Bunalımda

Esiniz sizi sevmiyor. Uzgunum ama oyle. Sevse idi bunlari yapmazdi. Cocugun da saglikli buyumesi icin bosanmak en mantiklisi. Yazik o cocuga o ortamda buyuyor. Ise girin bu adamdan bosanin kendinize yeni bir duzen kurun. Sart degil ailenizin yanina donmeniz. Bu adam resmen bosanmak icin elinden geleni yapiyor.

10 senelik evliyim eşim çok takilı bir insan en büyük takıntısı kilo azcık kilo proplemim olsun sıkıntı yaratiyor en basitinden hamileyken de sorun yaratıyordu göbeğin neden büyüğü yemek yiyemiyirim onunde dogru duzgun onunla disari cikamiyorum ne olsa hemen sezeryan gobegime bakiyor alayci ve elestiriyor vs evliligimiz bu zamana kadar kısacası 1 ayda 2 kez iyiyiz diğer geri kalan zamanlar psikolojik şiddet eleştiri ilgi alaka yok bir oğlum var bizimle fazla ilgilenmez kimseye minnetim yok sanamı olcak diyen biri sohbet etmeye çalışirim yanlış anlar ağzına geleni sayar hiç dinlemez beni hep haksız görur beni evliligin başlarında şiddet vardı sonra sonra uzun yıllar oldu bişey yapmıyor ama sinirlendin de bişeyler duvara fırlatıyor cocugumun önünde 8 yaşında çok zoruma gidiyor diceksiniz hemen kurtul ben sevdim ben evlendim aileme uzuntuden bişey olursa kendimi suçlarim ama artık delircem die korkuyorum 10 seneden beri bize hayatı zehir etti ne etsem yaramıyorum yaranamicamda zaten çünkü ben onun için elinde kukla olmuş onun sinirlerini üstümde deneyen bir kuklayim hiç mi mutlu olamicam ben çıkış yolu ariyorum diceksiniz sen canına mi susadın dıe ama ailemi dusunuyorim korkuyorum lütfen kırıcı yorum yapmayin zaten kırılmışim 10 seneden beri😢😢😢😢
Kendisi six pack mi ? Siz evde otururken esiniz abercrombie'de modellik mi yapiyor.
Kimseye minnetim yok,sana mi olacak derken...Bu da kurtlar vadisi efekti..Biktik artik,baydi iyice.
Emin ol esin evde KAR ,TİPİ,FİRTİNA disarda ise PAMUKSEKER,HELVA.
Sosyal cevresinde bunu kimse takmiyor ki gelip hincini sizden cikartiyor.Zaten senin sevdigini de biliyor.Ki en buyuk problem de bu.İnsanlar sevildigi zaman bunun kiymetini bilmiyor,kendisini seven kisiye karsi herturlu seyi yapma hakkina sahip goruyor.Umarim kurtulursun.Hatta imkanin varsa bir dakika durma.
Neymis Neymis disariya minneti yokmus,bize mi olacakmis..Bak bak bak,laflara bak.Edepsizlik diz boyu resmen.

10 senelik evliyim eşim çok takilı bir insan en büyük takıntısı kilo azcık kilo proplemim olsun sıkıntı yaratiyor en basitinden hamileyken de sorun yaratıyordu göbeğin neden büyüğü yemek yiyemiyirim onunde dogru duzgun onunla disari cikamiyorum ne olsa hemen sezeryan gobegime bakiyor alayci ve elestiriyor vs evliligimiz bu zamana kadar kısacası 1 ayda 2 kez iyiyiz diğer geri kalan zamanlar psikolojik şiddet eleştiri ilgi alaka yok bir oğlum var bizimle fazla ilgilenmez kimseye minnetim yok sanamı olcak diyen biri sohbet etmeye çalışirim yanlış anlar ağzına geleni sayar hiç dinlemez beni hep haksız görur beni evliligin başlarında şiddet vardı sonra sonra uzun yıllar oldu bişey yapmıyor ama sinirlendin de bişeyler duvara fırlatıyor cocugumun önünde 8 yaşında çok zoruma gidiyor diceksiniz hemen kurtul ben sevdim ben evlendim aileme uzuntuden bişey olursa kendimi suçlarim ama artık delircem die korkuyorum 10 seneden beri bize hayatı zehir etti ne etsem yaramıyorum yaranamicamda zaten çünkü ben onun için elinde kukla olmuş onun sinirlerini üstümde deneyen bir kuklayim hiç mi mutlu olamicam ben çıkış yolu ariyorum diceksiniz sen canına mi susadın dıe ama ailemi dusunuyorim korkuyorum lütfen kırıcı yorum yapmayin zaten kırılmışim 10 seneden beri😢😢😢😢
Ailene ne olacak?
Kimse kızı boşandı diye ölmez saçmalamayın ya
İnsanlar evlatlarını kaybediyor yine de yaşıyor nasıl bir kafanız var
Evladını düşün evladını!

