Bunalımı diplerim bu ara sizlerle paylaşmak istedim:(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Öncelikle herkese iyi akşamlar şimdi mevzuya gireyim direkt. Bir işe başladım yeni her şey iyi güzeldi arkadaş grubuda bulmuştum hatta orada gençler varken ben gidip kendimden 40 yaş büyük kadınlarla diyalog kurdum çünkü kafa dengiydiler. Neşeli konuşkan ve pozitif bir insanım hep onları güldürüyordum neyse geçen gün ikisi kouşuyor konuda çok saçma ben diğerine bir şey gösterdim ötekisi sinirlendi dinlemesini öğren biraz susmasını öğren lafımı unutturdun deri sert bir şekilde benim bu söz çok gücüme gitti şimdi iki gündür yanlarına gitmiyorum ama iş ortamında da canım sıkılıyor sizce ben haksızmıyım tavır koymakla.

Laflarini kesmekle belki hos bir davranis yapmanissiniz ama karsi tarafin bunu ifade edis şekli cok terbiyesizce.
Size lutfen konusmamizi kesme birazdan bakariz deseydi en azindan.

Uyarma biçimleri hoş olmamış. Haklısın tavır almakla fakat bu bunalıma girecek kadar abartı bir durum değil.

Başlığınız da liseli. Olgunlaşın biraz bence.
Sizde olgunlaşın beni tanıdığınız bile yok gelip laf atıyorsunuz buradan amacınız faydalı olmak değil çamur atmak laf dalaşına girmekse lütfen konumu terk edin istediğim başlığı açar istediğimi yazarım hür irademle!

Uyarma biçimleri hoş olmamış. Haklısın tavır almakla fakat bu bunalıma girecek kadar abartı bir durum değil.
Orada kastettiğim şey çok farklı yeni bir ortam tanıdığım kimse Yok ve 9 saat boyunca çalışıyorum onlarla iyiydim vakit geçiyordu bugün tek takıldım acayip zor geldi işten ayrılmak bile aklıma geldi.

Belki siz haksizdiniz laflarini bolerek, ama karsi tarafin yaptigi terbiyesizlikle sizi hakli duruma kendini de haksiz duruma suruklemis malesef..

Zaten güzel bir dille söylese sesimi çıkarmazdım hiç bir art niyetim yoktu orda İnan’ın ki.
Dogrudur tatlim. Insan ogluyuz bizde ayni seyleri yapiyoruz ama bu insanlarin size bagiracagi veya hakaret etcegi anlamina gelmez . Uzak durmanizda fayda var. Herkes haddini bilmeli

Kendinizden 40 yaş büyük insanlarla mi çalışıyorsunuz cidden. Yani siz 18 olsanız onlar 58 yaşında mi?

Ben de istediğimi yazarım hür irademle :) Laf dalaşına girmediğimi anlayabileceğinizi düşünmüyorum. Sevgiler.

İş yerinde samimiyet yanlış
Birinin lafını kesmek çok ayıp
Teyzelerle takılırsanız azar yemek normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…