• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalımdayım neyapıcam bilmiyorum yardım :-(

arkadaşlar boşuna okuyupta sinir olmayın bişey yazmayın bu arkadaşa bile bile isteye isteye kabul ediyor ve hala daha yapamam edemem neyi yapamazssın ya kendini kullandırman hoşunamı gidiyo ben anlamıyorum ya bi insan nasıl bu kadar basit olur o kadar okumuşum diyosunda senin bu yaptığını cahil biride yapmaz üzgünüm kusura bakma ama sen ne yaşıcaksan gerçekten hakediyosun net!!
eğer bizden akıl istiyosan tövbe et, dua et, Allaha sığın namaz kıl Allah hepsini affeder,,, güzel bi hayat istiyosan Allaha sığınmaktan başka bi yolun yok. Yok eğer yapamam diyosan da sana ömrün boyunca o adamla sadece ve sadece cinsel yaşam için mutluluklar... Çünkü ben ortada ne aşk gördüm ne sevgi gördüm. Ben nişanlıyım ve nişanlım bana dokunmaya kıyamıyo ya ben anlamıyorum . Bi insan değerini kalitesini nasıl bu kadar düşürebilir.

arkadaşlar boşuna okuyupta sinir olmayın bişey yazmayın bu arkadaşa bile bile isteye isteye kabul ediyor ve hala daha yapamam edemem neyi yapamazssın ya kendini kullandırman hoşunamı gidiyo ben anlamıyorum ya bi insan nasıl bu kadar basit olur o kadar okumuşum diyosunda senin bu yaptığını cahil biride yapmaz üzgünüm kusura bakma ama sen ne yaşıcaksan gerçekten hakediyosun net!!
eğer bizden akıl istiyosan tövbe et, dua et, Allaha sığın namaz kıl Allah hepsini affeder,,, güzel bi hayat istiyosan Allaha sığınmaktan başka bi yolun yok. Yok eğer yapamam diyosan da sana ömrün boyunca o adamla sadece ve sadece cinsel yaşam için mutluluklar... Çünkü ben ortada ne aşk gördüm ne sevgi gördüm. Ben nişanlıyım ve nişanlım bana dokunmaya kıyamıyo ya ben anlamıyorum . Bi insan değerini kalitesini nasıl bu kadar düşürebilir.

tabiki yardım istiyorum.neden bukadar acımasz konuşuyosunuz
bile bile yapmıyorum içime şeytan girmiş gibi
anlatamıyorum derdimi kimseye

Bir insan ilkinde mutlu olamıyorsa

İkincisinde de bile bile neden mutsuzluğa gider ki..

Zevk mi alıyorsunuz bu durumdan..

Bırakın Allah aşkına doğru insan olsun hayatında ipsiz sapsız biri değil...

Bu ilişkinin varacağı yeri söyleyeyim
Bu sana daha seyrek gelmeye başlayacak, sen aman noldu vs düşünüpduracaksın, o da değişik bahaneler söyleyecek...Sen kahrolacaksın vs..Arada gelip gönlünü alıcak ama dışarda ne haltlae yediğini hiç bilemeyeceksin...Metresi olursun yani ta ki sendem daha iyi bi metres bulana kadar

Canım ya sadece evde buluşup beraber olmak nedir Allah aşkına. Sırf bu durum bile ne yapman gerektiğinin cevabı. Lütfen kendine gel!

tabiki yardım istiyorum.neden bukadar acımasz konuşuyosunuz
bile bile yapmıyorum içime şeytan girmiş gibi
anlatamıyorum derdimi kimseye
özür dilerim acımasız değilim gerçekten yazarken içim sızlaya sızlaya yazdım. kimse başına ne gelinceğini bilemez kınamıyorum seni,, ama nolur yalvarıyorum sana çıkar o adamı hayatından görüşme çünkü sen görüştükçe şuan yaşadığın gel gitlerden sıkıntılardan acabalardan daha beterini yaşıcaksın zaman geçtikçe... hiç bişey düzelmicek olan sana hayatına gençliğine olucak , yeni biri girebilir hayatına, çok mutlu olabilirsin, güzel bi yuva kurabilirsin ama bu adamla devam ettiğin sürece hiç birisi olmıcak hangi erkek kabul eder böyle bi durumu soruyorum sana ?? kimsenin diline düşmeden kurtul hayatına yeni tertemiz bi sayfa aç nolur bak görceksin Allah senin yanında sana çok güzel kapılar açıcak, sen sadece inan bize güven seni tanımıyorum ama senin için endişeleniyorum göre göre bile bile hata yapmana kızıyorum ne kaybedersin burdaki arkadaşların yazdığı şeyleri denemekle... Bak bugün mübarek gün bugün ettğin her dua çok önemli tövbe et ve bugün herşeyi sonlandır güzel bi gelecek hazırlakendine geleceğine... Kırdıysam da seni affet

Bir mesajınızda ya seviyorsa
diğer mesajınızda sevmiyor biliyorum yazmışsınız
sizi kullandığı gün gibi ortada

Kendini degersiz görüyorsun.. öyle bir adami hayatina alman bunu gösteriyor.
Kendi degerini bil.. seni sevenleri sev..el üstünde tutanlara yönel.
Böyle igrenc seni kullanan heriflere degil.
Bu adami gercekten sevdigine inanmiyorum? Böyle bir adamla gercekten yuva kurmak istermisin yoksa
karsina daha iyisi cikmadi diyemi kabullenip evlilik hayalleri kuruyorsun?

