Bunalımdayım

Sen önce haddini bilmeyi bir öğren. 27 yaşa yaşlı diyen sensin akıl tutulması yaşıyorsun gerçekten. Hı hı sinirini mahsustan bozmaklar 😵‍💫
Yok yaşlı değilim 39 yaşında ömrümün baharındayım 😌 yaş takıntım hiç olmadı yaş almaktan keyif alıyorum. Senin gibi hayatımda çok ciddi sorunlar dururken 27 yaşıma geldim ühüüü yaşlanıyorum diye komik komik halleri dert etmiyorum.
Ama bu da bir gerçek senin yanında belliki seni hassas yerlerden vuran birileri yok o yüzden takmamışsın

Bende 27yasindayim ne yaşlanması Allah aşkına yapmayın:)) Een güzel yaşlar son 1yıldır kendimi ekstra çok beğeniyorum bazı şeyler tam oturdu..

Buharlasip gitti mi 😅
Siz iyimisiniz?

27 yasinda bukadar komplex yaptiysan vah ki ne eyvah hanimefendi daha 30u 40i 50yi göreceksiniz. E napalim 30 u gecen kendini camdan mi atsin?
Butün dertler bitti bide yasimizi dert edelim. Hayatinizi bukadar zorlastirmayin ya
Ah o kadar haklısınız ki…27 o kadar genç bi yaş ki komplekse ne gerek var.
Bana geçende biri 30 yaşındaymışsınız baya büyükmüşsünüz dedi şok oldum… Komplekse mi girmemi istedi anlayamadım ama Kadının en büyük düşmanı hep kadın..Oysa 27 ne ki 30 ne ki değil mi ama 🙄Keşke herkes sizin gibi düşünse…
Neyse önemli olan her yaşın ayrı bir güzelliği olduğu gerçeği.😍

Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Kız 27 yas yaslı mı delı misin 😂 bende 16 aralıkta 27 olucam hıc boyle dusunmemiştim şimdi gıdıp aglıcam😅😅😅

Nasıl derdim yok?sayayım mı?9 kişi Rusya’da 3 odalı evde kalıyoruz izin vermiyorlar gideyim de mesleğimde çalışayım bu dert değil mi?!yaşımı kompleks yapıyorum sen her halde benden küçüksün sana hava hoş kvya geldikde galiba ben “yaşlanıyorum”demedim nasılsa bir laf oldu hatırlamıyorum,onun dediği “yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dediğini hatırlıyorum.sonra yüzümü tedavi ediyorum nisandan beri izotretionin ilaçını içiyorum yan etkileri var (ona da izin vermiyorlar gizli yapıyorum)dişlerimin düzülüşünü beğenmiyorum para briiktiriryorum ona da izin vermiyorlar ve de burnumu da sevmiyorum .ben bunların hepsini dert ediyorum
Gizlice psikologa da gıt bence bacım bu ne kompleks boyle

Erkeklerde genç kadinlarda olgun seviyorum kadınların 20 li yaslları çok bebeksi yuvarlak yüzler hiç beğenmiyorum nedense 30 dan sonra yüz oturmaya başliyor özellikle ve gitgide güzelleşiyorlar 🤤

Nilüfer yine mi tek ayak cezası?
Şimdi o Hababam Sınıfı filminde; alt sınıftaki, sürekli sinir bozucu şekilde gülen çocuğun repliği geçiyor aklımdan...

"Abi, siz hiç iki ayağınızın üzerinde duramaz mısınız?" 🙈

Selam hepinize!nasılsınız?ve Aralık geldi doğum günüm yaklaşıyor ve o gün yaklaştıkça bunalıma giriyorum ya üzülüyorum ne ara ben bu yaşa geldim yaş oluyor 27.belki de saçmaladığını yazacaksınız ama şu yaş konusuna da çok kompleksliyim.geçenlerde kv benden “kaç yaşın olacak?”diye sordu ben de “27” dedim ve ardınca da “yaşlanıyorum”dedim,o da bana “evet yaşlanıyorsun da gençleşmiyorsun ki”dedi,ya bu laf beni çok incitti.keşke şu doğum günleri olmasaydı ve ben yaş geçtikçe daha da bunalıma giriyorum hala elimde bir iş bir kazanç yok,demin konu açmıştım YouTube’da video falan koymakla para kazanılır mı?birisi bana vergi vermem lazım olduğunu söyledi ve ben Rusya’da yaşadığım için burada reklamlar attık yayınlanmıyor para nasıl gelir bilmiyorum?
Bunca derdiniz varken yaşınızı dert etmek en son şey olmalı. Benim 5 ve 6. Sınıf öğrencilerim YouTube dan zengin olma hayali kuruyor şu an. Siz biraz geç kaldınız sanırım

