Allahım hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum sanırım.
Kızlar bir derdim olduğu zaman her zaman buraya konu açtım çünkü insanlara yeterince güvenmiyorum.derdimi anlatacağım şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.4 senelik bir ilişkim var benim .malesef 4 senedir aramızda söz nişan gibi bişey olmadı olamadı işsizlik yüzünden.sevgilimle uzunnn zamanlar uzakta kaldık ve bu süre içerisinde telefonda konuşmamız bile problem oldu değil ki ayda hatta 3 ayda yüz yüze görüşelim.telefonda görüşememizin nedeni ise zaman zaman onun köyde yaşamak zorunda kalmazı telefonunun çekmemesi
(neyse yıllar geçti bu telefonu bir yoluna koyalım dedim ve günün belli saatlerinde konuşalım dedim.konuştuğumuz zamanlarda hep adamın erkenden uykusu geldi ya işi oldu kapandı erkenden o telefon.şu açıklmayı da yapayım ben sevgilimden bugüne kadar kötü bir şey görmedim yani aldatmadı kötülük yapmadı yanımdayken benim herşeyimle ilgilendi .ama bu telefon meselesi ben her zaman müsait olurum genelde onunla konuşmak için oldu ki olamadım müsait ve 15 dk sonra ara dedim ve 20 dk oldu geri döner ararım telefon kapalı uyumuş
(küplere binerim .4 senedir ne askerliğini yaptı ne işe girdi askerlik yapmadığı için mülaktlarda eleniyor hep
(askerliği hep tecil ettiriyor.ailesinden birinden aldıığım duyuma göre annesi ve babası askerlik yapmadan evlendirmeyiz demişler
(diğer taraftan ben de işe giremedim girdiğim sınavları hep kıl payı kaçırdım ben
(küçük bir yere taşındık ne arkadaşım var ne gezecek bir yer bir komşu kızı var ve kafalarımız hiç uyuşmuyor o hep ev evlilik eşya derdinde annesi ise sürekli beni eleştiriyor.akşama kadar annemle evin içindeyiz temizlik falan ama gün geçmiyor akşama kadar adamın aramasını bekliyorum arayınca da böyle oluyor bunalımdayım yardım edin lütfennn akılll verin
.
Kızlar bir derdim olduğu zaman her zaman buraya konu açtım çünkü insanlara yeterince güvenmiyorum.derdimi anlatacağım şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.4 senelik bir ilişkim var benim .malesef 4 senedir aramızda söz nişan gibi bişey olmadı olamadı işsizlik yüzünden.sevgilimle uzunnn zamanlar uzakta kaldık ve bu süre içerisinde telefonda konuşmamız bile problem oldu değil ki ayda hatta 3 ayda yüz yüze görüşelim.telefonda görüşememizin nedeni ise zaman zaman onun köyde yaşamak zorunda kalmazı telefonunun çekmemesi

.