çok mutsuzum gerçekten arkadaşlar
hiçbir şey istediğim gibi hayal ettiğim gibi olmuyor
daha öncede anlatmıştım nişanlanamıyoruz
evet çok seviyoruz birbirimizi artık evlilik yolunda küçükte olsa adımlar atmak istiyorz ama olmuyor 
çoğu arkadaşım ya nişanlandı ya evli ama bende hala bir şey yok
sevdiğim insan var, yaşım geldi ailem yeter artık bi adını koyun diyor ama yapamıyoruz ve ben çok üzülüyorum 
her gece rüyalarıma giriyor bu mesele
neden böyle yapıyorsun canım biz ne zaman nişanlanacağız evleneceğiz dediğimde sadece sabret her şey senin dilediğin gibi olacak sen üzülme yeter ki diyor. Benim ailemde böyle 40yaşınada gelsek bizde anne babanın dediği olur doğulularda çocuğun sözünün kıymeti yoktur diyor
gerçekten öyle mi? benim ailem bir dediğimi iki etmez erkek arkadaşımda kültürler farklı yetişme tarzlarımız arklı beni anla biraz diyor
evlendikten sonrada mı böyle olacak dediğimde olmayacak diyor zaten ailemden uzakta yaşayacağız sen ne dersen nasıl istersen öyle olacak herkes dışarda kalacak diyor ama bilemiyorum çok üzülüyorum 

çoğu arkadaşım ya nişanlandı ya evli ama bende hala bir şey yok

her gece rüyalarıma giriyor bu mesele

neden böyle yapıyorsun canım biz ne zaman nişanlanacağız evleneceğiz dediğimde sadece sabret her şey senin dilediğin gibi olacak sen üzülme yeter ki diyor. Benim ailemde böyle 40yaşınada gelsek bizde anne babanın dediği olur doğulularda çocuğun sözünün kıymeti yoktur diyor

Son düzenleme: