Bunalimda miyim cozemedim?? Yardim :(

Gizemm20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
2
0
1
29
Merhabalar. Biraz dertlesmek ve de tavsiye almak icin yaziyorum...
Klasik sikintilar gerci Bi iliskim vardi ve bitti baya derin bi sekilde baglandigim cok sey paylastigim bi iliskiydi diyebilirim.
Su an atlatma asamasindayim ama o kadar degiskenim ki...
Dakkam dakkami tutmuyor bi cok iyiyim bi berbatim minik bisiyler hatirlatiyor onu veya baska bi erkek bana iyi davrandiginda arkadasca bile olsa bi tuhaf ve de yanlismis gibi hissediyorum... Zevk alamiyorum cogu seyden, Ve tuhaf aliskanliklar edindim bisiy izlemeden uyuyamiyorum yani pc illa acik olucak gurultu yapicak vs sessizlik icinde uyuyamiyorum felan filan...
Acaba bu asla gecmicek mi? Yani baska biri hayatima girse bile ben onunla yasadiklarimi ASLA unutamicak miyim? Baska birinin elini tutarken surekli aklima o mu gelip durucak ve aci mi cekicem? Hic boyle bisey yasayan var mi nedir tavsiyeniz dusunceniz... Ben ilk kez yasiyorum ve baya koptum toparlanmak icin ugrasiyorum kisaca.
Simdiden tesekkurler desteginiz icin....

Bence sende benim gibi boşluktasın bende bunalımda olduğumdan şüpheleniyorum ama bence başka birisi için bu kadar ön yargılı olma tabi doğru kişiyi bulmak önemli . Bence zamana ve doğru kişiye ihtiyacımız var

Yaşadığım kıyaslama durumu gayet doğal. Ama belli zaman sonra bitecek. Emin ol tekrar sevebileceksin, unutabileceksin ve hepsi geçecek.
Aşk acısı sonsuza dek sürmüyor, filmlerde oluyor o.

Ya cok haklisin... Su dogru kisi dedikleri sey herkese geliyodur umarim ya :) Bekliyoruz zamana yayiyoruz ama...​

Korkma ilerisi o kadarda berbat olamaz, bi ay sonra bu actıgın konuya bak:) iki ay sonra bak:) hafifleyecek sen bu zamanlarda kendini pek yalnız bırakma yeter mesgul olmaya calıs

Bende aynı durumdayım uzun bir ilişkiden çıktım resmen herşeyimde o var. Sizin ayrılığınız ne kadar oldu bilmiyorum ama benim 3 ay oldu ki eminim erkek arkadaşım benim gibi ayrılığın çetelesini tutmuyodur. Benim hala geçmedi açıkçası sürekli suratım asık film izlesem olmuyo tiyatroya gitsem olmuyo arkadaşlarla çıksam eve gelince yine aynıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes zaman diyor bende zamana bıraktım napim ama ilginç şekilde hiç bi zaman tam anlamıyla unutamayacağım gibi geliyor....

Erkekler bu yönden daha şanslı ,yapı olarak noktayı koyuyorlar ve yaşanmışliklar bir anda siliniyor.. oh ne alâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…