Bunalimda!!! tecrubesi olanlar?? 40 yas?!

Pinokya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
256
5
26
Almanya
Selam KK lilar

derdim büyük buna benzer bir konu acmisdim.. kisaca derdimi yazayim tecrubelerinize ihtiyacim var.

Yaklasik 2 senelik bir iliskim var uzakdan uzaga yurutmeye calisdigimiz baya bir badireler atlatdik son 2-3 ayimiz bir ayri bir barisik gecdi
ve yani sira is sikintilari yasimayada basladi ama pek paylasmakdan hoslanmaz kisa ve öz anlatir gecer.

bi tartisma sonucu bitirdi iliskimizi durumunu bildigim icin uzerine gitmedim sakinlesmesi bekledim ve yazdim gayet kararli bir sekilde bittiyini dile getirip en azindan su aralar görüsmeyi istemedigini bunalimda oldugunu ve zaman istedigini yazdi.

sasirdim sikintidini biliyorum az cok ama evlenmeyi dusunen bir cift ve üstelik yaslarimizda kucuk degil o 40 ben 30 cevari..
ayri olmak tabiyki herseyi dahada zorlasdiriyor yüz yüze bakamamak oturup dertlesememek..

ben süpriz yapip yanina gitmeye karar verdim iyi gelecegini düsündüm seminerim bahne oldu üstelik onada yakin atladim gittim.

aradigimda cok sert tebgi verdi neden geldigimi gelememem gerekdigini söyledi "bana yardim etmek istiyorsan buaralar görüsmek istemiyorum beni anlamaya calis" dedi.. hayalkirikligimi anlatamam her gun her dakka ha geldi ha gelicek konusucaz halledicez diye bekledim gunluk kisa kisa arayip ne olur beni anlamaya calis.. ve ne olur diye sorma deyip kendine iyi bak tarzinda kisa konusmalarla arayip halimi sordu geri dönene kadar.

ve döndüm ama mahfoldum allak bullagim ne düsüncegimi sasirdim.

ona mail yazarak neler oldugunu bu yaptigin mantikli aciklamisini istediim ondan... okadar yakinken birbirimize gelmeyisi beni itmesi canimi cok yakmisdi amacim ona yardim etmekken olan bana olmusdu.. cevabinda beni sucladi konuyu baska yerleri cekdigimi söylemis..ve beni sevdigini söylemesi bana yetmiyorsa ben bilirmisim.. cok saskinim söylicek birseyde bulamiyorum.

erkeklerin butur davranisiyla bir tecrubesi olan varmi?? 40 yas sendromu denilen sey bumu??

tecrubelerisi olanlar ne oolur paylasirsa sevinirim.

Erkeklere fazla yuz vermeyeceksin. Yuz verirsen tepene cikarlar. Bir aciklama yapmiyor ve seni sucluluk psikolojisine sokuyor. Birak gitsin. Sen daha 30 yasindasin. Baskasini bulursun.

Not: Yasla alakasi yok bunun . Tipik erkek.

Son düzenleme:
Erkeklere fazla yuz vermeyeceksin. Yuz verirsen tepene cikarlar. Bir aciklama yapmiyor ve seni sucluluk psikolojisine sokuyor. Birak gitsin. Sen daha 30 yasindasin. Baskasini bulursun.

Not: Yasla alakasi yok bunun . Tipik erkek.

sucluluk piskolojesi acisindan kendinlikle.. ve okadar öfkeliyimki birde aciklama yapmamaisi cirdirtiyor.. bana oyaliyor gibi geliyor ama bunu denen yaptiginida anlamis degilim.. ne bunalimmis allahim yaaa beni bunalima sokdu ((

sucluluk piskolojesi acisindan kendinlikle.. ve okadar öfkeliyimki birde aciklama yapmamaisi cirdirtiyor.. bana oyaliyor gibi geliyor ama bunu denen yaptiginida anlamis degilim.. ne bunalimmis allahim yaaa beni bunalima sokdu ((

Oyaliyor, yedekte tutuyor, arada baskasina bakiyor , olmazsa geri sana donuyor . Ne dersen de. Bence aciklama yapmayan erkek zavallidir. Bir aciklama yapsa gitse tamam ama acik kapi birakir ki, bir daha o kapidan geri girebilsin. Bu oyuna dusme ve onu bir daha kabul etme. Sana deger veren birini buldugunda onunla yoluna devam edersin.

Bende 23 yaşındayım sevdiğim 32 aynısını yaptı bizim ki bu kadar uzun bir ilişki değildi ama sonuç böyle işini öne sürdü yuvarlak laflarla ortaya attı ?Neden yaptıklarını anlayan beri gelsin =(

Bence o adamın hayatında başka biri var.

