dürüstlük

travmanın sendeki izlerini halletmeden bu planlar bana çok mantıklı gelmiyor. Hali hazırda aşık olduğun biri veya ciddi bi aday yokken neden hemen evlilik düşünüyorsun. Yani anlat bi türlü anlatma bi türlü bence sen iyi bir terapiden sonra karşına çıkacak adaya anlatıp anlatmaman gerektiğini gayet iyi analiz edeceksin. Aşk ya da mantık evliliği sana kalmış
son aylar bana kabus oldu. mantık evliliği dediğim de güven,saygı gibi belirlediğim kriterlere uyan biri olması. hepiniz haklısınız terapi olmadan evliliği düşünmeyeceğim. zaten aylardır aklımda ama bir adım atamadım. uygulamaya geçmem için kriterlerime uygun biri olması elzem. .ok sağ olun,güzellikleriniz bol olsun
ya evet bi noktada sizi anlıyorum ama bazı erkeklerde kırıldığımız yerlerden çiçekler açtırabilecek kapasitedeler onun için tamamen katılmıyorum kesinlikle katılmamı sağlayan erkek tipleri de var orası ayrı... sevgili @ujme öncelikle travman için çok üzgünüm umarım iyileştirebilirsin mantık evliliğinde bahsetmen gerektiğini düşünmüyorum ama sevdiğin adamla yapacağın bi evlilikte, evlenmeden önce uygun gördüğün bi anda bundan bahsedersin ki bahsetmeden bu konulardaki görüşlerini öğrenebilmek adına adama sorular sorarsın, hikayeler kurarsın tepkisine bağlı söylersin tepkisi hoşuna gitmezse turnusol olmuş olur, yorumlarını sevdiğim çok tatlı bulduğum bi üyesin umarım her şey senin için çok güzel gider ❤️
çok sağ olun,sizin iyiliğiniz hep. son aylar kabus oldu. bu zamana kadar güçlüydüm ve kendi sırrımdı travmam , kendime yettiğimi sanıyordum. birkaç ay önce bir taciz yaşadım. onun acısını atlatamadan ninem hastalandı ki hala hasta, normal hasta değil,narsist oldu hastalıkla huy değiştirdi resmen. dedem de demans akıldan sorunlu biliyorum ama son aylarda o da kimse yokken taciz etmeye başladı. kendi evimde üst kata ninemlere çıkınca tetikte olmak zorunda kaldım.kalem yıkıldı. evden kurtulmak için elimde tek kart evlilik. tek başıma eve çıkacağım diyebileceğim bir ailem yok maalesef. terapi ile de düşüncelerimi törpüleyeceğim ama kalmak ölmekse gitmek yaşamak modundayım şu an.

en fenası birine anlatsam 'bu delirdi ' diyecekler. kime nasıl anlatılır ki bunlar. hepsi üst üste gelmese iyi mi olurdum? güçlü kadın olmaya devam mı ederdim bilmiyorum.güçlü olmaktan yoruldum. evde ağlayınca 'sen böyle değildin,ne oldu sana ' diyorlar. sonra sarılıyor. yarın psikoloğa gideceğim. güven hissimi geri almam elzem.

inşallah herkes kendisine en hayırlı ve güzellikler getirecek dengini bulur hayatta. siz de evlisiniz sanırım forumdaki mesajlardan eşinizle mutluluklar ve güzellikler dilerim gönlünüzce hep
Bir arkadaşımın da taciz travması vardı ve evliliğin ilk yılları bundan kaynaklı vajinismus yaşadı. O dönemde terapi aldı ve her şey yoluna girdi. Eşi adam gibi adam olduğu için, arkadaşım da hiç bunları zihnine yük etmedi. İnşallah size de böyle akıllı babacan biri denk gelir de hiç düşünmek zorunda kalmazsınız
arkadaşınız için üzgünüm. eşi sağ olsun ve eşi ile de gönüllerince mutlu ve güzellikler içinde yaşarlar inşallah. siz de çok sağ olun umut oldunuz. gönlünce güzellikleriniz bol olsun
Birine sırrınızı söylerseniz, geri alamazsınız.
Ama söylemezseniz, söyleme seçeneğiniz her zaman olur.
Asla söyleme ki söyleme seçeneğin hep cebinde olsun. Söylersen, senden çıkar artık o.
@ujme
haklısınız sırrımı kimse bilmiyorken sırrım bende güvende kalır. zor günde ve bu konuda net duruşunu bilmeden kimseye anlatılmamalı. eğer gerçekten güvenilir ise düşüneceğim.

