B
banu29
Ziyaretçi
- Konu Sahibi banu29
hepiniz okadar iyisinizki.beni bu zor zamanımda yanlız bırakmadınız.Allah hepinizin ne muradı varsa versin.sevgili janet bende senin gibiydim .yani hiç haklısın demez ailesine laf söyletmezdi.hep onlar haklıydı.ben tabiki eşimi çok seviyorum ama o beni istemiyoki.anası yokmu o anası.ne saygımda kusur ettim ne hizmetimde.ama beni istemiyolar.daha 2 ay önce ümreden geldiler bide.bak ben varya evim yuvam için bu insanlarla çok mücadele verdim.en son inanırmısınız telefonda eşime uzaklaştın sogudun bizden deyip küslük yapıyolardı.allah şahidimki devamlı diyodumki ara şunlarıda benden bulupta tadımızı kaçırmasınlar diye söylüyodum.kızlarına tık yok varsa yoksa derdi benimle.bana zor gelen şu.ben şu an zor bi dönemdeyim devamlı aklımda bunu bana nasıl yapar diye dövünüyorum.şu an ankarada eylülde gelicek yada onlarda gelicekler .eşyalarımı toplayıp gidicekler benim aklım evimde ve yuvamdayken yıkıp gidicekler.buna hanginiz dayanırki.o kadar ağarıma gidiyoki.bu kadarmı degersizdim.alana kadar ne kadar uğraştı.atması bi okadarda kolay işte.hergün evime bakıp ağlıyorum ben.benim içim bu kadar yanarken o kadın göbek atıcak.banudan kurtulduk diye.ama boşanmıcam mahkemelerde süründürücem onları.birleşemesemde hemen kolayına kurtulamıyacaklar.ne dersiniz