• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımdayım

parla kusu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
71
11
8
26
Herkese iyi akşamlar kızlar malumunuz 1 hafta önce bir deprem yaşadık çok şükür bir zarar ziyan olmadı ama evimizin yapısı eski olduğu için güvenemedik ve 1 haftadır eşimin ailesinin evinde kalıyoruz. Burda rahat etmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar çok şükür iyi insanlar zaten ama ben kendi evimden başka bir yerde yaşamak istemem herkes gibi şuan eşimin ailesinin ve bizim birikimimizle birde oturduğumuz evin satışından gelen parayla yeni yapı bir ev almak istiyoruz eşimin ailesi sağolsun arayışta bizden çok yeni yapı da oturmamızı istiyorlar ama eşimin babası çok kararsız hergün farklı bir fikirle geliyor mesela biz hafta sonu evin fotoğrafını çekip satışa koyalım o para elimiz de olsun alacağımız evi de sonra bulalım dedik anlaştık bugün gelip evin kentsel dönüşüme girmesinden bahsediyor şuan hamileyim Ekim sonu gibi doğum görünüyor inşallah ben kentsel dönüşüm sürecinde çok yorulacağımı düşünüyorum bu süre zarfında bizim yine yeni bir evde kiraya girmemizden bahsediyorlar ama ben evi hemen satıp yeni bir ev almak istiyorum gerçekten bunalıma girdiğimi hissediyorum her gün yeni bir fikir artık canımı sıkıyor eşimin ailesinin kararsızlığı ve eşimin de babasına ister istemez hak vermesi beni çok geriyor

Herkese iyi akşamlar kızlar malumunuz 1 hafta önce bir deprem yaşadık çok şükür bir zarar ziyan olmadı ama evimizin yapısı eski olduğu için güvenemedik ve 1 haftadır eşimin ailesinin evinde kalıyoruz. Burda rahat etmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar çok şükür iyi insanlar zaten ama ben kendi evimden başka bir yerde yaşamak istemem herkes gibi şuan eşimin ailesinin ve bizim birikimimizle birde oturduğumuz evin satışından gelen parayla yeni yapı bir ev almak istiyoruz eşimin ailesi sağolsun arayışta bizden çok yeni yapı da oturmamızı istiyorlar ama eşimin babası çok kararsız hergün farklı bir fikirle geliyor mesela biz hafta sonu evin fotoğrafını çekip satışa koyalım o para elimiz de olsun alacağımız evi de sonra bulalım dedik anlaştık bugün gelip evin kentsel dönüşüme girmesinden bahsediyor şuan hamileyim Ekim sonu gibi doğum görünüyor inşallah ben kentsel dönüşüm sürecinde çok yorulacağımı düşünüyorum bu süre zarfında bizim yine yeni bir evde kiraya girmemizden bahsediyorlar ama ben evi hemen satıp yeni bir ev almak istiyorum gerçekten bunalıma girdiğimi hissediyorum her gün yeni bir fikir artık canımı sıkıyor eşimin ailesinin kararsızlığı ve eşimin de babasına ister istemez hak vermesi beni çok geriyor
İnsanlar 1 haftada yok pahasına evlerini mi satsınlar ?

Bu eşinizle birlikte alacağınız bir karar .
Ama ne yazık ki para veren yönetmek istiyor kayınaile para verecegı ıcın eşiniz de bisey demıyordur

zor durum ama sakince eşiniz ile çözmeye çalısın, eşinizin ailesi de para verecekse ve otudgunuz evi de onlar almış ise söz sahibi olmak isterler ama tamamen sizin birikimizin ve emeginiz ile olan ve olacaksa istediğiniz gibi yapın

Oturduğumuz evi de onlar verdi yardımda da bulunacaklar
işte ondan kendiler de söz sahibi olmak istiyor ve ev almak cidden zor. sizin satma sebeınız eve güvenmemeniz bu yuzden alacak kişi neden sizin evi terechi etsin knetsel donsum için yatırımlık olarak alır ki o da ederinden az vererek alma ve kar etmek ister bu udurmda kayıbabanız da haklı gibi. hem borca gireceksiniz hem birikimler de gidecek ama kirada kalıp kenstseld onusmden kendı evinize girerseniz borca vs pek etkilemeyecek gibi.2-3 sende halloluyor o surede guvenlı bir yasam alanı bulup kiraya cıkalabilir

E yorulacaksın diye kentsel dönüşüme girecek ev satılır mı?

Oturduğunuz evi eş ailesi verdiyse söz hakkı onların olur üzgünüm. Siz çalışıp da kazanmamışsınız ki. Neyi uygun görürlerse onu yaparlar,sizin işinize gelmezse de kendi imkanlarınızla neye gücünüz yetiyorsa oraya gider oturursunuz

Ben Şuan hamileyim ve düzenim bozuldu ne zaman eski düzenime dönebilirim bilmiyorum bu zamana kadar kentsel dönüşüm için girişimde bulunmamışlar şimdi benim kiraya girip tekrar o evi bekleyip dönmem yerine yaşayacağım evi bilmem düzenimi kurmam gerekiyor

Ben Şuan hamileyim ve düzenim bozuldu ne zaman eski düzenime dönebilirim bilmiyorum bu zamana kadar kentsel dönüşüm için girişimde bulunmamışlar şimdi benim kiraya girip tekrar o evi bekleyip dönmem yerine yaşayacağım evi bilmem düzenimi kurmam gerekiyor
canımıniçi hamilesin kalp kırmak istemiyorum da,kiraya git ne var? kaç milyon kişi kirada oturuyor bu ülkede onlarda hamile onlarda anne onlarda insan.

Eşin başka kardeşi var mı o ev kayınpederin çok varsa siz satıp alın millet senede 2 ev değiştiriyor onlar ne derse o belki kentsel dönüşüm daha karlı olacak kiraya çıkın yapacak bir şey yok

İnsanlar 1 haftada yok pahasına evlerini mi satsınlar ?

Ev konu sahibinin kendı evi . Kayınaile para birikiminden yardımda bulunacakmış benım anladığım.

Satmak istediğiniz evin tapusu kime ait ?

Eşimin babası ama o satmamız konusunda bir sorun çıkarmıyor ev sizin istediğinizi yapın diyor sadece çok kararsız biri sürekli karar değiştiriyor
S Siyah Palto ev konu sahibinin veya eşinin değil kayınpederininmiş.

Bunu kocana söyleyeceksin ev tutacak gidip oturacaksın . Yani tapu kiminse söz hakkı onundur . Düzenini kur otur kayınbabanda evini ne zaman ne isterse onu yapsın

Back
X