çok sağ olun güzellikleriniz ve mutluluklarınız bol olsun.

herkese çok teşekkür ederim. umut oldu bana. düşünce aşamasındayken cayması kolay. terapiyi en önemli ve öncelik yaptım. sonrası sonra hayırlısıyla

birkaç ay önce bir taciz yaşadım. onun acısını atlatamadan ninem hastalandı ki hala hasta, normal hasta değil,narsist oldu hastalıkla huy değiştirdi resmen. dedem de demans akıldan sorunlu biliyorum ama son aylarda o da kimse yokken taciz etmeye başladı. kendi evimde üst kata ninemlere çıkınca tetikte olmak zorunda kaldım.kalem yıkıldı. evden kurtulmak için elimde tek kart evlilik. tek başıma eve çıkacağım diyebileceğim bir ailem yok maalesef. terapi ile de düşüncelerimi törpüleyeceğim ama kalmak ölmekse gitmek yaşamak modundayım şu an.
Ujme bunlar çok ağır şeyler.

Çalışıyor musun?

Dedenin ev kapısı ayrı mı kat olarak?

Ujme bunlar çok ağır şeyler.

Çalışıyor musun?

Dedenin ev kapısı ayrı mı kat olarak?
bir de bana inanacaklar mı kanıt,görüntü yokken. çalışmıyorum şu an. evet kapılar ayrı ve hareketleri kısıtlı. geceleri üst katın kapısını da kilitliyoruz hatta. gündüz ara ara uyuyup geceleri uyanık ekseri. şu an direkt tehdit altında değilim rahat olun lütfen. kendimi de koruyabiliyorum 93 yaşında hareketleri sınırlı ama rahatsız edici

bir de bana inanacaklar mı kanıt,görüntü yokken. çalışmıyorum şu an. evet kapılar ayrı ve hareketleri kısıtlı. geceleri üst katın kapısını da kilitliyoruz hatta. gündüz ara ara uyuyup geceleri uyanık ekseri. şu an direkt tehdit altında değilim rahat olun lütfen. kendimi de koruyabiliyorum 93 yaşında hareketleri sınırlı ama rahatsız edici
Kapınızın ayrı ve dedenin yaşlı olmasına sevindim . Ama yaşadıkların için çok üzgünüm 😔

Deden harici bir akraban daha seni taciz etti anladım kadarıyla;

eğer akraba ise tekrar gelmeyeceğini bilmen çok önemli .

Niye inanmasinlar annen baban bağnaz insanlar mi? Yaşlılıktan kafayı yiyip böyle sapıklıklar yapabiliyorlarmis, iğrenç bir şey evet ama mutlaka söyle ve yukarı çıkma. Inanmasalar da çıkma. Buna maruz kalmak zorunda değilsin annenle konuş mutlaka.

çok sağ olun,sizin iyiliğiniz hep. son aylar kabus oldu. bu zamana kadar güçlüydüm ve kendi sırrımdı travmam , kendime yettiğimi sanıyordum. birkaç ay önce bir taciz yaşadım. onun acısını atlatamadan ninem hastalandı ki hala hasta, normal hasta değil,narsist oldu hastalıkla huy değiştirdi resmen. dedem de demans akıldan sorunlu biliyorum ama son aylarda o da kimse yokken taciz etmeye başladı. kendi evimde üst kata ninemlere çıkınca tetikte olmak zorunda kaldım.kalem yıkıldı. evden kurtulmak için elimde tek kart evlilik. tek başıma eve çıkacağım diyebileceğim bir ailem yok maalesef. terapi ile de düşüncelerimi törpüleyeceğim ama kalmak ölmekse gitmek yaşamak modundayım şu an.

en fenası birine anlatsam 'bu delirdi ' diyecekler. kime nasıl anlatılır ki bunlar. hepsi üst üste gelmese iyi mi olurdum? güçlü kadın olmaya devam mı ederdim bilmiyorum.güçlü olmaktan yoruldum. evde ağlayınca 'sen böyle değildin,ne oldu sana ' diyorlar. sonra sarılıyor. yarın psikoloğa gideceğim. güven hissimi geri almam elzem.

inşallah herkes kendisine en hayırlı ve güzellikler getirecek dengini bulur hayatta. siz de evlisiniz sanırım forumdaki mesajlardan eşinizle mutluluklar ve güzellikler dilerim gönlünüzce hep
ya çok kötü denk gelmiş cidden tam üst üste gelmiş, hassaslaşmanız ağlamanız, üzülmeniz gayet doğal, insanların buna şaşırması da doğal aslında ama ister istemez bu da sizi etkiliyor anlayabiliyorum... insanın kendi evinde bile sürekli tetikte olması çok zor, taciz yaşamadım ama öz anne babamın bana eziyet edip de her hareketime dikkat etmem gerektiği çok oldu benim de, oradan biliyorum ama taciz apayrı bi boyutu Allah gerçekten gönlünüzü ferahlatsın, en kısa zamanda bi kapı açsın.

