Bunalıma giriyorum..

Yok malesef annem oyle biri değildir. Yani torun falan sevgisi yok biraz katı biridir yani anlatamıyorum şuanda. Tabi yardim etmeye calisiyor ama elinden bukdr geliyor bende cevremdekileri gorunce uzuluyorum malesef. Yani sinirlerim cok yipranri bu yuzden iyi bir anne olamadigimi düşünüyorum sürekli. Bazen bebeğime bile okdr sinirleniyorumki icimden. Gidip nefes aliyorum kendi kendime geri yanina dönüyorum. Sabrim tükeniyor..
bundan sonraki hayatınız çok farklı olmayacak, artık bir bebeğiniz var ve yolun çok başındasınız ama alışacaksınız, bu süreçte en büyük desteği eşinizden bekleyin, kayınvalidenize de bırakma şansınız varmış ne güzel, öyle zor da kalıyor ki insan komşuya bile bırakmaya razı oluyorsun hiç yapmadım hep yanımda hastanelerde taşıdım ama kv ye bırakma şansınız varsa şükretmelisiniz

Kizi bu haldeyken kurana gitmek. Kafasinda bi sevap gunah karsilastirmasi yapsaymis keske, ezbere muslumanlik.
Evet malesef annemin bu konularda tavizi yoktur yani, kandil vb durumlarinda.. lohusaykende ramazana denk geldi ibadetimi.yapamadim diyordu sürekli

Okurken yalnızlığınızı kırgınlıgınızı hissettim. Ve uzuldum. Anneniz keske gelseymıs. Keyfı cagırsanız tamam ama, dıkıs aldıracagım diyorsunuz dogru bulmadım gelmemesini.

Nasıl moral buluyorsunuz demıssınız ben moral bulamadım ama siz söyle bulabilirsiniz, saglıklısınız bebegınız var misler gibi anne olmussunuz. Benim cocugum olmadı mesela. Bu sızın dusunup mutlu olacagınız sukredecegınız sey olsun. Mutlaka zordur zorlanıyorsunuzdur ama ilerde buyuyup size annecim dıyıp sarılıp öptügünde degdı be diyeceksiniz.

Allah guzel omur versin bebegınıze, sıze de huzur ve sabır 💜
Cok dogru söylüyorsunuz cok tesekkur ederim.. Bazen nankör olabiliyoruz iste yaşarken zorlanıp boyle isyan noktasina gelebiliyor insan.. Sizinde kalbinizden gecen bu kandil gecesinde kabul olsun inşallah ❤

Bence kimseye güvenmeyip yalnız başının çaresine bakmayı öğrenmen gerek, yapacak birsey yok inan bana. Ben ve eşim tek başımıza iki çocuk büyüttük. Aileler den kimse olmadan. Zaten alışınca durumu tek başına idare etmekten gurur duymaya başlıyorsun. Bak 6 ay geçmiş bile. Şimdi o emeklemeye başlar bağımsızlığı arttıkça rahatlarsın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, kendine güven. Sonunda ortaya çıkan koşup oynayan sana minicik elleriyle resim yapan çocuğa baktığında sanki göğsün yerinden çıkacakmış gibi olup iyi ki yapmışım diceksin ☺️

Bence kimseye güvenmeyip yalnız başının çaresine bakmayı öğrenmen gerek, yapacak birsey yok inan bana. Ben ve eşim tek başımıza iki çocuk büyüttük. Aileler den kimse olmadan. Zaten alışınca durumu tek başına idare etmekten gurur duymaya başlıyorsun. Bak 6 ay geçmiş bile. Şimdi o emeklemeye başlar bağımsızlığı arttıkça rahatlarsın. Biz kadınlar çok güçlüyüz, kendine güven. Sonunda ortaya çıkan koşup oynayan sana minicik elleriyle resim yapan çocuğa baktığında sanki göğsün yerinden çıkacakmış gibi olup iyi ki yapmışım diceksin ☺️
Iyiki yapmışım hep diyorum zaten biricik oğlumu..birileri yanibasinda oluptabyardim etmeyince üzülüyor insan iste.inanin cok beklentisiz biriyim ama ameliyat vb konusu olunca yardim istedim. Zaten uzakta olsalar yardim edemezler nasılsa der kirilmazdim.

Iyiki yapmışım hep diyorum zaten biricik oğlumu..birileri yanibasinda oluptabyardim etmeyince üzülüyor insan iste.inanin cok beklentisiz biriyim ama ameliyat vb konusu olunca yardim istedim. Zaten uzakta olsalar yardim edemezler nasılsa der kirilmazdim.
Bak sen yalnızmis gibi hareket et hep. Hayal kırıklığın olmaz. Al bebeğini git hastaneye dikiş alınırken arabasında durur o zaten saatlerce sürmüyor dikis aldırma.

Cok dogru söylüyorsunuz cok tesekkur ederim.. Bazen nankör olabiliyoruz iste yaşarken zorlanıp boyle isyan noktasina gelebiliyor insan.. Sizinde kalbinizden gecen bu kandil gecesinde kabul olsun inşallah ❤
Bana hıc nankor gelmediniz, kırılmış ve yorulmuşsunuz sadece. Desteğe ihtiyacınız var.
Guzel duanız ıcın cok tesekkur ederim, Rabbım size de huzur ferahlık versin ınsallah 🥰💜

Back
X