Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorun eşimle ne yazıkkı birbirmizi çok seviyorz ama tartusmamızda çok kalp kırıyo beni çom zorluyor bişey diyincede ben suclu oluyorm küsüyor konusmuyor cvp vermiyor bnm yapacaqm tribi nazı kendi yapıo hatanın çoğu onda olmasına rağmen eşimle 2012de tanıstık bnm lisede öğretmenmdi okul bitincede evlendk şimdi 5 aylık bebeğim var iyiykn çok iyiyz güzel sözler söyler msjlar atar bzn kendi yemek yapar ama bi tartısma olfuğu zaman farklı bi insan oluyor bana bi sürü halaretler ağza alınmayacak kelimeler küçük görmeşer vs vs muhattab olmıyım diyorm öle zamanlarda ama bni çok tahrik ediyor bnde cvp vernce suclu bn oluyorm bnden özür bekliyor diliyorm kabul etmiyor kibirli bi insan valla blmiyorm gittim az önce yanına sokulaym dedm yine alttan alayım dedm gt dyp durdu barsmak istiyorm dedm o da dediki insan esine hakaret etmz dedi halbuki önce kendisi bna bi süri hakaretler etti bn sadece bencil dedm diye bn suclu oldm