Terapiniz nasıl geçti? İnşallah verim alırsınız ben terapiye gittiğim dönemde bazı seanslar çok rahatlamış çıkarken, bazı seanslar günün geri kalanında hiçbir şey yapacak enerji bulamıyordum seans günümü saatimi ona göre ayarlıyordum bi de günlük tutmanın çok daha iyi hissettirdiğini biliyorum siz de bi deneyin isterseniz... Lafı uzatıyor gibi hissediyorum ama evlilik hiçbir zaman kurtuluş olmuyor yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimaliniz çok yüksek kaldı ki Türk erkekleri gibi deccalden bozma erkekler varken zaten üyelerin yorumuyla da farkına varmışsınız, gurur duydum ❤️

Evli değilim seneye bu günler evlenmek için çabalıyorum diyelim, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) :anne::anne:

Kapınızın ayrı ve dedenin yaşlı olmasına sevindim . Ama yaşadıkların için çok üzgünüm 😔

Deden harici bir akraban daha seni taciz etti anladım kadarıyla;

eğer akraba ise tekrar gelmeyeceğini bilmen çok önemli .
uzaktan akraba olan öldü. mevcut şartlar beni öldürmedi,güçlendirecek lütfen üzülmeyin. hayat bazen acı ,bazen tatlı. tamamen güvensiz hissetmiyorum çok şükür ve psikolog ile terapiye başlayınca da kafamdaki güvensizlik azalacak. o son 2 sapığın aynı ana denk geldiği hastaneye de gitmiyorum aylardır. kendimi toparlamam gerek ilk önce.çok sağ olun ve sizin güzellikleriniz bol olsun ömrünüzce inşallah.
Niye inanmasinlar annen baban bağnaz insanlar mi? Yaşlılıktan kafayı yiyip böyle sapıklıklar yapabiliyorlarmis, iğrenç bir şey evet ama mutlaka söyle ve yukarı çıkma. Inanmasalar da çıkma. Buna maruz kalmak zorunda değilsin annenle konuş mutlaka.
annem aşırı anaç. anne ve babası zaafı da diyebilirim. sözünüze uyarak konuştum bugün. 'aklı yok ki ' dediği. babasını ve merhametini seçti. ben zaten bu yüzden daha hastanede yaşadığım son tacizi de anlatmadım. terapiden sonra güven hissim yerine tam gelir inşallah. süreç başladı ,gerisi bakalım.

çok sağ olun ve sizin hayatınız gönlünüze güzelliklerle dolsun.
ya çok kötü denk gelmiş cidden tam üst üste gelmiş, hassaslaşmanız ağlamanız, üzülmeniz gayet doğal, insanların buna şaşırması da doğal aslında ama ister istemez bu da sizi etkiliyor anlayabiliyorum... insanın kendi evinde bile sürekli tetikte olması çok zor, taciz yaşamadım ama öz anne babamın bana eziyet edip de her hareketime dikkat etmem gerektiği çok oldu benim de, oradan biliyorum ama taciz apayrı bi boyutu Allah gerçekten gönlünüzü ferahlatsın, en kısa zamanda bi kapı açsın.

Terapiniz nasıl geçti? İnşallah verim alırsınız ben terapiye gittiğim dönemde bazı seanslar çok rahatlamış çıkarken, bazı seanslar günün geri kalanında hiçbir şey yapacak enerji bulamıyordum seans günümü saatimi ona göre ayarlıyordum bi de günlük tutmanın çok daha iyi hissettirdiğini biliyorum siz de bi deneyin isterseniz... Lafı uzatıyor gibi hissediyorum ama evlilik hiçbir zaman kurtuluş olmuyor yağmurdan kaçarken doluya tutulma ihtimaliniz çok yüksek kaldı ki Türk erkekleri gibi deccalden bozma erkekler varken zaten üyelerin yorumuyla da farkına varmışsınız, gurur duydum ❤️

