Bunalımdayım. Tarot bakmasını bilen varsa LÜTFEN baksın..

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
merhabalar kızlar çok fena depresyondayım kendimi toparlayacakken hop birden düşünceler kaplıyor ve sinirden yapmadığım şey kalmıyor çevremdekileri de çok üzüyorum
her şey üst üste geldi bardağı taşıran son damla da iki yıllık ilişkim 1.5 ay önce durduk yerde sevgilim tarafından bitirildi(nedenini kendisi de bilmiyorken)
sizden istediğim şu : bizim durumumuz ne olacak , barışma veya onda pişmanlık söz konusu mu? barışma olacaksa yakın zamanda mı? beni hala seviyor mu?
ne zaman baktırsam barışma çıkıyor ama elde var sıfır.
umarım sadece konuya bakıp kapamazsınız lütfen durumum için bakın ..

arkadaşlar 30 kişi konuma girip bakmış ve biriniz de yorum yapmaya tenezzül etmemişsiniz. ya tamam kimse yorum yapmak zorunda değil ama ben burda yardım istiyorum madem yardım etmeyeceksiniz sırf ne sorunum var diye konumu açıp bakmanıza ne lüzum var? merak etmeyin o zaman bayanlar en saçma konulara yorum yapmasını biliyorsunuz da ben buraya her gün bi umutla bakıyorum kimse de bişi yazmıyor daha da mutsuz oluyorum BAKANLARA SONSUZ YARDIMSEVERLİKLERİ VE İLGİLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!

merhabalar kızlar çok fena depresyondayım kendimi toparlayacakken hop birden düşünceler kaplıyor ve sinirden yapmadığım şey kalmıyor çevremdekileri de çok üzüyorum
her şey üst üste geldi bardağı taşıran son damla da iki yıllık ilişkim 1.5 ay önce durduk yerde sevgilim tarafından bitirildi(nedenini kendisi de bilmiyorken)
sizden istediğim şu : bizim durumumuz ne olacak , barışma veya onda pişmanlık söz konusu mu? barışma olacaksa yakın zamanda mı? beni hala seviyor mu?
ne zaman baktırsam barışma çıkıyor ama elde var sıfır.

Fallardan medet ummayin derim dua edin sizin icin hayirlisini isteyin ALLAH tan ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarottan ne umuyosun onu anlamadim

Tarottan ne umuyosun onu anlamadim

tarot anlayan baksın demiştim ama neyse? soruna cevap verecek olursam da şöyle tarottan bişey umduğum falan yok o kadar olay yaşadım ki artık daha fazla üzülmek istemiyorum ve kafayı böyle şeylere sardım senin başına yaşadıklarımın yarısı gelseydi zaten böyle düşünmezdin . tarot veya herhangi bir şey sırf birşeyler ummak için bakılmaz . insanın kaderine ne yazılırsa odur ve o da yaşanır zaten tarotla , kahve falı yorumuyla değisecek hali yok ben sadece aklımdaki eksik kalan soruların cevaplanmasını istiyorum. budur.

arkadaşlar 30 kişi konuma girip bakmış ve biriniz de yorum yapmaya tenezzül etmemişsiniz. ya tamam kimse yorum yapmak zorunda değil ama ben burda yardım istiyorum madem yardım etmeyeceksiniz sırf ne sorunum var diye konumu açıp bakmanıza ne lüzum var?
Bunlari yazan da bendim zaten...

Son düzenleme:
Sadece tarottan anlayanlar diye bisey göremedim. Bunlari yazan da bendim zaten...

konunun başlığına baksana bi canım? tarot ''BAKMAYI'' ''bilen'' varsa LÜTFEN baksın yazıyor
tarottan anlayanlar baksın demek oluyor kısaca anlamamışsın heralde söyleyim

konunun başlığına baksana bi canım? tarot ''BAKMAYI'' ''bilen'' varsa LÜTFEN baksın yazıyor
tarottan anlayanlar baksın demek oluyor kısaca anlamamışsın heralde söyleyim

Evet konuyu okuyunca basligs dikkat etmemisim

Bunlari yazan da bendim zaten...

ayrıca sana ne oluyor anlamadım? mesajına başta saygı duyarak cevap verdim uzatma görüşünü sundun ve ben de yorum yaptım
benim durumum da açtığım konu da yazdığım mesaj şekli de seni ilgilendirir mi? tabiki hayır.
o yüzden daha fazla cevap vermeyi kes bence canım çünkü seni ilgilendirmeyen şeylere gereksiz bi üslupla yanıt verme hakkın yok

ayrıca sana ne oluyor anlamadım? mesajına başta saygı duyarak cevap verdim uzatma görüşünü sundun ve ben de yorum yaptım
benim durumum da açtığım konu da yazdığım mesaj şekli de seni ilgilendirir mi? tabiki hayır.
o yüzden daha fazla cevap vermeyi kes bence canım çünkü seni ilgilendirmeyen şeylere gereksiz bi üslupla yanıt verme hakkın yok

Yardim yardim diye sizlanip yorum yazanlarla dik dik konusmaya da senin hakkin yok.

Yardim yardim diye sizlanip yorum yazanlarla dik dik konusmaya da senin hakkin yok.

başta şunu söyleyim ki sızlansam da seni ilgilendirmez bu bi forum ve insan burada dilediği gibi konu açabilir
beni terslese veya bozsa da ''İNSAN'' gibi saygılı bir biçimde yorum yapana saygım sonsuzdur ama sen adam gibi bi yorum mu yaptın ki güzelce bi karşılık bekliyorsun? ayrıca dik dik cevap yazdığımı da düşünmüyorum öyle anlamışsan da yapıcak bişi yok
hani dik dik konuştuğumu düşünüyormuşsunuz ya :bana dik dik cevap yazana ben de aynı şekilde davranış uygularım.
yardım etmek isteyen gelir insan gibi cevabını verir insanı tersleme hakkını kimse sunmuyor sana ayrıca yorum yapmak zorunda değilsin şekerim yardım kelimesini başka türlü algılıyorsan bence o senin sorunun..

Benden özür dilersen sana bakmayi düşünürüm ama tarot kartim yok katina var aşk konulari oldugu gibi cikar

Benden özür dilersen sana bakmayi düşünürüm ama tarot kartim yok katina var aşk konulari oldugu gibi cikar

suçlu olsam özür dileyebilirim boşuna özür falan bekleme

Canımmm ya lütfen bana bi bak nolursun :( çok öerak ediyorum çünkü benim aşk hayatım çok çok değişik kütfen ne gerekiyor bilgi olarak ?

Taot isteyen varsa hala , bana ulşasın :KK70:bildiğim profestonel bir site var.
Özelden adını atayım kim istitorsa.
Denedim ve her hafta baktırıyorum ortalama

Back
X