bunalıma girdim yinemi aynı şeyleri yaşayacagım

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
ya bıktım artık psikolojim bozuldu daha önce 3 bebek kaybım var şimdi 8 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması varmış igne vurunuyorum şimdilik herşey yolunda gibi ama yinede korkuyorum 2 hafta önce doktora gittim herşey yolundaydı kalp atışınıda duyduk profoseregidiyorum haftada birkez gitmek istiyorum ama doktorum 3 haftada bir çagırıyor diger hamilelere bakıyorum mideleri bulanıyor bende fazla bulanma olmuyor aş erme olayı yok burnuma hiç birşeykokmuyor korkuyorum bebegime birşey oldu diye benim gigi olan varmı bu yaşadıklarım normalmibu bebegimide kayıp etmek istemiyorum bunalıma girdim resmen ya rabbim düşmanınmı bile çoçuksuz bırakmasın rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inş

sende bendensin canım.

Benimde hiççç midem bulanmadı. ögürmedim. kokular rahatsız etmedi. Maşallahhh diyelim nazar değmesin.

Korkma canım benim kayınvalidemin ve anneminde hiç belirtisi olmamış. Çok rahat geçmiş bizimkide onlar gibi işte.

hiç kafana olumsuz şeyler getirme.

Çok şanslıyız. Yerimizde olmak isteyen çok kişi vardır eminim.

Hamişliğin tadını çıkar.

ya bıktım artık psikolojim bozuldu daha önce 3 bebek kaybım var şimdi 8 haftalık hamileyim kan pıhtılaşması varmış igne vurunuyorum şimdilik herşey yolunda gibi ama yinede korkuyorum 2 hafta önce doktora gittim herşey yolundaydı kalp atışınıda duyduk profoseregidiyorum haftada birkez gitmek istiyorum ama doktorum 3 haftada bir çagırıyor diger hamilelere bakıyorum mideleri bulanıyor bende fazla bulanma olmuyor aş erme olayı yok burnuma hiç birşeykokmuyor korkuyorum bebegime birşey oldu diye benim gigi olan varmı bu yaşadıklarım normalmibu bebegimide kayıp etmek istemiyorum bunalıma girdim resmen ya rabbim düşmanınmı bile çoçuksuz bırakmasın rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inş

Canim takma kafani bukadar strese girersen olumsuz etkilersin bebegini bendede kan pihtilasmasi vardi ilk bebegimi bu nedenle kaybettim ikincide igneler asprinler vitaminler zor bi hamilelik gecirdim ama dedigin gibi hic midem bulanmadi basim donmedi asermedim bebegimi hissetmem bile 25 haftadan sonra oldu 40haftam biti 1kere bile sanci yasamadim karnim sismese hamile degilim diye duzunurdum yani ama kizim sezeryanla dogurdum cok saglikli ve suan 8 Ylik ve ben 3 buçuk aylik hamileyim bunda butun belirtileri yasadim hamilelikten hamilelige fark ediyor canim allahim saaglikla kucagina almani nAsip etsin insallah...

çok teşekür ederim rahatladım biraz inş iyiolur rabbim hayırlı bebişler verir inş

canım bende bir düşük yasadım diğerindede bundada mıdem bulanamdı bende hep tereddute ıdım sonra öğrendim bebegım erkek gelıyo senınkıde erkek olabılır ayrıcaa doktoruma sordum bende bunuda mı kaybedıcem dıye öyle birsey yok diyo tamamen bünye meselsı ayrıca benım babaaanem 3 kız 3 oğlan dogurmus ne aşermış nede öğürmüş kuzenllerımde oyleydı . ayrıca bende doktora sık gıtmek ıstedım hep bı doktora gıttım dusuk yapdıgımı bıldıgı halde 1 ay sonr agel dedı bende doktorumu degıstırdım özele gıdıyorum sımdı ayda 2 kere gıdıp bazen 3 bıle oluyo 1 kere parası verıyorum ıstedgım zaman telle arıyorum hemen donuyo sağolsun bana isersen hergun gel bıle dedi:)

Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim.Su an en buyuk dusmanin kan pihtilasman veya herhangi bi saglik sorunun degil; bilinc altina attigin olumsuz seyler asil sorun..devam edersen bu dusuncelerini beyninin gercek sanip ise koyulmasi gec olmaz canim.tedavini ol,memnun degilsende dr arastir dua et gelicek yavrusun kucagina :))

canım bende bir düşük yasadım diğerindede bundada mıdem bulanamdı bende hep tereddute ıdım sonra öğrendim bebegım erkek gelıyo senınkıde erkek olabılır ayrıcaa doktoruma sordum bende bunuda mı kaybedıcem dıye öyle birsey yok diyo tamamen bünye meselsı ayrıca benım babaaanem 3 kız 3 oğlan dogurmus ne aşermış nede öğürmüş kuzenllerımde oyleydı . ayrıca bende doktora sık gıtmek ıstedım hep bı doktora gıttım dusuk yapdıgımı bıldıgı halde 1 ay sonr agel dedı bende doktorumu degıstırdım özele gıdıyorum sımdı ayda 2 kere gıdıp bazen 3 bıle oluyo 1 kere parası verıyorum ıstedgım zaman telle arıyorum hemen donuyo sağolsun bana isersen hergun gel bıle dedi:)

canım inş iyi olur teşekür ederim yorumların için daha önce zor günler geçirdim psikolojim baya bozuldu rabbim isteyen herkesibebek sahibiyapsın

Oncelikle hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin arkadasim.Su an en buyuk dusmanin kan pihtilasman veya herhangi bi saglik sorunun degil; bilinc altina attigin olumsuz seyler asil sorun..devam edersen bu dusuncelerini beyninin gercek sanip ise koyulmasi gec olmaz canim.tedavini ol,memnun degilsende dr arastir dua et gelicek yavrusun kucagina :))

inş iyi olurteşekürler iyidileklerin için

Canım benim kesinlikle yanlız degilsin aynı şeyleri bende yaşadım benim de 3 düşük üm var bende hamileym ve bende iğne vuruyorum hergün mide bulantısı ma gelince benim de9haftadan sonra başladı ve tam 4ay sürdü rabbim canını sağ etsinde bulansa ne olur bulanmasa ne olur benim arkadaşımin bırak mide bulantısni adet görmemek den başka belirtisi ıyoktu bu değişiyor kişiye göre hiç doğuramam saniyorsun hiç çocuğum olmaz hep düşer saniyorsun ama öyle değil herseyden önce rabbim var bak ben 25haftamg bitiriyorum kismetse güzel bir kızım olacak darısı isteyen herkesin başına

Back
X