- Emoji Skoru
- 732
- Puanlar
- 18
son aylar bana kabus oldu. mantık evliliği dediğim de güven,saygı gibi belirlediğim kriterlere uyan biri olması. hepiniz haklısınız terapi olmadan evliliği düşünmeyeceğim. zaten aylardır aklımda ama bir adım atamadım. uygulamaya geçmem için kriterlerime uygun biri olması elzem. .ok sağ olun,güzellikleriniz bol olsuntravmanın sendeki izlerini halletmeden bu planlar bana çok mantıklı gelmiyor. Hali hazırda aşık olduğun biri veya ciddi bi aday yokken neden hemen evlilik düşünüyorsun. Yani anlat bi türlü anlatma bi türlü bence sen iyi bir terapiden sonra karşına çıkacak adaya anlatıp anlatmaman gerektiğini gayet iyi analiz edeceksin. Aşk ya da mantık evliliği sana kalmış
çok sağ olun,sizin iyiliğiniz hep. son aylar kabus oldu. bu zamana kadar güçlüydüm ve kendi sırrımdı travmam , kendime yettiğimi sanıyordum. birkaç ay önce bir taciz yaşadım. onun acısını atlatamadan ninem hastalandı ki hala hasta, normal hasta değil,narsist oldu hastalıkla huy değiştirdi resmen. dedem de demans akıldan sorunlu biliyorum ama son aylarda o da kimse yokken taciz etmeye başladı. kendi evimde üst kata ninemlere çıkınca tetikte olmak zorunda kaldım.kalem yıkıldı. evden kurtulmak için elimde tek kart evlilik. tek başıma eve çıkacağım diyebileceğim bir ailem yok maalesef. terapi ile de düşüncelerimi törpüleyeceğim ama kalmak ölmekse gitmek yaşamak modundayım şu an.ya evet bi noktada sizi anlıyorum ama bazı erkeklerde kırıldığımız yerlerden çiçekler açtırabilecek kapasitedeler onun için tamamen katılmıyorum kesinlikle katılmamı sağlayan erkek tipleri de var orası ayrı... sevgili @ujme öncelikle travman için çok üzgünüm umarım iyileştirebilirsin mantık evliliğinde bahsetmen gerektiğini düşünmüyorum ama sevdiğin adamla yapacağın bi evlilikte, evlenmeden önce uygun gördüğün bi anda bundan bahsedersin ki bahsetmeden bu konulardaki görüşlerini öğrenebilmek adına adama sorular sorarsın, hikayeler kurarsın tepkisine bağlı söylersin tepkisi hoşuna gitmezse turnusol olmuş olur, yorumlarını sevdiğim çok tatlı bulduğum bi üyesin umarım her şey senin için çok güzel gider![]()
en fenası birine anlatsam 'bu delirdi ' diyecekler. kime nasıl anlatılır ki bunlar. hepsi üst üste gelmese iyi mi olurdum? güçlü kadın olmaya devam mı ederdim bilmiyorum.güçlü olmaktan yoruldum. evde ağlayınca 'sen böyle değildin,ne oldu sana ' diyorlar. sonra sarılıyor. yarın psikoloğa gideceğim. güven hissimi geri almam elzem.
inşallah herkes kendisine en hayırlı ve güzellikler getirecek dengini bulur hayatta. siz de evlisiniz sanırım forumdaki mesajlardan eşinizle mutluluklar ve güzellikler dilerim gönlünüzce hep
arkadaşınız için üzgünüm. eşi sağ olsun ve eşi ile de gönüllerince mutlu ve güzellikler içinde yaşarlar inşallah. siz de çok sağ olun umut oldunuz. gönlünce güzellikleriniz bol olsunBir arkadaşımın da taciz travması vardı ve evliliğin ilk yılları bundan kaynaklı vajinismus yaşadı. O dönemde terapi aldı ve her şey yoluna girdi. Eşi adam gibi adam olduğu için, arkadaşım da hiç bunları zihnine yük etmedi. İnşallah size de böyle akıllı babacan biri denk gelir de hiç düşünmek zorunda kalmazsınız
haklısınız sırrımı kimse bilmiyorken sırrım bende güvende kalır. zor günde ve bu konuda net duruşunu bilmeden kimseye anlatılmamalı. eğer gerçekten güvenilir ise düşüneceğim.Birine sırrınızı söylerseniz, geri alamazsınız.
Ama söylemezseniz, söyleme seçeneğiniz her zaman olur.
Asla söyleme ki söyleme seçeneğin hep cebinde olsun. Söylersen, senden çıkar artık o.
@ujme
çok sağ olun güzellikleriniz ve mutluluklarınız bol olsun.
herkese çok teşekkür ederim. umut oldu bana. düşünce aşamasındayken cayması kolay. terapiyi en önemli ve öncelik yaptım. sonrası sonra hayırlısıyla