Evlenmeye karar verdiği zaman nasıl olsa seninle olan ilişkisini bitirecek. O yüzden sen şimdi devam et kendini kullandırmaya. Terkedilince gel burda bir konu daha aç, biz seni teselli ederiz.

Özlem çocuğun mu var !!!!!!!! Sen bir annesin özlem nasıl böyle pisliğin tekine kul köle olursun ... Mzlem sen annesin ANNE !!! Sorumlulukların var senin .. Sen napıyorsun böyle hem kendini hemde çocuğunu ateşe atıyorsun srnin adın çıkarsa o çocuğa hesap veremezsin ilerde kendine sevgin saygın yok bare çocuğuna olan saygın için yapma artık .. Geçmişinde uyuşturucu olan tahsilsiz geleceği belli olmayan bir adamımı baba yapma hayalindesin cocuğuna !!!! Kendine gel özlem

özür dilerim acımasız değilim gerçekten yazarken içim sızlaya sızlaya yazdım. kimse başına ne gelinceğini bilemez kınamıyorum seni,, ama nolur yalvarıyorum sana çıkar o adamı hayatından görüşme çünkü sen görüştükçe şuan yaşadığın gel gitlerden sıkıntılardan acabalardan daha beterini yaşıcaksın zaman geçtikçe... hiç bişey düzelmicek olan sana hayatına gençliğine olucak , yeni biri girebilir hayatına, çok mutlu olabilirsin, güzel bi yuva kurabilirsin ama bu adamla devam ettiğin sürece hiç birisi olmıcak hangi erkek kabul eder böyle bi durumu soruyorum sana ?? kimsenin diline düşmeden kurtul hayatına yeni tertemiz bi sayfa aç nolur bak görceksin Allah senin yanında sana çok güzel kapılar açıcak, sen sadece inan bize güven seni tanımıyorum ama senin için endişeleniyorum göre göre bile bile hata yapmana kızıyorum ne kaybedersin burdaki arkadaşların yazdığı şeyleri denemekle... Bak bugün mübarek gün bugün ettğin her dua çok önemli tövbe et ve bugün herşeyi sonlandır güzel bi gelecek hazırlakendine geleceğine... Kırdıysam da seni affet
burda yazılanlara gerçekten ihtiyacım var.sağlıklı dşünemiyorum belkide insanız hepimiz herkes br gün bir hataya düşüyor.
oyzden sağlıklı kararlar alamadığımdan yazdım.zaten aslında bende farkındayım bu işte bir gariplik olduğunun o yüzden konu açtım
benim bir çocuğum var o yüzden ailesi istemiyor beni.çocuk olmasa bşandığıı bile söylemezdim diyor.
bana kalsa ben yine varım senile dior ama ailemide atamam senin için diyor.
madem benimle evlenmiceksin ozamn eve gitmeyelim diyorum ozamn yanımada gelme diyor senin sınırların varsa benimde sınırlarım var diyor.
ayrılıyorum bana laflar söylüyor haksızlık ettiğimi düşünüp barışıyorum işte ben bu duurmdan kurtulaıyorum

Hala anlamadın sanırım, okadar şey yaşamaşsın bu yaşında ama Kullanıldığını bile bile adama heleki ''senle evlenmicem'' diyen birine halaaa kendini kullandırtıyosun...Yol ver şuna !

Özlem çocuğun mu var !!!!!!!! Sen bir annesin özlem nasıl böyle pisliğin tekine kul köle olursun ... Mzlem sen annesin ANNE !!! Sorumlulukların var senin .. Sen napıyorsun böyle hem kendini hemde çocuğunu ateşe atıyorsun srnin adın çıkarsa o çocuğa hesap veremezsin ilerde kendine sevgin saygın yok bare çocuğuna olan saygın için yapma artık .. Geçmişinde uyuşturucu olan tahsilsiz geleceği belli olmayan bir adamımı baba yapma hayalindesin cocuğuna !!!! Kendine gel özlem
evet ve şuan çok utanıyorum

evet ve şuan çok utanıyorum
Utanma özlem hemen silkin kendine gel .. Sen bir insansın hata tabiki yapabilirsin kimse yarın ne olacağını bilemez ama srn bunca acılar çekmiş srn şu hayatta en iyisini hak ediyorsun evladınla insan gibi yaşayabileceğin srni srven evladını seven birisi ile beraber olmalısın .. Hatta evlrneceğin kişiyi kendine göre değil evladına göre seçmelisin lütfen güzel anne silkelen kendine gel lütfen psikoloğa git lütfen çocuğun için bu adamı çıkar hayatından yemin ediyorum canım yandı öyle kötü oldum inşallah allah sana bu adamdan kurtulma aklını verir ve cocuğuna iyi bir baba olucak kaliteli bir beylr tanışıp evlenirsin

Back
X