Normal bir bunalım olsa neden seni görmek istemesin ki ?

Bilmiyorum ama ben öyle hissettim.

Bu adamın bekar olduğundan ne kadar eminsin ?

Bence o adamın hayatında başka biri var.

Normal bir bunalım olsa neden seni görmek istemesin ki ?

Bilmiyorum ama ben öyle hissettim.

Bu adamın bekar olduğundan ne kadar eminsin ?

biliyorum birbirimize uzagiz ama fazlasiyla zaman gecirdik nerde kaldigini kiminle kaldigini biliyorum..
birisi var yada yok bilemem benimde aklima gelmedi degil.. ama olayin bu kismina yogunlasip dahada hirpalamak istemiyorum kendimi
bildigin tek birsey var beni gercekden sevdigi.. bundan eminim..
davranisi gelmeyip görüsmek istememesi beni yeterince yaraladi.. ve buyuzden güvenemem ona suan onadan tek istedigim aciklama.

oda ya gelir ya gelmez bilemiyorum.

tek bilmek istedigim bahsetdigi bunalim gercekden olabilirmi??

En son çok mesaj attım çünkü kıl oldum, artık mesaj atma olur mu dedi....saydırdım ama hala sesyok bugün 7 gün oldu :'(

Seninde yaran taze canim benim kiyamam.. benimde 5. günüm ben uzun bir mail attim mantikla aciklamasi olmasi gerekdigini söyledim eger yoksa bunun affeilmez oldugunu yazdim,, gectendede öyle. eger aciklamasi yoksa yolun acik olsun yazdim.
cevabida dedigim gibi beni cok sevdigini söylemis yetmiyorsa ben bilirmisim!

Evli olduğu zaten bir şekilde bilinirde,başka karı- kız ayağı varsa zor bilinir =( Ama sakin ol sen daha iyilerine layıksın

sagol canim benim ama kolay olmuyor iste.. suan sabirli olup bahsetdigi sureci beklicem. mantikli bir aciklamasida yoksa diycek baska biseyim yok.. allaha havale etmekden baska!

Canım aynı durumdayız ruh hali olarak,bende hayatında biri olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum diyorum herkes bu psikolojik bir şey kendini yaralamak istemiyorsun diyorlar,gel gör ki ben hala inanamıyorum bir şey var ama ne? Ne ki bana baştan beri yakın olan,gözleiyle ışık yakan erkek ne oldu ona bir şey var ki kaçıyor ....

Ya hayatlarında gerçekten bir kadın var ve bizlerle onu tartıyor
Ya gerçekten işlerinde sorun var
Ya dedikleri gibi başka birşey yok
Ya da başkalarının dediği gibi ş.sizin tekleri.........................

Ama ne olursa olsun umarım bu kötü durumdan her iki tarafta çabucak allahın izniyle kurtulur..........

Baştan benim kide böyle diyordu,sonra koptu bağlar....sakın üsteleme şu an önce kendini yıpratma fevri olma ben yandım sen yanma =(

Hala içimde bir ışık var ve ben bunu çözemiyorum =(

bilinmemesi ya zaten insanin allak bullak olmasi.. yasayarak görücez gelismelerden beni haberdar et merak ederim..
ben en son 5 gün önce yazdim bir daha yazmadim.. en son da gecen pazar konusdum o aramisdi ucagima yetisdinmi felan diye. okadar mailden sonra dha bir gelisme yok zaten ben yazabilecgim her seyi yazdim.. bana sirf dedigi 2-3 haftaya kadar bu tarafa gelecegi ve ozaman konusabilecegimiz. görücez

Sende bir umut var belki düzelir,adam olur ama benimki bugün 7 oldu hala ses yok kudurttu beni....Ama dediği işide olmadı hala bekliyor....Sen bekle canım sakın fevri olma

Sende bir umut var belki düzelir,adam olur ama benimki bugün 7 oldu hala ses yok kudurttu beni....Ama dediği işide olmadı hala bekliyor....Sen bekle canım sakın fevri olma

daha öncesinden sorununuz varmiydi? hani bizim bi karmasik dönemden cikdik is sorunlarida bahane oldu ya sizde?

7 dedigin neki daha :) benimde 5 gün ama beni takipde belli ediyor ya anlamiyorum ben bunlari yaa yasi buyuk dedim olgun sandim yaa adam cocuk gibi cik karsima adam gibi söyle derdini dürüst olun yaaa birisi varsa cik söyle sonra defol caksan defol git ben öfkemi kusarim kapiyi yüzüne vururum.. 3-5 ay aglöarim degmezmis deyip bagrima tas basarim... ama nerde o yürek!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…