bunalımdayım :(

Konu sahibi arkadasim @ipeqbojuqu nunde dedigi gibi biz senden buyuguz hatta toplum icinde arada sirada evde kalmis goxuyke bile bakiliyoruz ornek patavatsiz yenfem gecen bunu cok guzel bi sekilde ima etti

Örnek misal baska bi yengem közlarina cikan talipleri ballandira ballandira anlatir tabi ben bana talip olanlari oetalik yerde herkeslere yaymadigim icin ben evde kalmis muamelesi gorurum

Ama emin ol isterse bin talibimiz ciksin nasip kismet hersey

Ben ve @ipeqbojuqu de artik evlenio barklanmak coluga cocuga kavusmak istiyoruz ama onemli olan senin kendin icin istemen baskalari ne diyor diye istemen degil

Kendi adima konisayim evet bazen insanlarin dusunceleri kırıyor uxuyor ama onemli olan baskalarinin dusuncelerinden once senin duygularin olmalı

Allah tez zamanda jakkinda hayirlisini versin

Bu arada mutlu olmayacagim diye kendinj sartlandirma bazen dusuncelerimiz yasadiklarimiza etki edebiliyo

Bak mubarwk ramazan ayindayiz bol bol dua et
çok haklısınız inş allah sizinde gönlünüze göre verir

merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
hayatının merkezi neden evlilik? Evlenince mutlu olacağının garantisi varsa eğer Rabbim hemen bir evlilik nasip etsin sana o zaman. Bu arada demeden edemeyeceğim, pek takılmam aslında böyle şeylere ama noktalama işareti kullanmadığın için "uzun zamandır 25 yaşındayım" diye okudum yazını, bir de oturup düşündüm ne demek istiyor diye :)

merhabalar canım çok sıkkın uzun zamandır 25 yaşındayım bütün arkadşlarım evlendi sayılır 2 çocuklu olanlar dahi var 3 gün önce en yakın arkadaşım sandığım kişide sözlenceği akşam ben sözleniyorum yazmış çok şaşırdım
benimde evlenme imkanım vardı ama 3 yıldır sevdiğim biri vardı internetten üzerinden tanıştık en ufak hatasını görmedim
yaklaşık 2 ay önce bitti annem istemedi işi gücü uzaklık felan herşeyi koydu araya bende söledim istemeyerek bitirdim artık acı çekmiyorum eskisi gibi
kimi görsem nişanlı evli sözlenen arkadaşım ise ayağımı sürtüyom acele ete diyor
o kadar bunaldım ki sanki ben hiç evlenemicekmişim sürekli insanların hayatlarına özenecekmişim gibi geliyor
kimsem yok sanki kimi arkadaşım görsem hata yaptığımı anlıyorum
evlenince de multu olmucam bunu da biliyorum
bu düşünceler beni çok boğmaya başladı
26 yaşındayım, henüz üniversiteden mezun olmadım,5.yıla uzattım son yılım inşallah olacağım. Sevgilim de 6.yılına uzattı.bazen ya mezun olamazsa yine diye bunalıyorum.birbirimizi çok seviyoruz ama Nasıl olacak ne olacak vs hala belirsiz. zaten evlendik ettik vs diyene kadar 1 yıl geçer en az.ben bile şu şartlarda gayet umutluyum. İnsan sonunda hep kaderini yaşar :)

hayatının merkezi neden evlilik? Evlenince mutlu olacağının garantisi varsa eğer Rabbim hemen bir evlilik nasip etsin sana o zaman. Bu arada demeden edemeyeceğim, pek takılmam aslında böyle şeylere ama noktalama işareti kullanmadığın için "uzun zamandır 25 yaşındayım" diye okudum yazını, bir de oturup düşündüm ne demek istiyor diye :)
acele yazıyordum o yüzden yazım hatası :KK23:

acele yazıyordum o yüzden yazım hatası :KK23:
evlilik değil aslında ben hayatımdan memnunm ama insanların baskıları
birde en yakın ardaşım dediğim insan bile farklı davranıyor daha yeni sözlendi
bu devirde doğru insanı bulmak zaten zor

evlilik değil aslında ben hayatımdan memnunm ama insanların baskıları
birde en yakın ardaşım dediğim insan bile farklı davranıyor daha yeni sözlendi
bu devirde doğru insanı bulmak zaten zor
Canim zaten niyeyse kocayi sevgiliyi bulanlara bi havalar oluyo buldumcuk falan oluyirlar:KK53:

Gecen bi arkadasim biriyle gorusmeye baslamis anladim tabi kiz dedim sevgili durumlari falan mi var ne dese begenirsin artik oyle birsey olursa kimseye soylememe karari aldim dedi

Tani bi kac seferde onu nazar ettigimden dolayi derslerinin kotu oldugunu ima etti herhalde sevgilisinide nazar edicem diye dusundu:63:

Yaslilarin degimiyle hayir gorsun pazarindan Allah biliyo ya gozum falanda yok

Elbet bugun Rabbim bizimde karsimiza hayirli birini cikaracak ben inaniyorum

Haaa acaba bende buldumcuk olurmuyum diye korkmuyirda dwgilim dogruya dogru:deli:

Back
X