Evli değilim seneye bu günler evlenmek için çabalıyorum diyelim, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :) :anne::anne:
psikolog terapiyi haftaya başlatacak,bakalım. siz de neler yaşamışsınız. bıraksalar da herkes özgürce yaşasa ama inşallah herkes daha iyi anne ve baba olur evlatlarına. inşallah güzellikleri yaşar herkes.

ben eski travmanın etkisiyle kendimi çok güvenli tutmuşum son 10 sene en az. şimdi bu olanlar üst üste gelince yıkıldım,en kötüsü geçti. terapi ile de daha iyi olacağım. bu evden kurtulma fikrim hemen olmasa da adayları tartacağım. öldürmeyen acı güçlendirecek yine :D

çok sağ olun ve inşallah evlilik planlarınız,evliliğiniz ve hayatınız gönlünüzce güzelliklerle dolar hep.

kızlar iyi ki varsınız, ben derdimi sırrımı kendi kontrolümde birine açmayı denedim burada.daha yardım istemeyi de öğrenmem gerek. aşırı bağımsızlığı kırma adımlarım.kontrollü ilerliyorum.

tavsiyeler için , paylaştıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. güzellikleriniz hep gönlünüzce olsun hayatlarınızda :)

psikolog terapiyi haftaya başlatacak,bakalım. siz de neler yaşamışsınız. bıraksalar da herkes özgürce yaşasa ama inşallah herkes daha iyi anne ve baba olur evlatlarına. inşallah güzellikleri yaşar herkes.

ben eski travmanın etkisiyle kendimi çok güvenli tutmuşum son 10 sene en az. şimdi bu olanlar üst üste gelince yıkıldım,en kötüsü geçti. terapi ile de daha iyi olacağım. bu evden kurtulma fikrim hemen olmasa da adayları tartacağım. öldürmeyen acı güçlendirecek yine :D

çok sağ olun ve inşallah evlilik planlarınız,evliliğiniz ve hayatınız gönlünüzce güzelliklerle dolar hep.

kızlar iyi ki varsınız, ben derdimi sırrımı kendi kontrolümde birine açmayı denedim burada.daha yardım istemeyi de öğrenmem gerek. aşırı bağımsızlığı kırma adımlarım.kontrollü ilerliyorum.

tavsiyeler için , paylaştıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. güzellikleriniz hep gönlünüzce olsun hayatlarınızda :)
ay inşallah, hadi şifa olsun size de. iş hayatınızı, mesleğinizi bilmiyorum ama çalışmanın iyi geleceğini düşünüyorum ayrıca...

adayları tartın ama dikkat edin dediğim gibi Allah korusun yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın burada her gün neler neler okuyoruz...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, siz de iyi ki varsınız, özellikle evin büyük kız çocuğuysanız aşırı bağımsızlığı aşmak çoook zor oluyor ama denemek bile çok önemli :anne: :anne: :KK48::KK48::KK200::KK200:

travmamı kimseyle paylaşmak istemiyorum. bu yüzden çevreme de bu soruyu soramıyorum. ai ,duygusuz makine cevaplar veriyor. kendi kararımı doğrulatmak ya da kararımın yanlışlığını farklı bakış açılarından görmek istiyorum arkadaşlar.

akıl,akıldan üstündür ya da tecrübesi olan biri bana da umut olabilir.

şimdi evlilik adayı yokken karar verdim evlenmeye kendime süre de koydum.mantık evliliği. travmamın üstüne eklenen son travma ve yaşadığım kopmanın bende bıraktığı dehşet hissiyle güven hissim öldü. babam artık yeterli gelmiyor korktuğum savunmasız kalacağım yerlere girerken.

evleneceğim kişiye travmamı söylemem gerekir mi?

kendi ailem bilmiyorken. kendi kopmalarımı durdurabiliyorum. kaçma şansım yokken ama güven hissimi geri alabilmem için eş adayını kullanmış olacağım bir yerde. bunun vicdanıyla iyi davranırım ben de diyorum kendimi yatıştırmak için ama hayat benim planladığım gibi de gitmeyecek.

erkekler ve travmadan anlamamaları da cabası.

kendi kız arkadaşım bile düşünme geç dedi o lafın üstüne mesafe koydum araya. güven hissim öldü insanlarla arama mesafe koydum terapi burası küçük yer. akraba ve tanıdık dolu. evlendikten sonra yabancı ve başka şehirde kafasındayım.

