha iyi anlaman için. Özellikle evde yapabileceğim şeyleri sordum çünkü Kocacığımm baya bi kıskanç. Sosyal medya diye birşey yok bende. Face,insta,Tweeter vs. Hepsi kapandı. Zaten evlenmeden önce arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım. Anlican arkadaş yok. Beni öyle saatlerce dinlicek kimsemde yok :) şimdi bi daha gözden geçirelim ben ne yapcamm :)

Şöyle diyim o zaman sana. Beni daha iyi anlaman için. Özellikle evde yapabileceğim şeyleri sordum çünkü Kocacığımm baya bi kıskanç. Sosyal medya diye birşey yok bende. Face,insta,Tweeter vs. Hepsi kapandı. Zaten evlenmeden önce arkadaşlarımla görüşmeyi bıraktım. Anlican arkadaş yok. Beni öyle saatlerce dinlicek kimsemde yok :) şimdi bi daha gözden geçirelim ben ne yapcamm :)
Anladim canim.

Mandala boyamaya ne dersin :)

Fena eglenceli

Bak bugun bir kadinla tanistim ayak ustu muhabbet ettim kadinla.
Kadin tam kalkacakti ben anlattim o dinledi.
Ay dedi eve gidicektim ama biraz daha oturayim sizinle dedi.
Peki dedim
Keske demeseyeim
Konusmayi seviyorum ama dinlemeyi aslaaaa

Kadin anlatti da anlatti off..

Aksamim full kadinla gecti desem inanir misin..

Zatem bunalmistim az rahatliyim dedim.
Tam rahatladim tekrar bunaldim :KK70:
Ahahaha :) yağmurdan doluya vurulmak :) iyi olmuş sana, demek kadını nasıl bezdirdiysen oda sana yapmış aynısını :P ya şaka bi yana evet bazı insanlar konuştukca açılıyor ama ben onlardan değilim :)

Back
X