- 10 Haziran 2020
- 710
- 797
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo etraftaki insanlara bakarsan sen cok üzülürsün. Herkes kendine baksin. Ama Ben senin yerinde olsam gercekten bir uzmandan yardim isterdimÖyle tabi ben kendimi yaşlı hissetmiyorum sadece rakamlara takılıyorum.bir de etraftakı insanların laflarına
Daha ne ? Önemli olan yaşını layıkıyla yaşamak o zaman rakamların bir önemi olmuyor.Yok hep “şimdi kavga olacak sonra kavga olacak,benim telefonumu bana ver telefonsuzum “olayları oldu
O yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandıDaha ne ? Önemli olan yaşını layıkıyla yaşamak o zaman rakamların bir önemi olmuyor.
Makedonya'da yaşamıyor muydu ay buNilüfer seni youtube'da kim, niye izleyecek?
Neden acaba yardım isteyeyimoooo etraftaki insanlara bakarsan sen cok üzülürsün. Herkes kendine baksin. Ama Ben senin yerinde olsam gercekten bir uzmandan yardim isterdim
27 yas kötü degıl ki ayrıca yaslanıyormussun gibi dusunmeAğlamak istiyorum![]()
Çıldırmış olmalısın 60 indan bahseder gibi konusuyorsunO yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandı
Ben 33 yasindayim 1 tane beyaz sacim yok masallah kafamda. O biraz Genetik oluylr bazi insanlar 20yasinda kel kaliyor onun gibiO yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandı
Hayatimin hic bir doneminde kendimi yasli hissetmedim sanirim bana ondan öyle geliyorAynen oyle ya 33 neki ben acaba kendim öyle oldugum icinmi genc geliyor bana 33. Konuyu okuyunca ustume bi agirlik cöktü yani.
Bu iyi geldi ama şu kv gibi adamlar etrafımda olduğu sürece bu mümkün değildir.30 olunca “ay sen 30 mu oldun?!artık yaşlısın”diyecekleri kesin27 yas kötü degıl ki ayrıca yaslanıyormussun gibi dusunme
Bu da iyi geldiBen 33 yasindayim 1 tane beyaz sacim yok masallah kafamda. O biraz Genetik oluylr bazi insanlar 20yasinda kel kaliyor onun gibi
Lutfen youtuber ol.Seni insan yerine koyanlar beni gökte koyarlar
Kız botoks yaptirirsin, röfle yaptirirsin üzülmeO yaşlar gitti artık geriye ne kaldı ki?30 da mı layıkıyla yaşayacağım beyaz saçlarla kırışmış yüzümle mi artık 3 tane beyaz telim var 25 yaşta ilk kez beyaz tüy başımda yarandı
Rusya aşkımMakedonya'da yaşamıyor muydu ay bu
bende hep 45 olmak istiyorum cunku buyuk oglum ben 45 olunca 20 oluyor bunu dusunmek okadar guzelki 45 yasindasin gencsin ama oglum 20 yasinda wow. Harika bir duygu dusunmesi bile muthisHayatimin hic bir doneminde kendimi yasli hissetmedim sanirim bana ondan öyle geliyor
Hatta bir kadinin en güzel yaslari 37ve sonrasi diye düşünmüşümdür hep tabiki benim fikrim bubelkide o yaştaki kadinlarin olgunluguna hayran oldugum icindir
![]()
Lightsa bir tane alırım
Sende iyice catlatmaya konusmussunBen 33 yasindayim 1 tane beyaz sacim yok masallah kafamda. O biraz Genetik oluylr bazi insanlar 20yasinda kel kaliyor onun gibi
Kız bu oğluna taze çıtır gelinde bakar mı acabaBu iyi geldi ama şu kv gibi adamlar etrafımda olduğu sürece bu mümkün değildir.30 olunca “ay sen 30 mu oldun?!artık yaşlısın”diyecekleri kesin