benim bu travmamı saklamam ileride başıma iş açar mı ya da güven ihlali olur mu gibi sorular. benim için şu an en önemli şey güven. evlilik zaten gerekli şartlara bağlı ama kendi içimde karıştım bu konuda. daha adaylara geçmeden bu düğümü de kendi içimde çözmem gerek. en iyi fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler herkese
travman ne ?

taciz
Öyle bir durum yaşamadığım için doğru tavsiye veremem ama bence bu travmadan dolayı erkeklere güvenmiyorsunuz ve mantık evliliği istiyorsunuz. Bence kalbinize ve aklınıza sinen birisiyle bir gelecek düşünün çünkü mantık evliliği dersiniz ama sevmeden evlilikte de en azından karşınızdaki kişi karakterli olsun. Neler duyuyoruz görüyoruz ne iğrenç kişiler var. Bence tamamen güvenmediğiniz bir erkekle gelecek düşünmeyin. Bu da derin bir travma hani öyle ailem kızdı ya da düştüm gibi bir şey değil. O yüzden karşınızdakiyle evlilik yoluna girersiniz o zaman dertleşme olarak anlatabilirsiniz.
ancak gördüm kusuruma bakmayın lütfen.çok haklısınız ve ben de böyle düşünüyorum. evlilik amaçlı biri ile tanıştırdı eski bir arkadaşım bu ara o da oldu. evlilik fikrini düşündükçe kaçasım geliyor şu an :D ilk hissim o kişi bana ait değil ama test ediyorum. 10 seneden fazladır erkek defterini kapatmışım. paslanmışım. kış uykusundan uyanmış gibi oldum. maruz bırakma terapisi uyguluyorum. daha konuşamadım bile baştan net olursam çok mu kaba olurum diye düşünüyorum. bunun faydası da şu. ben evlenirsem cidden değen biri olması gerek ve kimseyi kendi pratiklerim için kullanmamam gerek.

Valla erkeklere ne travma, ne geçmiş, ne bir sır, ne bir aile kavgası hiçbir şey anlatılmaz. Benim konumu okumuştunuz sanırım. Burada bile bir sürü konu okuyoruz kocam geçmişime kafayı taktı şöyle böyle diye. Ben bu konuda çok medeni düşünemiyorum. Yok o senin hayat arkadaşın olacak, yok şeffaflıkmış erkekler şeffaflıktan anlamazzz. Erkeklere şeffaflık fazla geliyor kaldıramıyorlar
çok sağ olun. çok doğru. her şey örnek. kusura bakmayın ancak görebildim yorumunuzu. aklımda ve herkesin geçmişi var. mevcut anı engellemedikçe içimde tutabilirim ya da hayat ekstrem şartlar sunarsa olacak olan da olur. sizin güzellikleriniz çok olsun ve eşinizin şaka yollu imalarını geri iade edin bir güzel ömrünüzde.
Başka bir şey olsaydı dertleşin size iyi gelir derdim ama böyle bir durumu insan kendine bile zor anlatır o yüzden anlatmanıza bile hiç gerek yok. Çünkü bazen anlatınca yaralar açılır. Anca doğru bir insan olacak ki sizi anlayacak ama onda bile neden anlattım diye belki sonradan rahatsız olabilirsiniz.
bir de travmayı son aylarda iyice gündemim yaptım. kendimle çeliştiğim yer. normalde kimsenin ne düşündüğünü umursamam. travmayı niye sır tuttuğumu temeli sorguluyorum ve benim sırrım da sır kalmalı.insanlar değişir,şartlar değişir. kurtarıcı da aramıyorum. kendi başımın çaresine bakabiliyorum. karşımdakilerin de bir geçmişi olacak. ana noktaları merak ederim hayata duruşları olacak şeyleri. mahremleri mahrem kalmalı. geçmiş ilişkilerimde gözümün önünde sevgilime asıldılar. sevgilim demişti ' kız ne yapıştı, başıma ağrı girdi :D ' hap iç demiştim.

kendime de bu anlayışı gösterebilirim bence. çok sağ olun, hiç yaşatmasın Allah böyle şeyler ne size ,ne de başka canlara. güzellikleriniz gönlünüzce olsun hep hayatınızda.

Kendini rahat hissetmediğin ya da istemediğin sürece kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin.
Destek al mutlaka.

Yaşadıkların konusunda çok üzgünüm, ama bu ülkede burada sana destek olan kadınların arasında yalnız olmadığına emin olabilirsin.

