• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalıma girmek üzereyim. .

deryadeniz02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
5
3
3
34
Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 3 yıldır bi kurumda çalışıyorum tek bayanim orda çok ezdiler beni calismaya mecbur olduğum için sustum hep,işten çıkma lüksüm de yok...bana yapılan haksızlıklara dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum cildirmak üzereyim ...hakkımı savunmamda birsey değiştirmiyor..ne yapcam bennnnn

Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 3 yıldır bi kurumda çalışıyorum tek bayanim orda çok ezdiler beni calismaya mecbur olduğum için sustum hep,işten çıkma lüksüm de yok...bana yapılan haksızlıklara dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum cildirmak üzereyim ...hakkımı savunmamda birsey değiştirmiyor..ne yapcam bennnnn
Ne yapıyorlar size?
Anlatabilir misiniz biraz.

diren. yapacak bir şey yok. evet arkadaşlar haklı mobbing davası açabilirsin ama o dava süreci uzarsa seni maddi açıdan zorlar.

çoğumuz iş hayatımızda mutsuzuz. ben de çok yıpratılıyorum. yaşlandığımı hissediyorum. ama hiçbir şey yapamıyorum.

Bi iş bi eş insanın hayati temel taşlarıdır.işinizde ya da eşinizle mutsuzsanız hayatınızın % 80 i gerginlikle geçer.

O yüzden değiştirme şansınız varsa diğer alternatifleri mutlaka değerlendirin, biraz da kendinize acıyın.

hemen hemen butun işleri ben yapıyorum ama en ufak bir bir hatada ben azarlaniyorum(yani o yanlış ben yapmasam da bana mâl oluyo)...torpille o kuruma alınan arkadaşlar benim 2 misli maaş alıyor bu nasıl adalet.. yani en çok çalışan ben en az alan ben...sanırım işten cikamayacagimi düşündükleri için yapıyorlar bunu.sadece dua istiyorum arkadaşlar oradan kurtulmam için daha iyi bi iş bulmam lazım....

hemen hemen butun işleri ben yapıyorum ama en ufak bir bir hatada ben azarlaniyorum(yani o yanlış ben yapmasam da bana mâl oluyo)...torpille o kuruma alınan arkadaşlar benim 2 misli maaş alıyor bu nasıl adalet.. yani en çok çalışan ben en az alan ben...sanırım işten cikamayacagimi düşündükleri için yapıyorlar bunu.sadece dua istiyorum arkadaşlar oradan kurtulmam için daha iyi bi iş bulmam lazım....

Allah yardımcın olsun, üzüldüm :(

devlet dairesi olamaz yüzde yüz özel kurumdur, özel sektör zor işte bu yüzden herkes kpss ye giriyor ya Allah yardımcınız olsun. sizde devlet kurumlarını zorlayın bence.

Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce yeni iş bulursunuz da kurtulursunuz ordan kötü niyetli insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor..

özel sektör. memurluk için hazırlanıyorum ama bu işin stresinden adapte olamıyorum ki.bu arada çok teşekür ediyorum yorumlariniz için arkadaşlar

Kendi işiniz olmayan hiç bir şeyi yapmayın bu kadar basit kesin bi dille bu benim işim değil diyeceksiniz sizi yumuşak yüzlü bulduklarından yapıyolar zaten bunu nasılsa susuyo diye düşünüyolar. Size diş geçiremezlerse bu dediklerinin hiç birini yapamazlar çekinirler

El altından iş araya bilirsiniz... Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama İsteseniz kolay bi şekilde İş bulursunuz... Benim Eşim 3 ayda 3 iş Değiştirdi...

İşletme Fakültesi mezunuyum ama adiyamanda iş imkani pek yok.yeri geldiğinde tersliyorum oradakileri değişen birsey yok zihniyet aynı.ziraat bankasi sınavına girdim is arkadaslarimin haberi yok...şu anda tek istediğim bi anda işten ayriliyorum diyip daha iyi bir ise girip onlara kapak yapmak.benim gibi her islerini yapabilecek birini bulacaklarini da zannetmiyorum

Back
X