- 12 Temmuz 2022
- 562
- 380
- 23
Kendinizi göstermeden yapın?Kendimi göstermek istemiyorum başka konulara odaklanmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi göstermeden yapın?Kendimi göstermek istemiyorum başka konulara odaklanmak istiyorum
Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
Yarına çıkacağının garantisi var mı?
Belki kocan bir dövdüğünde kafanı sert köşeye çarpar beyin kanaması geçirirsin. Ameliyattan korkana kadar bundan kork bence
Ayrica burun ameliyatı olursan burnuna cooook dikkat etmen gerekir. Güzellik salonunda burunda siyah nokta alırken bile 'burunda ameliyat var mı?' diye soruyorlar. Varsa güç uygulamiyorlar. Asla darbe almaman lazım. Senin gibi aile içi şiddet gören biri için çok tehlikeli.
Çünkü ameliyattan sonra darbe ile kırılırsa revizyon ameliyatları cook daha zor ve pahalı. Daha beter bir burunla gezebilirsin.
Bence kocandan bosaninca yap
Orası kesin 7/24 mutsuz ama biraz da kendisinden kaynaklanıyor. Çevresindeki insanlara karşı iyi niyetli değil. En son yeğen olayı çok garibime gitmişti.
EvetKendinizi göstermeden yapın?
Of ya alıntıların hepsini sürüdüm buraya (!
Üfff gercekten yorulduk senin yaş probleminden. Olmedigimiz surece her yıl yaslanacagiz biliyor musun? 50li 60li yaslarin hic cekilmez hele senin.Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Foto mu atacaksın nilu ?Of ya alıntıların hepsini sürüdüm buraya (!
Attım bileFoto mu atacaksın nilu ?
Ne güzel fikrin değişmiş. Sevindim adına.Bloss yeğenim için yaptığım pasta
O bence anlık bir şeydi şoke diyelim.benim onu sevmemem mümkün mü?o bebekten konuşurken gözlerim doluyor duygulanıyorumNe güzel fikrin değişmiş. Sevindim adına.
Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Kimle kötü geçiniyor muşum?!Nilu senin bir gozun topraga bakmaya baslamis, demek ki bundan sonra insanlarla iyi gecinip obur taraf icin calismaya baslamalisin.
Buharlasip gitti miYa ne var şu 18te anlamış değilim benim için güzel yş aralığı 20-25 o da buharlaşıp gitti(
Beğendim şunuBuharlasip gitti mi
Siz iyimisiniz?
27 yasinda bukadar komplex yaptiysan vah ki ne eyvah hanimefendi daha 30u 40i 50yi göreceksiniz. E napalim 30 u gecen kendini camdan mi atsin?
Butün dertler bitti bide yasimizi dert edelim. Hayatinizi bukadar zorlastirmayin ya
Gerçekten miNilu YouTube kanalını açtın mi ? Link verirsen bakarım hatta ilk like atarım.
Evet tabi ki.Gerçekten mi
Ama her gün video atmam gerek?Evet tabi ki.
Haftada bir yapanlar var, tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. Acaba Instagram nasıl olur nilu ? O da bir seçenek.Ama her gün video atmam gerek?
Instagram'da mümkün mü? Bu da linkHaftada bir yapanlar var, tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum. Acaba Instagram nasıl olur nilu ? O da bir seçenek.
Beğendim şunu