Travmanı anlatıp anlatmamak sana kalmış. Yaşadıkların hayatını gerçekten derinden etkiliyorsa uzman desteği şart.

Görece daha kaldırılabilir bir yükün varsa, az da olsa kafanı dağıtıp hayatına devam edebiliyorsan kimseyle paylaşma.

İnsanlar pislik. Kadını erkeği farketmez. Kimseye ne derdini ne özelini ne sırrını anlatma. Kocaymış anneymiş babaymış farketmez.

Ayrıca böyle özel bir konuda bir travman varsa, kesinlikle sevip sevildiğin bir evlilik yapmanı tavsiye ederim. Sevgi her şeyin ilacı seni sarıp sarmaladıkça yaşıyor hissettirir.

Terapiye gidebildin mi randevu vermişlerdi sanırım
perşembe günü inşallah,çok sağ olun.sizin güzellikleriniz gönlünüzce olsun ömrünüzde
Kendini rahat hissetmediğin ya da istemediğin sürece kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin.
Destek al mutlaka.
çok sağ olun evet terapi ile daha iyi olacağım inşallah. sizin gönlünüzce olsun hayatınız hep
Yaşadıkların konusunda çok üzgünüm, ama bu ülkede burada sana destek olan kadınların arasında yalnız olmadığına emin olabilirsin.

Travmanı anlatıp anlatmamak sana kalmış. Yaşadıkların hayatını gerçekten derinden etkiliyorsa uzman desteği şart.

Görece daha kaldırılabilir bir yükün varsa, az da olsa kafanı dağıtıp hayatına devam edebiliyorsan kimseyle paylaşma.

İnsanlar pislik. Kadını erkeği farketmez. Kimseye ne derdini ne özelini ne sırrını anlatma. Kocaymış anneymiş babaymış farketmez.

Ayrıca böyle özel bir konuda bir travman varsa, kesinlikle sevip sevildiğin bir evlilik yapmanı tavsiye ederim. Sevgi her şeyin ilacı seni sarıp sarmaladıkça yaşıyor hissettirir.
insanlar ve insan ilişkilerinde güven kolay değil bana da. travma şöyle , öldürmeyen acı güçlendiriyor modunda. çok tedbirli falan yaşıyordum adım adım aşmaya çalışıyorum. güven sorunun ve son aylar konusunda terapi şart. psikolog ile ilk tecrübemi edinsem bakalım nasıl yönlendirecek anlattıklarıma göre beni. çok merak ediyorum bunu da. kendi görüşüm ile çelişmez sonuç umarım.

çok sağ olun sizin hayatınız gönlünüzce olsun hep.

tüm kadınların da . kısa hayata kocaman mutluluklar sığdırır herkes inşallah.

Hayat karşınıza sizi çok seven bu defa mutluluktan ağladığınız güzel insanlar çıkarsın. Allahım sizi korusun ve çok guzel bir hayatınız olsun.🙏❤️

Hayat karşınıza sizi çok seven bu defa mutluluktan ağladığınız güzel insanlar çıkarsın. Allahım sizi korusun ve çok guzel bir hayatınız olsun.🙏❤️
çok sağ olun ve hep beraber inşallah . her kadın kalbi gibi hayattaki en güzel iyi şeyleri yaşar hep siz de inşallah. bir yerden eksiklik olunca başka yerden fazlalık olurmuş diyorlar denge için. güzelliklerle dengelensin hayatlarımız,ruhlarımız :)
balımm naptın ilk seansın nasıl geçti
geçemedi. biraz garip geçirdim sanırım. emdr istemiyorum şu an terapi odaklıyım. genç bir kadın psikolog pek ikna olmasa da dinliyor gibi. önerileri işe yarıyor. aktif travmada kendi kan bağıma da gri kaya modundayım. ruhum nefes alıyor bu ara. esas travmayı öteledim. maruz kalma terapisi olarak en sonki tacize karşı tıbbi travmaya engel olacak gibi diş doktoru temiz ve güvenilir bir insana da gidiyorum. 2-3 ay da o sürecek. ihmal ettiğim kendime bakıyorum. psikolog ile konuşuyorum. nedenler,tetikleyen,değiştiremeyeceğim narsiste gri kaya tepkisi.

yoruldum :D ortaya karışık mod yorsa da derin düşünmekten kurtarıyor şimdilik bakalım. çok sağ olun :) sizin de güzellikleriniz çoktur inşallah kızlar hepinizin

Back
X