• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalımın dibi

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Selam kızlar,
Bunalımın dibinde olduğum bir sabahtan günaydın.
Uzun zaman sonra bulduğum işimi istemeyerekte olsa bıraktım.
Tekrar evde olmak o kadar zor geliyor ki anlatamam...
İş yok, çocuk yok, ailem uzakta, arkadaş desen var ama yok...
Eşim yine iş seyahatine gitti üç gece yalnızım.
Hayatımda bir amaç yok :(
İşimi bulduğumda her şey çok iyi gelmişti.
Bir şeylere yaradığımı hissediyordum.
Şimdi tekrar başladığım yerdeyim.

İçimin sıkkınlığından yazmak istedim.
Bana da dua eder misiniz? :(

Canim neden biraktin?
Eski konularini bilmiyorum ama

başka iş bak istersen...ama ben olsamn askıntı olan birisi için işi bırakır mıydım bilemem...tersleyebilirdin yada evli olduğunu ve bu şekilde devam ederse polise söyleyeceğini falan söyleyebilirdin...

Evli kadına askıntı olan şerefsiz kendi karısına kardeşine namus bekçiliği yapıyordur
İyi yapmışsın çıkmakla. Allah güzel kapılar açsın

En kısa zamanda iş bulursun inşallah ama biri sana asıldı diye iş değiştirmen doğru olmamış. Her iş yerinde asılan olur mutlaka, oooo onlar yüzünden iş değiştirecek olsaydım şimdiye 583. işimde olurdum herhalde....Çözümün hoş olmamış uzun vadeli düşünürsek. İş bulana kadar halk eğitimin filan kursları oluyor onlara takılabilirsin. Köpek alabilirsin eve, günde 2 kere çık dolaştır oyalar seni bayağı. Gibi gibi.....

başka iş bak istersen...ama ben olsamn askıntı olan birisi için işi bırakır mıydım bilemem...tersleyebilirdin yada evli olduğunu ve bu şekilde devam ederse polise söyleyeceğini falan söyleyebilirdin...

Tersledim tabi ki, evli olduğumu zaten biliyordu, terslememe rağmen durmuyordu en son çiçek gönderince iş yerine, bıraktım işi. Hiç huzurum kalmamıştı zaten duyulacak diye korkuyordum da. Rezillik olurdu sonuçta.
Çıktım kısacası :(
Umudum yok ama iş arayacağım tabi, tşk ederim <3

En kısa zamanda iş bulursun inşallah ama biri sana asıldı diye iş değiştirmen doğru olmamış. Her iş yerinde asılan olur mutlaka, oooo onlar yüzünden iş değiştirecek olsaydım şimdiye 583. işimde olurdum herhalde....Çözümün hoş olmamış uzun vadeli düşünürsek. İş bulana kadar halk eğitimin filan kursları oluyor onlara takılabilirsin. Köpek alabilirsin eve, günde 2 kere çık dolaştır oyalar seni bayağı. Gibi gibi.....

Tersledim tabi ki, evliyim bilmesine rağmen asılıyordu, terslememe rağmen durmuyordu en son çiçek gönderince iş yerine, bıraktım işi. Hiç huzurum kalmamıştı zaten duyulacak diye korkuyordum da. Rezillik olurdu sonuçta.
Çıktım kısacası :KK43:
Öncesinde evde olduğum uzunca bir dönem oldu, inan bana her şeyi yaptım. Çok fena bir şey boşluk.
En zoru belkide.
Tşk ederim yorumun için <3

Merhaba canim. Hayirlisi olsun. Yeni is bakarsın bozma moralini. Cv göndermeye devam et sen. msj attim ama iletilmiyor sana anlayamadım o_O

Bende o diplerdeyim ben hic is bulamiyorum eşte yok birini sevdim beni birakip gitti baskasiyla evlendi arkadasda yok :( yok oglu yok :( gelde bunalima girme

Selam kızlar,
Bunalımın dibinde olduğum bir sabahtan günaydın.
Uzun zaman sonra bulduğum işimi istemeyerekte olsa bıraktım.
Tekrar evde olmak o kadar zor geliyor ki anlatamam...
İş yok, çocuk yok, ailem uzakta, arkadaş desen var ama yok...
Eşim yine iş seyahatine gitti üç gece yalnızım.
Hayatımda bir amaç yok :KK43:
İşimi bulduğumda her şey çok iyi gelmişti.
Bir şeylere yaradığımı hissediyordum.
Şimdi tekrar başladığım yerdeyim.

İçimin sıkkınlığından yazmak istedim.
Bana da dua eder misiniz? :KK43:

Hadii yaa eski konunu biliyorum ama bu aşamaya gelmesine çok üzüldüm.
Pislik adamın yüzünden işinden olmuşsun.
Ne diyelim en azından daha fazla rezillik çıkmadan ayrilmissin.
İnşallah daha güzel ve daha düzgün insanların olduğu bir yerde iş bulursun.

Bende o diplerdeyim ben hic is bulamiyorum eşte yok birini sevdim beni birakip gitti baskasiyla evlendi arkadasda yok :KK43: yok oglu yok :KK43: gelde bunalima girme

:( Allah yardımcımız olsun. Üst üste gelince de zor oluyo ya :(

Back
X