merhaba arkadaslar.canim cok sikkin.bir yasinda ikizlerim ve bir tane daha cicugum var.sikintim ev isleeine yetisemiyorum.bebekler cok hareketli vede buyuk olan onlari iyice kudurtuyor.arasira anneme birakip dip bucak temizlik yapiyorum.tabi onuda annwmin cani bakmak isterse.cunku surekli yarin bakayim yap temizligini yarin oluyor bin dereden su geturiyor yok ole yok bole kaliyor.surekli oyaliyor.ev okadar batikki boguluyorum.nevar evinde diyor.cocuklardan yapamiyorum zaten.her sabah aruyor ben birazdan gelicem ben gelunce yaparsin o gelene kadar iki uc oluyor.cunku beklersem islerim kaliyor.genelde hergun geluyor.bi ise baslasam yapma temiz.bugun yap yarin yap.okadar isum aksiyoeki.oturuyoruz butun gun.evime gelen her arkadasima esime dostuma bi mana buluyor.yok o iyi niyetli degil bu iyi niyetli degil.cogu kisiye mesafe koydum.annem bendeyken biri gelicek diye odum kopuyo artik.gelenede hissettiriyor.biyere gitsem ona gitme buna gitme.kirmak istemiyorum hadi idare edeyum edeyim .kendimi sikmaktan artik hastalik kapicam zaten kendi stresim kendime yetiyor.zaten zirta pirtada cocuklari ona birakmiyorum.allah razi olsun iyilik yapiyo ama burnumdan geliyor.bundan sonrada bakayim dediginde gondermeyi dusunmutorum.sizce nasil bi yol izleyim