Erkeklere fazla yuz vermeyeceksin. Yuz verirsen tepene cikarlar. Bir aciklama yapmiyor ve seni sucluluk psikolojisine sokuyor. Birak gitsin. Sen daha 30 yasindasin. Baskasini bulursun.
Not: Yasla alakasi yok bunun . Tipik erkek.
sucluluk piskolojesi acisindan kendinlikle.. ve okadar öfkeliyimki birde aciklama yapmamaisi cirdirtiyor.. bana oyaliyor gibi geliyor ama bunu denen yaptiginida anlamis degilim.. ne bunalimmis allahim yaaa beni bunalima sokdu((
Bu adam ya evli,ya hayatında biri var bence.
sucluluk piskolojesi acisindan kendinlikle.. ve okadar öfkeliyimki birde aciklama yapmamaisi cirdirtiyor.. bana oyaliyor gibi geliyor ama bunu denen yaptiginida anlamis degilim.. ne bunalimmis allahim yaaa beni bunalima sokdu((
Bende 23 yaşındayım sevdiğim 32 aynısını yaptı bizim ki bu kadar uzun bir ilişki değildi ama sonuç böyle işini öne sürdü yuvarlak laflarla ortaya attı ?Neden yaptıklarını anlayan beri gelsin =(
sonuc?? ayrildiniz yani?
Evli degil.. ama bana söylemedigi birsey oldugu kesin!
Bence o adamın hayatında başka biri var.
Normal bir bunalım olsa neden seni görmek istemesin ki ?
Bilmiyorum ama ben öyle hissettim.
Bu adamın bekar olduğundan ne kadar eminsin ?
En son çok mesaj attım çünkü kıl oldum, artık mesaj atma olur mu dedi....saydırdım ama hala sesyok bugün 7 gün oldu :'(
Evli olduğu zaten bir şekilde bilinirde,başka karı- kız ayağı varsa zor bilinir =( Ama sakin ol sen daha iyilerine layıksın
biliyorum birbirimize uzagiz ama fazlasiyla zaman gecirdik nerde kaldigini kiminle kaldigini biliyorum..
birisi var yada yok bilemem benimde aklima gelmedi degil.. ama olayin bu kismina yogunlasip dahada hirpalamak istemiyorum kendimi
bildigin tek birsey var beni gercekden sevdigi.. bundan eminim..
davranisi gelmeyip görüsmek istememesi beni yeterince yaraladi.. ve buyuzden güvenemem ona suan onadan tek istedigim aciklama.
oda ya gelir ya gelmez bilemiyorum.
tek bilmek istedigim bahsetdigi bunalim gercekden olabilirmi??
Seninde yaran taze canim benim kiyamam.. benimde 5. günüm ben uzun bir mail attim mantikla aciklamasi olmasi gerekdigini söyledim eger yoksa bunun affeilmez oldugunu yazdim,, gectendede öyle. eger aciklamasi yoksa yolun acik olsun yazdim.
cevabida dedigim gibi beni cok sevdigini söylemis yetmiyorsa ben bilirmisim!
Bu adam ya evli,ya hayatında biri var bence.
Canım aynı durumdayız ruh hali olarak,bende hayatında biri olmadığını ve beni sevdiğini biliyorum diyorum herkes bu psikolojik bir şey kendini yaralamak istemiyorsun diyorlar,gel gör ki ben hala inanamıyorum bir şey var ama ne? Ne ki bana baştan beri yakın olan,gözleiyle ışık yakan erkek ne oldu ona bir şey var ki kaçıyor ....
Ya hayatlarında gerçekten bir kadın var ve bizlerle onu tartıyor
Ya gerçekten işlerinde sorun var
Ya dedikleri gibi başka birşey yok
Ya da başkalarının dediği gibi ş.sizin tekleri.........................
Ama ne olursa olsun umarım bu kötü durumdan her iki tarafta çabucak allahın izniyle kurtulur..........
bilinmemesi ya zaten insanin allak bullak olmasi.. yasayarak görücez gelismelerden beni haberdar et merak ederim..
ben en son 5 gün önce yazdim bir daha yazmadim.. en son da gecen pazar konusdum o aramisdi ucagima yetisdinmi felan diye. okadar mailden sonra dha bir gelisme yok zaten ben yazabilecgim her seyi yazdim.. bana sirf dedigi 2-3 haftaya kadar bu tarafa gelecegi ve ozaman konusabilecegimiz. görücez
Sende bir umut var belki düzelir,adam olur ama benimki bugün 7 oldu hala ses yok kudurttu beni....Ama dediği işide olmadı hala bekliyor....Sen bekle canım sakın fevri olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?