- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
Iyi geceler kizlar. Bu aralar niyeyse surekli mutsuzum. Her seyin en kotusunu dusunuyorum. Psikolojik olarak karamsarliga dusuyorum. Bu karamsarliktan cikmam da cok zaman aliyor. Arkadaslarima bahsetmek istemiyorum cunku arkadaslarim ya burun kivirarak cevap veriyor ya da dinliyormus gibi yapip hı-hı diyor. cok iyi bir dinleyici olmama ragmen beni can kulagiyla dinleyecek bir arkadasim yok. Hepsi kendi derdinde. Hayatimda cok deger verdigim bir insan son konusma ypmadan birden bire yok oldu. Varligina alistigim icin birden bosluga dusmus gibi oldum. Karamsarligimin sebebi bu sanirim. Kendisiyle konusup konusmamak arasinda ikilem yasiyorum. Gururumdan ödün vermek istemiyorum. Yaklasik bir haftadir gorusmuyoruz ve bir haftadir nerdeyse hemen hemen herseyimi yarim yapiyormus gibi hissediyorum. Cok duygusal bi insanim. Balik burcunu bilenler bilir. Insanlari aslinda olmamasi gereken cok buyuk bir deger veriyorum. Sonucunda da sudan cikmis balik gibi oluyorum. Psikolojim yeme-icme, uyku duzenimi, ay basimi hatta sindirim sistemimi bile etkiliyor. Ooff ne yapacagimm bennn