Ailenizin yannda kalin. Cekilcek dert değil.
Boşanın BOŞANIN ben boşandım. Cok rahat yaziyorum onun için. Kimse kimseye hayati dar edemez. Sadece çocuğun için degil kendin icinde boşan. Sen mutlu saglikli ol ki çocukta öyle olsun

Gerçekten üzüldüm yazdıklarınıza nedir bu kadınların erkeklerden çektikleri iyice azıttılar😒
Boşanmış bir kadın olarak size diyebileceğim kesinlikle iş bulup boşanmanız şunu da eklemek istiyorum ailenizin yanında bir süre kalırsınız düzeninizi kurasıya kadar onlar da zamanla alışır duruma
En kötü aile yanı bile böyle bir hanzoya katlanmaktan iyidir

10 senelik evliyim eşim çok takilı bir insan en büyük takıntısı kilo azcık kilo proplemim olsun sıkıntı yaratiyor en basitinden hamileyken de sorun yaratıyordu göbeğin neden büyüğü yemek yiyemiyirim onunde dogru duzgun onunla disari cikamiyorum ne olsa hemen sezeryan gobegime bakiyor alayci ve elestiriyor vs evliligimiz bu zamana kadar kısacası 1 ayda 2 kez iyiyiz diğer geri kalan zamanlar psikolojik şiddet eleştiri ilgi alaka yok bir oğlum var bizimle fazla ilgilenmez kimseye minnetim yok sanamı olcak diyen biri sohbet etmeye çalışirim yanlış anlar ağzına geleni sayar hiç dinlemez beni hep haksız görur beni evliligin başlarında şiddet vardı sonra sonra uzun yıllar oldu bişey yapmıyor ama sinirlendin de bişeyler duvara fırlatıyor cocugumun önünde 8 yaşında çok zoruma gidiyor diceksiniz hemen kurtul ben sevdim ben evlendim aileme uzuntuden bişey olursa kendimi suçlarim ama artık delircem die korkuyorum 10 seneden beri bize hayatı zehir etti ne etsem yaramıyorum yaranamicamda zaten çünkü ben onun için elinde kukla olmuş onun sinirlerini üstümde deneyen bir kuklayim hiç mi mutlu olamicam ben çıkış yolu ariyorum diceksiniz sen canına mi susadın dıe ama ailemi dusunuyorim korkuyorum lütfen kırıcı yorum yapmayin zaten kırılmışim 10 seneden beri
😢
😢
😢
😢
Eşinizin değişmeyeceğini siz de biliyorsunuz. Bu duruma bir ömür katlanmaya çalışmak size haksızlık ve ailenizin size verdiği emeklere de haksızlık. Bir evlat kolay yetişmiyor. Evet aileniz uzulecektir ama siz, ayrılınca ne kadar büyük bir dertten kurtulacaginizi anlatirsaniz belki sizin adiniza sevinirler.
Hicbirimiz ailemizin üzülmesini istemeyiz ama bazi duyguların yaşanması gerekiyorsa yaşanmalı. En basiti siz depresyona girip yataklara dusseniz,üzüntüden size bir sey olsa aileniz yine uzulmeyecek mi? Birakin bosandiniz diye uzulsunler uzuleceklerse.