Bana geçende biri 30 yaşındaymışsınız baya büyükmüşsünüz dedi şok oldum… Komplekse mi girmemi istedi anlayamadım ama Kadının en büyük düşmanı hep kadın..Oysa 27 ne ki 30 ne ki değil mi ama 🙄Keşke herkes sizin gibi düşünse…
Abla yine mi
Bi sal beni nolur 🙏🏻

25, 30 arası kadar güzel bir dönem yok kadınlar için.bana 20,22,23 yaşına geri dön deseler intihar ederim valla o derece.saman gibi bomboş bir hayatım vardı.ne işim gücüm vardı, ne erkekler bakıyordu, ne de arkadaşım vardı.bu arada kadınlar 45 yaşına kadar devamlı güzelleşirler.20 yaşındayken almadıkları ilişki tekliflerini daha ileri yaşlarda alırlar.yani yaşlanmıyorsun güzelleşerek deneyim kazanıyorsun canım.kadınlar öyle kolay kolay yaşlanmaz erkekler gibi.ne oldu yani ? Saçın mı dökülüyor, beyazlar mı başladı? Kilo mu aldın ? Göz çevren mi kırıştı? Eee hiçbiri yok? Neyin yaşlanması bu o zaman? işsizlikten moraliniz bozulmuş sadece.

Bana da biri internetten olgun demişti.

Ay derde bak Allahım :(
Sağlığın yerinde mi arkadaşım ? Gözün görüyor mu kulağın duyuyor mu ?
Bunlar varsa kazanç da olur elbet. Allah bu geçen ömrünü de yeni gelen yaşını da sağlıklı geçirmeyi nasip etsin. Diğerleri bir şekilde hallolur. 30 olmak üzereyim çok şükür. Bir kere aklıma gelmedi yaşım. Çünkü diğer dertlerden sıra gelmiyor. Sanırım senin yaşlandığını düşünmeye bolca vaktin var derdin de yok…
Ne derdiniz var ki bu kadar ?

Ne derdiniz var ki bu kadar ?
Hepimizin derdi var. Yok mu ? Ailemin sağlığı,kardeşimin iş durumları vs. Kısacası yaşımın 30 olduğunu oturup düşünmeye vaktim olmuyor zaman zaman.
Sizin derdiniz yok belli ki. Ne güzel 🌺

bende de oluyor zaman zaman, hatta bence çoğumuz da oluyor. sanki hiçbirşeye yetişememişlik hisssi, ne ara 26 oldum diyorum. Ne yaptım bu yaşıma kadar diyorum. Falan diye uzayıp gidiyor. Daima insan kendini sevmeli, sen senken çok güzelsin. Her yaşın ayrı bir güzelliği var :)

Senin sorunun yaş değil. Senin yaştan daha ciddi sorunların var. Burada çok güzel açıklanmış.
Nilufer senin problemin es, kaynana, elti ucgeninde yillarinin bombos gectigini bildigin icin yaslanmayi bu kadar kafana takiyor olman. Ki bu bir gercek, yazik oluyor heba ettigin yillarina...Dolu dolu, istedigin gibi bir hayatin olsaydi ve mutlu olsaydin sayilarin hicbir onemi olmazdi.
Ve bunun yanında İran, Azeri, Türk aynı kültür falan değil. Benzerliklerimiz var evet ama Rus kültürü etkisindeki milletler bizden daha fazla ataerkiye sahipler.

Bana da biri internetten olgun demişti.
Kimse kusura bakmasın ama gerçekten 27-30 gibi yaşlar için baya büyük gibi ifadeler kullanan ya da olgun diyen bu yaşların çok büyük olduğunu düşünen insanlar net cahildir…
İnsanlar daha bu yaşlarda kariyer planı yapıp yüksek lisansını doktorlarını tamamlamaya çalışıyor.Dünya değişti artık.Öyle at gözlüğü takıp kendini geliştirmeyenleri olduğu yerde bırakmak lazım.Cahillikleriyle baş başa kalsınlar.Aynen aynen çok büyüğüz öleceğiz yakında gözümüz toprağa bakıyor.😂

Kimse kusura bakmasın ama gerçekten 27-30 gibi yaşlar için baya büyük gibi ifadeler kullanan ya da olgun diyen bu yaşların çok büyük olduğunu düşünen insanlar net cahildir…
İnsanlar daha bu yaşlarda kariyer planı yapıp yüksek lisansını doktorlarını tamamlamaya çalışıyor.Dünya değişti artık.Öyle at gözlüğü takıp kendini geliştirmeyenleri olduğu yerde bırakmak lazım.Cahillikleriyle baş başa kalsınlar.Aynen aynen çok büyüğüz öleceğiz yakında gözümüz toprağa bakıyor.😂
Harika bir yorum

Back
X