• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalım........

Anne baba başta istememiştir, sonrasında yıllar geçince çift boşanmıştır. Anam haklıydı! demek de her zaman için geçerli bir sebep değil bence.
Etrafta bnde cok goruyorum bnde mi boyle olurumki diyorum sonra karakterine bakiyorum 2 senedir hic mi yanls yapmaz yapmadi aileme hic laf soylemedi keske sana degil bana soyleselerdi yuzumw dedi ailem bana gecerli sebeple gelmedi neymis elalem ne dermis karakter dedim memur olsun ddediler bunu da hazmedemiyorum iste belki aile hakliysada normal sartlarda kiz istiyo bir soralim kimmis denmez miydi belki anne baba degilim anliyamiyorum bilmiyorum ama soylenenler yapilanlar kalbimi cok kiriyor tek hissettigim bu

Bir arkadaşım var yabancı kendisi doktor ama eşi işçi.Yurtdışında böyle şeyler çok önemli değil ( genelde) ama bizim ülkemizde önemli.Davul bile dengi dengine derler bizde.
Ailenin istememe sebebi mantıklı gelmedi bana.Aranızda nasıl bir fark var mesela.Kültür,maddiyat ???
Örneğin benim kardeşim lise mezunu ( maddi durum iyi sayılır,şehirde yetişmiş,kültürlü) ama eşi öğretmen diye kızın ablası pek layık görmemişti ( keşke engel olsaydıda olmasaydı ).
Zor bir durumda kalmışsın Ailenin kararıda önemli kendini net anlatıp ikna etmelisin...

Kayinvalideyi sevmediler. Bu kadin huzur vermez dediler. Gercektende oyle oldu. Kadin bana takti kafayi oglunu paylasamiyordu.Esim bile evliyken kac kere kustu baristi beni istememesi yuzunden. Ornek vericem. Hamileyken esime karnindayken bosa demis. Sana davullu zurnali dugun yapicam demis. Kayinvalidenin karsisinda cocuk parki vardi. Oglum gitmek istedi. Anne biz gidiyoruz derdim. Esim geldiginde bizi sorarmis. Bilmiyorum bisi demeden cikti gitti dermis. En sonunda kadinin istedigi oldu bosandik. Aldigi yeni gelinde onu istemedi :))
Ilahi adalet evlendiginiz kiside arkanizda saglam duramamis sinir oldum suan ofkelendim

Ilahi adalet evlendiginiz kiside arkanizda saglam duramamis sinir oldum suan ofkelendim
9 yil durdu. Iyi gunde kotu gunde hep yaninda oldum. Is bozuklugu cekti. Ailem ve ben hep yanindaydik. Tam isini duzeltti hersey yoluna girdi derken beni aldatti.

Bir arkadaşım var yabancı kendisi doktor ama eşi işçi sınıfından.Yurtdışında böyle şeyler çok önemli değil ( genelde) ama bizim ülkemizde önemli.Davul bile dengi dengine derler bizde.
Ailenin istememe sebebi mantıklı gelmedi bana.Aranızda nasıl bir fark var mesela.Kültür,maddiyat ???
Örneğin benim kardeşim lise mezunu ( maddi durum iyi sayılır,şehirde yetişmiş,kültürlü) ama eşi öğretmen diye kızın ablası pek layık görmemişti ( keşke engel olsaydıda olmasaydı ).
Zor bir durumda kalmışsın Ailenin kararıda önemli kendini net anlatıp ikna etmelisin...
Kultur dersek ben cahil kaliyorum yaninda gayet kulturlu dusunceli anlayisli farkimiz memur olmadigi. Benim ogretmn olusum elaleminn aaa estesti memur ogrtmn kizi kimler istedide kime verdi diye dusunmeleri ve ailemin kibirliligi memur olduk ya sanki ne olduysak kucumsemeleri halbuki kazanci giyimi yemesi vs. herseyi yuksek

9 yil durdu. Iyi gunde kotu gunde hep yaninda oldum. Is bozuklugu cekti. Ailem ve ben hep yanindaydik. Tam isini duzeltti hersey yoluna girdi derken beni aldatti.
Çok özür dilerim g.t diyesim geldi adama,evde de sesli söyledim valla. ,pislik.
Kabus gibi resmen.

Acaba diyorum ailen senden gelen maddiyat kesilmesin diyemi evliliğine karşı çıkıyor, hani kim olduğu önemli değil de biraz erteleyelim bahane bulalım biraz daha kalsın gibilerinden

Acaba diyorum ailen senden gelen maddiyat kesilmesin diyemi evliliğine karşı çıkıyor, hani kim olduğu önemli değil de biraz erteleyelim bahane bulalım biraz daha kalsın gibilerinden
Yok evlenmemi istiyo ama esnaf isteniuo memur olsun kafam rahat olsun diyo memur bul kurtulaym kafam rahat etsin dedi

Back
X