Okul öncesi öğretmenliği

Haklisiniz ben kendimi suçluyorum ben karşılarına çıkardım ben düzgün insan die ama öyle olmadı hergünum bir izdirap mutsuzum hergün bir insan aglarmi
İnsanız, hata yapmak da bize mahsus değil mi? Kendinizi bunun için suçlamayın. Bosanin veya bosanmayin diyemem elbette ama kendinizi de düşünün. Konuda ailenizi düşündüğünüzu yazmışsınız. Sizin de çocuğunuz var, kendinizden pay biçin. Çocuğunuzun sırf sizi düşünüp mutsuz olmasını mı yoksa kendisine iyi gelen şeyleri yapması mı sizi üzerdi? Ailelerimizi üzen şey bizim mutsuzlugumuzdur. Şu durumda siz de mutsuzmuşsunuz..

canım benim o kadar kırılmışsın ki, sanaldan bile kırılmaktan korkar hale gelmişsin, ne kadar kırıldığını şimdi çok daha iyi anladım, ben olsam boşanır çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim, yeteri kadar ilgi alaka göstermeyen, sürekli hakaret eden bir adamın evinde daha fazla durmayın, eğer o ev sizle evliyken alınmışsa söke söke yarısını alın davada, sakın anlaşmalı boşanmayın. Kilo nedir ki verilir gider ama bazı hataların telafisi olmaz, ve eminim ki bunu diyen adamın da göbeği önden kendisi arkadan geliyordur eminim.

canım benim o kadar kırılmışsın ki, sanaldan bile kırılmaktan korkar hale gelmişsin, ne kadar kırıldığını şimdi çok daha iyi anladım, ben olsam boşanır çocuğumu da alır ailemin yanına giderdim, yeteri kadar ilgi alaka göstermeyen, sürekli hakaret eden bir adamın evinde daha fazla durmayın, eğer o ev sizle evliyken alınmışsa söke söke yarısını alın davada, sakın anlaşmalı boşanmayın. Kilo nedir ki verilir gider ama bazı hataların telafisi olmaz, ve eminim ki bunu diyen adamın da göbeği önden kendisi arkadan geliyordur eminim.
Artik herşeyden korkar oldum ben bir eş olarak elimden geldinin fazlasını yaptım arkama döndüğümde keşke diyecek bişeyim olmaz evet ben çok sevdim onu ki ben onun yaptıklarının eleştirilerinin hakaretlerinin birini bile yapmadım onla ne doğru düzgün yemek yedim nede güzelce dışarı çıkıp vakit geçirdim yemek yesem suçtu dışarı çıksak aglayarak dönerdik en zoruma giden nokta kendi kıyameti koparır bana suç atar bu adamda psikolojik baskının alası var benim beynimin içini beni mahvetti oğlum için bir şekilde yolumu bulmam lazım delirmemek için 😢

32 yaşında üniversite mezunu kadınsınız ama bu zulmü on senedir yaşıyorsunuz çok üzüldüm.Zaten hep böyle yapıyorlar önce kadını ruhen sömürüyorlar sonra gidemeyecek kadar çaresiz hissediyor kadın kendini.Teşbihte hata yoktur Stalin'in tavuğu hikayesi misali .Hiç mi mutlu olamayacağım diye sormuşsunuz aynı yöntemden farklı sonuçlar bekleyemeyiz.Bir değiliklik yapmazsanız evet hiç mutlu olamayacaksınız.Tek yapmanız gereken cesaret edip ilk adımı atabilmek .Umarım o ilk adımı atabilirsiniz onu yapabilirseniz başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok

(........Stalin, hizmetkárlardan birini çağırıp emreder:

"Çabuk bana bir tavuk getirin!"

* * *

Aceleyle bir tavuk kapıp getirir uşaklar...

Stalin, adamlarının gözleri önünde tavuğun tüylerini canlı canlı yolmaya başlar.

Diktatör, bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavuğu odanın ortasına salıverir:

"Şimdi izleyin bakalım nereye gidecek bu şaşkın tavuk?"

Zavallı tavuk içine düştüğü azaptan kaçıp kurtulayım diye aralık kapıdan dışarı kaçar, soğuktan tir tir titrer, dönüp masaların altına girer, köşeli masa ayakları canını yakar, duvar diplerine koşar, tüysüz kanatları yara bere içinde kalır, şömineye yaklaşır, tüysüz derisi kavrulur...

Sonunda çaresiz, tüylerini yolan Stalin’in bacakları arasına sığınıp saklanır.)

