- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.380
- 798
- Konu Sahibi Mehtap0632
Doktor musunuz da bu adama ömür harcayıp ruh hastasını tedaviye çalışıyorsunuz bir nevi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi çok mu fit acabaEşim kendini begeniş merhametsiz inat bir insan baştan beri kilo takıntısı vardı bu 2 seneden beri hat safada
Doğru yazmisiniz benim kendime guvenimi bitirdi beni kadinlimi ayak altına aldı insallah biran önce kendi düzenimi kurar hayatıma bakarım yoksa böyle giderse kısa zamanda deliririmEşinizin size saygsı kalmamış. Sizin de kendinize güveniniz kalmamış. Kendinize önce siz güvenip siz saygı duymalısınız, sonra onun bu gereksiz tavırlarına tepki göstermelisiniz ve maruz kalmamalısınız. Bir işiniz olmalı, ekonomik özgürlük kendinizi iyi hissettirir. Devamı gelir sonra, onun sizim sahibiniz olduğu fikrinden böylelikle uzaklaşırsınız.
SezeRyan göbeğim var ama dünyayı bana zehir etti ben kadinmiymisim 10 seneden beri eleştiri hakaret vs vsKendi çok mu fit acaba
Dua edin bana bir şekilde bu durumun önüne gecicem oğlum için sadece oğlumu dusunuyorum geri kimse önemli degil
Çözümsüz evet 10 seneden beri cozumlenmedi Bundan sonrada cozunlenmezAllah yardımcınız olsun ama bana biraz çözümsüz geldi.
Aldatma yok olsa anlardim bu baştan beri böyle evlendik yüzünü göstermeye basladiSizi aldatiyor olma ihtimali var mi?
Biraz önce yanıma gelmiş yağlarını aldır dio şaştım kaldım elime maden suyu aldım neden onu iciyirimusun düşünün onuda geçtim gözü hep göbeğim de bakıp bakıp üflüyor onuda geçti başlıyor hakarete elestirmwywAaa ne güzel ozelde bile calisirsiniz yasiniz da genç kpssye de hazirlanin
Bosan demesi kolay hele ki benim gibi bekar icin daha kolay ama boyle sizin bedeninize bile saygısı olmayan biri icin nereye kadar dayanabilirsiniz ki? Adam merhametsiz hamileyken bile kilo baskisi yapmis saygisiz
Allah korusun en korktugum seyOğlun ne görürse o olucak biliyorsun dimi?
Doktor musunuz da bu adama ömür harcayıp ruh hastasını tedaviye çalışıyorsunuz
Haklolisiniz hem.kpss ye hazırlanıyorum bu kafayla hemde iş arıyorum ins yolumu en kısa sürede çizerimŞu dünyaya yalnızca bir kez geliyoruz bu şans bize bir kez verilmiş sizce bu hayatı da sonuna dek sizi eleştiren bir insanla geçirmek kendinize haksızlık değil mi? Aileniz sizin bu durumda olduğunuzu bilse eminim ki boşanmanızdan daha çok üzülürler. Kendinize güvenin isteseniz yapamayacak ne var şu dünyada. Ayaklarınızın üzerinde durun. Aniden değişin. Kendiniz için kesinlikle kocanız için değil olduğunuzdan daha çok kendinizle ilgilenin, bakımınızı artırın sonra kendinize uygun bir iş bulmaya çalışın ailenize uygun bir dilde anlatın ama onlar sizi güçlü görsün, bu karar ile daha çok kendinize geldiğinizi onlar görsün ama pes etmek yok :) Bundan yıllar geçtikten sonra bu güç sizin elinizdeyken nasıl bunu kullanmamışım diye pişmanlık yaşamayın!
ooo çok güzel. Ünv mezunusuz kpss planınız var güvenceniz var. Enerjinizi kendinize ve çocuğunuza harcayın, aynaya baktığınızda daha güçlü bir insan görün kendinize de özen gösterin bu daha motive eder sizi eşinizi de takıntılarıyla baş başa bırakın hayat kaldığı yerden daha güzel aksın :)Haklolisiniz hem.kpss ye hazırlanıyorum bu kafayla hemde iş arıyorum ins yolumu en kısa sürede çizerim
NEden görmediniz pekala düşüncenizi alabilirmiyimAbinin kendi Brad Pitt mi?
Eşim bana zayıfla dese, onu da yerim
Ben kendim için, aynada baktığımda mutlu olmak için fiziğİme dikkat ederim. Biri bana tenkit etse aşırı rahatsız olurum.
RmiAma maalesef size yapılan bu psikolojik şiddet karşısında boşanacak potansiyel göremedim.
10 senedir de göbek bölgesinde yağlanmanız varmış. Belli ki diyetle veremiyorsunuz. Maddi imkanınız varsa liposuction yaptırın.
NEden görmediniz pekala düşüncenizi alabilirmiyim eAbinin kendi Brad Pitt mi?
Eşim bana zayıfla dese, onu da yerim
Ben kendim için, aynada baktığımda mutlu olmak için fiziğİme dikkat ederim. Biri bana tenkit etse aşırı rahatsız olurum.
RmiAma maalesef size yapılan bu psikolojik şiddet karşısında boşanacak potansiyel göremedim.
10 senedir de göbek bölgesinde yağlanmanız varmış. Belli ki diyetle veremiyorsunuz. Maddi imkanınız varsa liposuction yaptırın.
Delirmemek için dualarla duruyorum bol sabr çekerek zaten buraya kadar geldimBöyle bir adamı hala seviyor musunuz peki? Yani şiddet görmüşsünüz hala görmektesiniz ve çocugunuzun gözü önünde?
Ailem üzülse bile böyle beni oğlumla tek hayata yanlız yaşama koycak insanlar.değil ama yeri geldimi bana onların evide zindan olurMesleği olmayan, anne babasi arkasinda durmayan insanların evli kalma mecburiyetini bile anlıyorum ama okumuş, meslek sahibi olmuş bir kadının bu psikolojik şiddete katlanmasını anlayamıyorum.
Neden sabrediyorsunuz? Yazık değilmi size? Sizi geçtim o çocuğun psikolojisini hicmi düşünmüyorsunuz?
Bunun tek çözümü ayrılmak. Bir iş bulup ayrılın, eşinizin ömrünüzü artık mahvetmesine izin vermeyin. Biraz güçlü olun nolur ya
10 senedir katlanıyorsunuz. Öğrenilmiş çaresizlik diyoruz.NEden görmediniz pekala düşüncenizi alabilirmiyim