- 5 Şubat 2024
- 71
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Herkese iyi akşamlar kızlar malumunuz 1 hafta önce bir deprem yaşadık çok şükür bir zarar ziyan olmadı ama evimizin yapısı eski olduğu için güvenemedik ve 1 haftadır eşimin ailesinin evinde kalıyoruz. Burda rahat etmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar çok şükür iyi insanlar zaten ama ben kendi evimden başka bir yerde yaşamak istemem herkes gibi şuan eşimin ailesinin ve bizim birikimimizle birde oturduğumuz evin satışından gelen parayla yeni yapı bir ev almak istiyoruz eşimin ailesi sağolsun arayışta bizden çok yeni yapı da oturmamızı istiyorlar ama eşimin babası çok kararsız hergün farklı bir fikirle geliyor mesela biz hafta sonu evin fotoğrafını çekip satışa koyalım o para elimiz de olsun alacağımız evi de sonra bulalım dedik anlaştık bugün gelip evin kentsel dönüşüme girmesinden bahsediyor şuan hamileyim Ekim sonu gibi doğum görünüyor inşallah ben kentsel dönüşüm sürecinde çok yorulacağımı düşünüyorum bu süre zarfında bizim yine yeni bir evde kiraya girmemizden bahsediyorlar ama ben evi hemen satıp yeni bir ev almak istiyorum gerçekten bunalıma girdiğimi hissediyorum her gün yeni bir fikir artık canımı sıkıyor eşimin ailesinin kararsızlığı ve eşimin de babasına ister istemez hak vermesi beni çok geriyor