Esınızın sınır sıstemı bozuk sanırım arkadasım..dr a gıtmek ıstermıkı

32 yaşında üniversite mezunu kadınsınız ama bu zulmü on senedir yaşıyorsunuz çok üzüldüm.Zaten hep böyle yapıyorlar önce kadını ruhen sömürüyorlar sonra gidemeyecek kadar çaresiz hissediyor kadın kendini.Teşbihte hata yoktur Stalin'in tavuğu hikayesi misali .Hiç mi mutlu olamayacağım diye sormuşsunuz aynı yöntemden farklı sonuçlar bekleyemeyiz.Bir değiliklik yapmazsanız evet hiç mutlu olamayacaksınız.Tek yapmanız gereken cesaret edip ilk adımı atabilmek .Umarım o ilk adımı atabilirsiniz onu yapabilirseniz başarılı olacağınızdan hiç şüphem yok

(........Stalin, hizmetkárlardan birini çağırıp emreder:

"Çabuk bana bir tavuk getirin!"

* * *

Aceleyle bir tavuk kapıp getirir uşaklar...

Stalin, adamlarının gözleri önünde tavuğun tüylerini canlı canlı yolmaya başlar.

Diktatör, bütün tüyleri yolunup cascavlak kalan tavuğu odanın ortasına salıverir:

"Şimdi izleyin bakalım nereye gidecek bu şaşkın tavuk?"

Zavallı tavuk içine düştüğü azaptan kaçıp kurtulayım diye aralık kapıdan dışarı kaçar, soğuktan tir tir titrer, dönüp masaların altına girer, köşeli masa ayakları canını yakar, duvar diplerine koşar, tüysüz kanatları yara bere içinde kalır, şömineye yaklaşır, tüysüz derisi kavrulur...

Sonunda çaresiz, tüylerini yolan Stalin’in bacakları arasına sığınıp saklanır.)
Çok güzel bir örnek verisiniz tamda beni anlatıyor ama bir çaresine bakıcam artık dün gece oturdum şu zamana kadar dusundum kararımı aldım ya burda durup delirmis olacam yada özgüvenimi toplayıp geri oğlum ile yani bir başlangıç yapacam

Esınızın sınır sıstemı bozuk sanırım arkadasım..dr a gıtmek ıstermıkı
Çok gitti hap kullandi ama haplari kendi kendine bıraktı onun hapa değil hastaneye yataşı gerek orası paklar ömür boyu ki daha kimseye zarar vermesin

Çok gitti hap kullandi ama haplari kendi kendine bıraktı onun hapa değil hastaneye yataşı gerek orası paklar ömür boyu ki daha kimseye zarar vermesin
Maalesef sınır sıstemı bozuk esınızın
Bu asamada cekıkebılecek gıbı olmuyor
Iyı gecınmek alttan almak konusmakla duzelemez
Cunku sıkıntısı var
Keske ayrılabılsenız
Cocukda ıcıne kapanık korkak olabılır baba cok baskın olursa

Artik herşeyden korkar oldum ben bir eş olarak elimden geldinin fazlasını yaptım arkama döndüğümde keşke diyecek bişeyim olmaz evet ben çok sevdim onu ki ben onun yaptıklarının eleştirilerinin hakaretlerinin birini bile yapmadım onla ne doğru düzgün yemek yedim nede güzelce dışarı çıkıp vakit geçirdim yemek yesem suçtu dışarı çıksak aglayarak dönerdik en zoruma giden nokta kendi kıyameti koparır bana suç atar bu adamda psikolojik baskının alası var benim beynimin içini beni mahvetti oğlum için bir şekilde yolumu bulmam lazım delirmemek için 😢
şuan belki de hala onu seviyor olabilirsiniz, ama gerçek öyle değil, yeni biriyle tanışabilir mutlu bir hayatınız olabilir, oğlunuzun bu aile ortamında büyümesi ne kadar doğru sizce?, lütfen kendinizi daha fazla ezdirmeyin. Oğlunuz da çok küçük değil, her şeyi anlayacak yaşta eminim ki anlayacaktır, dediğiniz gibi yeni bir başlangıç yapmanın tam zamanı.

Kafasına gore bırakırsa daha kotu oluyor bılıyosunuzdur zaten

Back
X